Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emlékezz vissza, amikor 2003-ban kiestek! Nekem vérzett a szívem, mert az Arsenal mellett a kedvenc angol csapatom! Olyan játékosok játszottak ott akkor, mint:Game90 írta:Az angol élvonalban szereplő West Ham United labdarúgócsapata leigazolta a Fulham csapatkapitányát Luis Boa Mortét![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130426&
Kiváncsi vagyok, hogy még milyen igazolásaik ill távozóik (pl Mascherano) lesznekDe ilyen csapattal nagyon ciki lenne kiesni
Saha helyett vagy sulksjar, vagy larsson fog játszani!LG írta:Ugy van ahogy Drigo mondja. Hihetetlenül gyülölöm a mencseszterRégebben is, most is olyan játékosok játxanak ott, akit rühelek. Amugy meg eleve az angolokat utálom, ezért nem volt kérdés, h az Arsenalnak szurkolok, de a BLben sosem szurkolok angol csapatnak, max a Milan, a Juventus, vagy a Rejal ellen. A cselzit is utálom, de nem annyira mint a tehénbőgés röviditésü brigádot, mert nekik van pát játékosuk, akit birok pl. Cech, Ballack, Essien, Kalou, Robben, régebben meg Zoláékat nagyon birtam
![]()
Amugy most kiváncsi lexek, h ki fog játxani majd Saha helyett. Sztem Kulcsár.
Nem Királyon múlt...antiimperialista írta:Milyen igazad voltantiimperialista írta:Le se tagadhatnád, hogy magyar vagy... Ezt ne vedd dicséretnek.Los Banditos írta:Tuti nyer a Chelsea,főleg ha "King" Gábor fog "védeni".![]()
![]()
Még jó, hogy rászóltál
Azért a 2. félidő közepén egyik szögletnél úgy kiesett a labda a kezéből Essien elé mint a huzat! Még szerencse hogy nem lett belőle gól, mert most itt mindenki őt szidná!:)Game90 írta:Jaja csak x-elt a ChelseaKirályra most nem lehetett panasz
Lampard a 90. percben viszont majdnem betalált
![]()
Arsenal-Charlton 4-0
Milyen igazad voltantiimperialista írta:Le se tagadhatnád, hogy magyar vagy... Ezt ne vedd dicséretnek.Los Banditos írta:Tuti nyer a Chelsea,főleg ha "King" Gábor fog "védeni".![]()
Sirassuk meg szegény cselzitLG írta:Háháhá leikszelt a tetves mencseszterMa remélem nyer a cselzi-bár nehéz lex nekik-és akkor 4 pontra olvad az előny.
Azért nem könnyü a cselzinekA világ legjobb védője, és legjobb kapusa sztem Cech és Terry-erre pont ők dölnek ki, + még sérült Cole, meg Robben is.
Larsson miattelprat írta:LG....tényleg ne haragudj de most már én is meg kell jegyezzem,olyan mintha komolyan szimpatizálnál a Chelseavel........ne értsd félre szíved joga .Ez valószínű csak nekem ilyen gáz,mivel én a Abra csatlósait NAGYON nem,a Barcát meg NAGYON igen,so...egy picit szúrja mégis a szemem,bocs...
Más:
két hétig nem játszhat Louis Saha, az angol labdarúgó-bajnokságban éllovas Manchester United csatára. A francia játékos a hétfői, Newcastle United elleni mérkőzés 36. percében le kellett cserélni. Pótlását Henrik Larssonnal oldhatja meg Sir Alex Ferguson vezetőedző. -(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((+++nekem vérzik a szívem.............