Ronaldinho Gaúcho #3
Legelőször ROBERTO RIVELINO!! Ronaldinho nagy példaképe csinálta!! A legendás 1970-es BRAZIL VÁLOGATOTT-ból!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
csáó, ezt a cselt már Maradona és Zidane is csinálta, ezt maga Roni mondta!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ezt a cselt még Ronaldo is megcsinálta a Barçában egyszer, méghozzá a levegőben. Tehát nem újkeletű a dolog.lionelmessi19 írta:A nike reklámos cselről annyit, h semmi köze a nike reklámhoz.
A nike még azt sem tudta, h ronaldinho a világon van, amikor ő már ezt a cselte tolta.
És szerintem ilyet ő előte senki nem csinált, szóval nyugodtan hívhatod Ronaldinho cselnek...

Ha megtalálom videón, mutatom.
- huevos
- Jugador d'estrella
á, nem hiszem hogy a villarealosok lettek volna, erre még madridban is csettintettek....
az biztos, hogy nem Ronaldinhonak szólt, és nem a csapatnak, és a górénak sem....
rejtély....
az biztos, hogy nem Ronaldinhonak szólt, és nem a csapatnak, és a górénak sem....
rejtély....
never let the children cryin'!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát,de ezek szerint mégis az ellenféllel foglalkoztak...vagy pedig Villareal os szurkolók jelezték nemtetszésüket....huevos írta:szerintem az értelmes szurkoló ilyen helyzetben nem az ellenféllel foglalkozik, hanem a saját csapatával, és A ZSENIvel......Roniee21 írta:szerintem az volt az oka a fehér papír zsepinek h adják meg magukat h jöjjönek le a pályáról mert a 4. gól![]()
![]()
már már megalázó volt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mert nem hinném,h a ZSENI-t így éltetik...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mondjuk ez igaz

- huevos
- Jugador d'estrella
szerintem az értelmes szurkoló ilyen helyzetben nem az ellenféllel foglalkozik, hanem a saját csapatával, és A ZSENIvel......Roniee21 írta:szerintem az volt az oka a fehér papír zsepinek h adják meg magukat h jöjjönek le a pályáról mert a 4. gól![]()
![]()
már már megalázó volt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szerintem az volt az oka a fehér papír zsepinek h adják meg magukat h jöjjönek le a pályáról mert a 4. gól
már már megalázó volt

- huevos
- Jugador d'estrella
én úgy tudom, hogy a bikaviadalokról származik, és akkor csinálta a nép ha nem volt megelégedve a torreádor komával.....Buca írta: Fehér zsepi amolyan: "megadjuk magunkat" jelzés.
Pár áve Barca szurkolók is csinálták. Mekkorát fordult a világ![]()
innen jött a focimeccsekre, ha nagyon gyatra teljesítményt láttak....
de hogy most mi volt az oka, nem tudom..(talán a villarealnak szólt...)
lionelmessi19 írta:A nike reklámos cselről annyit, h semmi köze a nike reklámhoz.deffent írta:Dinho játékkedve olyan volt, mint régen. Bejöttek a cselei, lendületes volt, jól passzolt. Nem tudom, mit csináltak vele, de jó lenne ezt a formáját állandósitaná még legalább a Werder ellen és akkor nem lesz baj. A gólja igazából csak hab volt a tortán. Már előtte is nagyot alakított. Azt a nike-reklámos cselt sajnálom, kár hogy kiment a labda, mert az is tökéletesen sikerült.
A nike még azt sem tudta, h ronaldinho a világon van, amikor ő már ezt a cselte tolta.
És szerintem ilyet ő előte senki nem csinált, szóval nyugodtan hívhatod Ronaldinho cselnek...
Kicsit tévedsz!!

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egyszer Ronaldotol az interes korszakaban, valami hasonlot lattam...lionelmessi19 írta: És szerintem ilyet ő előte senki nem csinált, szóval nyugodtan hívhatod Ronaldinho cselnek...
Tiziano Crudeli fan 

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem arra gondolt hGame90 írta:Melyikre gondolszdeffent írta:Azt a nike-reklámos cselt sajnálom, kár hogy kiment a labda, mert az is tökéletesen sikerült.Nem láttam a meccset...
:
kipöccinti jobb lábával külsővel a labdát, majd jobb belsővel visszakanalazza.
a védők mindig elugranak jobbra, aztán ő megy a másik irányba.
zseniális, de a nike reklámhoz kb. annyi köze van, h vmi műmájer megcsinálta a lassított változatát a Henry-s joga tv-ben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
A nike reklámos cselről annyit, h semmi köze a nike reklámhoz.deffent írta:Dinho játékkedve olyan volt, mint régen. Bejöttek a cselei, lendületes volt, jól passzolt. Nem tudom, mit csináltak vele, de jó lenne ezt a formáját állandósitaná még legalább a Werder ellen és akkor nem lesz baj. A gólja igazából csak hab volt a tortán. Már előtte is nagyot alakított. Azt a nike-reklámos cselt sajnálom, kár hogy kiment a labda, mert az is tökéletesen sikerült.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Melyikre gondolszdeffent írta:Azt a nike-reklámos cselt sajnálom, kár hogy kiment a labda, mert az is tökéletesen sikerült.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- deffent
- Jugador d'estrella
Dinho játékkedve olyan volt, mint régen. Bejöttek a cselei, lendületes volt, jól passzolt. Nem tudom, mit csináltak vele, de jó lenne ezt a formáját állandósitaná még legalább a Werder ellen és akkor nem lesz baj. A gólja igazából csak hab volt a tortán. Már előtte is nagyot alakított. Azt a nike-reklámos cselt sajnálom, kár hogy kiment a labda, mert az is tökéletesen sikerült.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De az Gaspartnak szólt nem?
Fehér zsepi amolyan: "megadjuk magunkat" jelzés.Ronaldinho #10 írta:Tényleg, a videón észrevettem, hogy a közönség Fehér zsepit is lengetik. És azt mit jelent? illetve mit jelképez?
Pár áve Barca szurkolók is csinálták. Mekkorát fordult a világ

Visca El Barca!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mondjuk a Werder ellen, amolyan Xabi Alonsósan...ozsimiki írta:Azért jelzi,h mekkora óriási góóól is volt,h minden ezzel van tele,nemcsak az általam belinkelt Nso online:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127673
bár nem mindig szoktak videót mellékelni a cikkhez,most pedig igen![]()
Kívánom Ronnienak,h másik álma is mihamarabb valóra válljon,de addig hasonlókkal is megelégszünk![]()

-
- aka Game90
Azért Ronaldinho 10 gólja nem semmi a bajnokságban
Mégha 4-5 gól 11esből is van
Villarreal elleni gólját pedig mindenkinek látni kell
Csak így tovább 

Villarreal elleni gólját pedig mindenkinek látni kell

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Mihu
- Director del Fútbol
Tudom...tudom. csak ilyenkor elkap a hév. Annyira irritál az az ember hogy ilyenkor írok mindent ami eszembe jut. Hejj ha én fele annyit tudnék a labdával mint őFCB_gábor írta:Azért Ronlado nem egy kutyaütő. Elég sokat tud a srác a lasztival és még jóval fiatalabb Ronaldinhonál. Ugyan valószínű nem lesz olyan zseni, mint Gaucho, de pl. figo-t simán túlszárnyalhatja.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Azért Ronlado nem egy kutyaütő. Elég sokat tud a srác a lasztival és még jóval fiatalabb Ronaldinhonál. Ugyan valószínű nem lesz olyan zseni, mint Gaucho, de pl. figo-t simán túlszárnyalhatja.

- Mihu
- Director del Fútbol
Jah igen. Még valami.
Azt a témát hoztad fel az egyik hsz-odban ami úgy belémhozza az ideget hogy csak na. C. Ronaldo.
Most mondjad már hogy C. Ronaldo mikor csinál ilyen cseleket? Ha? Menj már azzal a kis nagyképű népművészeti cserépedénnyel. Azt hiszi hogy már kezdő az MU-ban és akkor ő az Isten. Hisztis kics hülyegyerek. Biciklis csel
Mi az? Hasonlítsd már össze azzal a biciklis csellel amit az IGAZI Ronaldo csinál. krixkrax sincs hozzá képest. Miről beszélsz hogy Dinho egy kis pénzért megcsinál mindenféle figurát.
Ne röhögtess már
Ő ugyan azokat mecsinálja meccsen is. Ronaldo miből él? Biciklis csel..biciklis csel...biciklis csel. Na jó néha megcsinálja hogy sprint közben a sarka mögött elpöcköli. Istenem. Ettől most essen le az állam? Mikor ad ő olyan álompasszokat mint Ronaldinho? Mikor fog ő annyit passzolni mint Ronaldinho? Megmondom én neked hogy soha a büdös életbe. SOHA. Mert még Fergi-nek sem fog sikerülni kinevelni belőle ezt. Ennyit a "nagy" cristiano ronaldoról.....................

Azt a témát hoztad fel az egyik hsz-odban ami úgy belémhozza az ideget hogy csak na. C. Ronaldo.
Most mondjad már hogy C. Ronaldo mikor csinál ilyen cseleket? Ha? Menj már azzal a kis nagyképű népművészeti cserépedénnyel. Azt hiszi hogy már kezdő az MU-ban és akkor ő az Isten. Hisztis kics hülyegyerek. Biciklis csel

- Mihu
- Director del Fútbol
Nnna....ZIDANE10 írta:Midnenkinek van saját véleménye ezt aláirom. De akkro is miért van nektek ennyre nagy arcotok de várom majd azt amikro majd én röhögök rajtatok. Hidjétek el fogok is eljön majd az az diö. Nem tudom mit vagytok ugy oda mert beirtam a franci brasil meccset volt més sok meccs is. De ott legalább látszott az hogy ki is a ZSeni
Most már én sem hagyom szó nélkül.
Nem tudom mit vered itt a nyáladat.
Nem tudom hogy melyik csapat szúrkolótáborának van nagyobb arca.Nem hiába mondják azt hogy Barca: Mes que un club!!! Mert ez így is van. A katalán embereknek ez jelenti szinte az életet. Ha nem lenne a Barca akk nem tudom mi lenne velük. Aztán meg nem tudom hogy melyik jobban kirakatcsapat.A mostani időkben mindig azzal takaróztok hogy bezzeg nektek 9 Bl-etek van nekünk meg csak2, aztán hogy nektek sokkal több bajnoki címetek van stb stb.....Nem a múltból kell élni hanem a jelenből. Ha mindenki a múltból élne akkor a magyarok nyernének majd minden vb-t és eb-t. Ugyan ez a helyzet a brazilokkal. Az meg hogy Zizou a jobb játékos vagy Dinho....szerintem hogy ha a világ legtöbb szakértője és volt játékosa akik azért letettek valamit az asztalra azt mondják hogy Dinho már Pelé-i és Maradona.i magasságokban van az szerintem mindent elárul. Zidane-ról miért nem mondanak ilyet? Valószínüsítem hogy azért mert nem olyan játékos mint Dinho. Én nem mondom azt hogy Zizou rossz játékos mert hazudnék. És melléteszem hogy szerettem nézni őt mert ő is egyike volt azoknak aki JÁTSZOTTÁK a focit. Ahogyan a labdához ért...olyan finoman és lágyan vezette a bőrt és cselezett hogy élményszámba ment. De mégsem olyan jó mind Dinho.Zizou viszont egy valamiben 1000x jobb mint Dinho és a világösszes játékosa: 2004-és 2005 közt ő tőle senki sem tudott jobban alibizni.

Más téma:
Az hogy a brazil- francia meccsen mi volt azt szerintem hagyjuk mert egy meccs alapján télleg hülyeség dönteni. És akkor mi van abban a témában hogy meccsek eldöntése? Ronaldinho: Chelsea 2x is, Milan, REAL(na erre mit mondasz öcsém?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért jelzi,h mekkora óriási góóól is volt,h minden ezzel van tele,nemcsak az általam belinkelt Nso online:
bár nem mindig szoktak videót mellékelni a cikkhez,most pedig igen
Kívánom Ronnienak,h másik álma is mihamarabb valóra válljon,de addig hasonlókkal is megelégszünk

bár nem mindig szoktak videót mellékelni a cikkhez,most pedig igen

Kívánom Ronnienak,h másik álma is mihamarabb valóra válljon,de addig hasonlókkal is megelégszünk

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Szerintem félollóban nehezebb.Dos Santos írta:Ja tényleg,most már rémlik valami.De az "csak" egy félollós gól volt Decotól.
Szép volt.