Élő közvetítések 07/08
naaa...Visca el Barça!!!!!
-
- Capitá del Barça
Nagyon bízok a meccsben. Külön szurkolok Zambrottának, hátha végre meggyőzi a taktikai zseni edzőnket
És Henrynak is. Most néztem az odavágó összefoglalóját és, ahogy örült a gólnak, és kiszaladt a cserékhez. Szép volt tőle
Egyébként nem értem, hogy Thuram mért nem kap soha lehetőséget.
Csak az eb-selejtezők legjobb védőjéről beszélünk, hiába öreg, pár meccsre jó lehet, és szerintem megérdemli

Egyébként nem értem, hogy Thuram mért nem kap soha lehetőséget.
Csak az eb-selejtezők legjobb védőjéről beszélünk, hiába öreg, pár meccsre jó lehet, és szerintem megérdemli

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem Deco 2. félidőben befog állni Guddy helyére, Giovanit pedig Bojan váltja, annyira nemrossz h Gio van kezdőbe véleményem szerint. Bojan 2. félidőben ahányszor beáll rém veszélyes, meglátja a padról hol a helye és hol tud alkotni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sajnálom, hogy nem Bojan kezd. Szerintem sokkal jobb lenne, mint Giovani. Decot is a kezdőbe vártam Gudjohnsen helyett, de talán érthető a kimaradása ilyen sok sérülés után.
Força!!!
Força!!!
in to exile
Srácok, egy 17 éves Bojan-ról van szó, akiről kideült h bárimikor ha beszáll már most maradandót tud alkotni. Neki is pihennie kell, és Bojan sztem eddig többet játszott mint Gio.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Eurobarca Staff
Nem értem hova ez a kincstári optimizmus mindenkitől. Ez az X-0 nagyon jóhiszemű, de a Sevilla ellen kibírni kapott gól nélkül...
Az csak zárójelben jegyzem meg, hogy én is 2-0-át tippeltem
Az csak zárójelben jegyzem meg, hogy én is 2-0-át tippeltem

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Úgy néz ki, hogy a Sevilla nem kiesni jött 3 védővel kezdenek, is Fabiano és játszik, nem fognak védekezni, igaz nekik kell támadni! Igaz Adriano játszott már bekket is, kiváncsi vagyok végül is hogyan állnak majd fel.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát érdekes kezdő megint.. bár csatár szinten nemlehetett mit tenni, remélem a maximumot fogjuk adni ma és Henry ismét pörögni fog:)
Nemlesz egyszerű meccs mert Sevilla mindent megtesz majd az biztos hogy továbbjussanak, a védelemre nagyon kell majd figyelni, véleméynem szerint nemlesz hűdesok helyzetünk de ami lesz az muszáj bevágni!!!
Hajrá Barca!!!
Nemlesz egyszerű meccs mert Sevilla mindent megtesz majd az biztos hogy továbbjussanak, a védelemre nagyon kell majd figyelni, véleméynem szerint nemlesz hűdesok helyzetünk de ami lesz az muszáj bevágni!!!
Hajrá Barca!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nálam i9s kezdene Bojan. Jól megértik egymást Henryvel, akitől én is jó játékot, összességében a csapattól pedig továbbjutást várok. Nekünk kell vezetést szerezni, ez kulcsfontosságú lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Nem értem miért nem Bojan kezd!
Sztem többet mutat a pályán,mint Gio,de nem is ez a legfőbb bajom,hanem hogy így Henry tuti középen játszik.
Szombaton pedig nagyon ment neki a bal oldalon,mert ott szabadon játszhatott,volt területe is.
Félek,hogy így most kicsit el fog veszni a mezőnyben,de ne legyen igazam.
Ha tényleg elkapta a fonalat,akkor középcsatárként is villogni fog!
Sztem többet mutat a pályán,mint Gio,de nem is ez a legfőbb bajom,hanem hogy így Henry tuti középen játszik.
Szombaton pedig nagyon ment neki a bal oldalon,mert ott szabadon játszhatott,volt területe is.
Félek,hogy így most kicsit el fog veszni a mezőnyben,de ne legyen igazam.
Ha tényleg elkapta a fonalat,akkor középcsatárként is villogni fog!
-
- Llegenda del Barça

A meccset megelőzően, már most szeretnék megkérni minden esetlegesen áttévedt madridistát, hogy alacsony színvonalú, lényegtelen, provokáló hsz-ekkel ennek a topiknak se rontsa a színvonalát. Az vegye magára, akire vonatkozik, mindenesetre a garázdálkodók IP címe postázásra kerül és meg sem áll a Madridista.hu-ig, ahol ugyancsak bann vár majd az illetőre. A barcásokat pedig arra szólítom fel, hogy ne válaszoljanak az ilyen hsz-ekre.

Nagyon remélem, hogy a csapat nem hiszi el az 1-1 alapján, hogy továbbjutott.
Egyébként is súlyos adósságaik vannak a közönség felé és a csapatnak is jót tenne egy szép győzelem.
Egyébként is súlyos adósságaik vannak a közönség felé és a csapatnak is jót tenne egy szép győzelem.
-
- Eurobarca Staff
Barcelona - Sevilla:
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: Pérez Burrull
Barcelona: Valdés; Zambrotta, Milito, Puyol, Abidal - Márquez, Xavi, Gudjohnsen - Iniesta, Giovani és Henry.
Sevilla: De Sanctis; Alves, Mosquera, Dragutinovic - Navas, Poulsen, Adriano, Renato, Capel - Chevantón, Luis Fabiano.
A kérdéseket megelőzvén, akinek nincs SPORT1-e, a következő linkek között keresgéljen:
GolTV
Myp2p - több lehetőség!
Goltipp - csak 20:55-től! Ha problémád van a lejátszással
Rojadirecta - Kiválsztod a meccset, és utána 6 lehetőség közül választhatsz
Esetleges lejátszók:
Sopcast
PPMate
TVUPlayer
PPStream
TVAnts
UUSee
SinaPlayer
Ezekután bárminemű internetes meccsnézéssel kapcsolatos kérdést szó nélkül törlünk, mert elegünk van abból, hogy egyesek lusták visszaolvasni akár egyetlenegy hsz-t is (igen történt már ilyen) ahhoz, hogy megtudják, hogyan is nézhetik neten a meccset, úgyérzem ők meg is érdemlik a sorsuk.
A többieknek jó szórakozás!Remélem tudtam segíteni. Akinek esetleg bármelyik elindul élvezhető minőségben, akkor kérem jelezze egy hsz-el, ezzel is megkönnyítve a többiek dolgát.
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: Pérez Burrull
Barcelona: Valdés; Zambrotta, Milito, Puyol, Abidal - Márquez, Xavi, Gudjohnsen - Iniesta, Giovani és Henry.
Sevilla: De Sanctis; Alves, Mosquera, Dragutinovic - Navas, Poulsen, Adriano, Renato, Capel - Chevantón, Luis Fabiano.
A kérdéseket megelőzvén, akinek nincs SPORT1-e, a következő linkek között keresgéljen:
GolTV
Myp2p - több lehetőség!
Goltipp - csak 20:55-től! Ha problémád van a lejátszással
Rojadirecta - Kiválsztod a meccset, és utána 6 lehetőség közül választhatsz
Esetleges lejátszók:
Sopcast
PPMate
TVUPlayer
PPStream
TVAnts
UUSee
SinaPlayer
Ezekután bárminemű internetes meccsnézéssel kapcsolatos kérdést szó nélkül törlünk, mert elegünk van abból, hogy egyesek lusták visszaolvasni akár egyetlenegy hsz-t is (igen történt már ilyen) ahhoz, hogy megtudják, hogyan is nézhetik neten a meccset, úgyérzem ők meg is érdemlik a sorsuk.
A többieknek jó szórakozás!Remélem tudtam segíteni. Akinek esetleg bármelyik elindul élvezhető minőségben, akkor kérem jelezze egy hsz-el, ezzel is megkönnyítve a többiek dolgát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.01.15. 20:31:47-kor.
-
- Eurobarca Staff
Na megint lesz mit töltenem, meg linkelgetnem
Egye fen feláldozom magam.
Nagyon jókor jött nekünk ez a Murcia, kellett már egy ilyen meccs is végre.
Itt a vége 4-0.

Nagyon jókor jött nekünk ez a Murcia, kellett már egy ilyen meccs is végre.
Itt a vége 4-0.
Sima győzelem, sok szép dolgot láttunk, a fiúknak nem szegte kedvét a biró tévedései, Henry nagyon jó volt.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
4-0, ez jó, Dos Santos gólpassz. És a kis mexikóival kapcsolatban megjegyezném, amit az elmúlt meccseken megfigyeltem: nagyon erőszakos, elveszett labdát nem ismer, visszatámad, ha elveszti. Nagyon tetszik a harciassága, a küzdeni akarása. Látszik rajta a győzni akarás minden mozdulatában.

-
- Entrenador del Barça
hát igen nekem is kellet volna mint tanyára az áram de hát ez van nem szomorkodok inkább legyenek ilyen szép támadások...meg ilyen labdakihozatalok...nagyon tetszik a 2. félidös játék...csak így tovább a továbbiakban is...Pedritorol pedig még nem hallotam vhogy elkerülte a figyelmem...Mihu írta:e azért ha már 3-0 akkor már inkább kapjak 4 pontotÚgyis elég rosszul állok a tabellán
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eto'o helyére jött az ismeretlen Pedrito

in to exile
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Már 4-0
? He he, áldom azt az embert, aki elintézte, hogy ne menjen el Eto´o olyan hamar az Afrika-Kupára!