ÚgyszinténReplay írta:No fene ebbe az Eto'o-ba, nekem is ugrott a telitalálatom, de nem bánom:DDrigo írta:Na-na többet nem kérünk!Így lesz csak telitalálatom, de ha ilyen támadásokat vezetünk, inkább vesszen 3 pontom...
No fene ebbe az Eto'o-ba, nekem is ugrott a telitalálatom, de nem bánom:DDrigo írta:Na-na többet nem kérünk!Így lesz csak telitalálatom, de ha ilyen támadásokat vezetünk, inkább vesszen 3 pontom...
szerintem ez mindent elmond erröl a meccsről. Ha Te elégedett vagy akkor nagyon kevés olyan szurkolo van még aki nem. Énis osztom a véleményed.varga tamás írta:Én elégedett vagyok a ma este látottakkal.
Na igen igen....ne gondolja senki sem azt hogy tellhetetlen vagyok. DE. Ez ellen a Murcia ellen az ilyen játék abszolút elvárható. Majd ha a Sevilla ellen is gy játszunk akkor azt mondom hogy elindult valami....Viszont ez még nem menti fel a srácokat az első félidőben nyújtott nem is tudom mi alólvarga tamás írta:A mérkőzés legjobbja: Thierry Henry.![]()
Megint kiválóan ment el a balon, kiválóan adott középre, Samu pedig óramű pontossággal érkezett, és lett 3-0.
Megérdemelt vezetés, jó játék, gyenge ellenfél, ennél több kell a következőkben, de reménykedjünk. Én elégedett vagyok a ma este látottakkal. Csak így tovább fiúk, kedden este tovább lehet jutni ilyen játékkal, és ilyen hozzáállással.
Ez magas labda volt ahhoz, hogy ki ne használja valaki, már majdnem én sütöttem el.Attila-Raul írta:Ez a kommentátor akkora loser...azt sem tudja, mi történik a meccsen, egyszer lehetett hallani, hogy ásit...no comment.
Biztos ennyire uncsi a Barca meccs...![]()
![]()
Vagy böfizett...Replay írta:Ez a kommentátor akkora loser...azt sem tudja, mi történik a meccsen, egyszer lehetett hallani, hogy ásit...no comment.