Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy profilkép szépítés nekem:..:Poldi:.. írta:na akkor milyen feladatok várnak rám? nem tudom kiszűrni ebben a zavarban.
Az év bannereferninho írta: próbáltam a te stílusodhoz igazodni, hogy mégis mi tetszhet neked és hát ez lett belőle.
olyan képet nem találtam amin pepnek a keze szét van tárva, de sztem így jobban is tetszik majd nekedpersze még van fejlődnöm hozzád képest... de azért sztem jól sikerült
Ha megadod a képeket és hogy pontosan miként akarod elrendezni a dolgokat, akkor megpróbálkozok vele. Elég régen nyúltam már PS-hez, bele kell kicsit rázódnom.Bogika87 írta:Ahahah jajj még jó h rákérdeztél...nem olyan kell hogy sok kicsi képből kijön egy alapkép hanem csak pár képet szépen elrendezgetni(30db)...+ felirat:DSlither írta: Mire gondolsz pontosan mozaikos kép alatt?
robertfcb írta:Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Olyan kérésem lenne a kedves aláírás kép szerkesztő májsztrókhoz, hogy ezekből a képekből valaki tudna nekem csinálni egy aláírás képet?
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi
Balról jobbra: Alves Xavi Messi Iniesta Piqué sorrend és valami jó kis Barca háttérbe torkollhatna. Ha valaki megcsinálná azt nagyon megköszönném.
próbáltam a te stílusodhoz igazodni, hogy mégis mi tetszhet neked és hát ez lett belőle.robertfcb írta:Szeretnék kérni egy bannert, amin Guardiola van a kép közepén szét tárja a kezét mögüle fehér fény jön elő a blau-grana háttérből és a 3 kupa az előtérben. Megköszönném. és Guardiola száján legyen egy kaján mosoly, ty.
Ahahah jajj még jó h rákérdeztél...nem olyan kell hogy sok kicsi képből kijön egy alapkép hanem csak pár képet szépen elrendezgetni(30db)...+ felirat:DSlither írta: Mire gondolsz pontosan mozaikos kép alatt?
Mire gondolsz pontosan mozaikos kép alatt?Bogika87 írta:Hahóóó kedves Barcasok(meg nem Barcasok)
Lenne vki olyan édes és csinálna nekem egy mozaikos képit??Szülinapi ajándékra lenne....csak nekem nincs időm megszerkeszteni(meg béna is vok fotóshópba) pedig úgy lenne az igazi![]()
Előre is köszönöm![]()
nem.Messithebest írta:ferninho írta:ha kell bárkinek, bármilyen render, akkor linkeljen be egy jó minőségű, minél nagyobb felbontású képet![]()
unatkozom![]()
![]()
és tényleg valaki kérjen meg egy render elkészítésére, de több kérés is jöhet
#CeSc#, te meg a linkeddel széthúzod a topikot....
és amúgy is azt a képet már más használja
Ferninho,a siget amit kértem nem tudnád meg csinálni,persze csak ha megy?thx
ferninho írta:ha kell bárkinek, bármilyen render, akkor linkeljen be egy jó minőségű, minél nagyobb felbontású képet![]()
unatkozom![]()
![]()
és tényleg valaki kérjen meg egy render elkészítésére, de több kérés is jöhet
#CeSc#, te meg a linkeddel széthúzod a topikot....
és amúgy is azt a képet már más használja
sjay írta:Sziasztok.
Csináltam magamnak egy képet.
Avának szeretném,de nekem elég csúnyán sikerült átméretezni, ha valaki ezt meg tudná oldani, annak nagyon megköszönném
üdv!
Nem rossz, nem rossz ! Ha valamibe beletudnék kötni az az, hogy sokkal harmonikusabb lenne, ha mind az 5 játékos idei, vagy mindegyik tavalyi mezbe lenne.robertfcb írta:Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Olyan kérésem lenne a kedves aláírás kép szerkesztő májsztrókhoz, hogy ezekből a képekből valaki tudna nekem csinálni egy aláírás képet?
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi
Balról jobbra: Alves Xavi Messi Iniesta Piqué sorrend és valami jó kis Barca háttérbe torkollhatna. Ha valaki megcsinálná azt nagyon megköszönném.
robertfcb írta:Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi
Ez miez?robertfcb írta:Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi