Egyetlen játék, ami napokig leköt, bár manapság már nem, de régebben igen.

Köszi!Victor_Valdes írta:Igen, van. www.huncm.fw.huP_e-d_r-o írta:Srácok,ehhez a game-hez van teljes magyarosítás?Mer angol nyelven ez nekem tuti nem menne,magyarul talán,csak nemtom van-e
Igen, van. www.huncm.fw.huP_e-d_r-o írta:Srácok,ehhez a game-hez van teljes magyarosítás?Mer angol nyelven ez nekem tuti nem menne,magyarul talán,csak nemtom van-e
Majd megpróbálom, köszi a tippetmessideco írta:Szerintem a játékos beállításoknál kell, hogy lövés távolrólritkán.
Valami ilyesmi azt hiszem.
Szerintem a játékos beállításoknál kell, hogy lövés távolrólDevid16 írta:Régóta játszom a játékkal és nekem egy dolog ami idegesítő. 4-3-3at játszom benyomtam hogy szélesebben játszanak, szépen elmegy a szélső támadó legyen az Messi, Dzsudzsák, Iniesta, Pedro vagy akárki elmegy beljebb viszi vagy az sem és ellövi. Engem meg az ideg kerülget mert középen ott van valaki akinek le lehet adni. Szóval erre nincs valami? Már próbáltam, hogy támogató szerepkörben vagy támadóban jobb... hát én semmi különbséget nem láttam. Valaki tudna valamit mondani?
Mondjuk az asszisztensekben nem feltétlenül kell megbízni. Én próbaképpen megnéztem anno a legnagyobb potenciállal rendelkező játékosokat FMGenieScout-tal, és Messi, illetve CR van az első helyeken 198/200 és 197/200 potenciállal...geridoss írta:Egyébként van két játékos, akiket ajánlanék:
Eden Hazard (1991. Belgium)
Paulo Henrique (1989. Brazília)
Hazard a középpálya bármely pontján bevethető (kivéve vkp)
Henrique pedig a pálya közepén bárhol (kivéve vkp..)
Az asszisztens szerint négy és fél csillagosak lesznek, Barca szinten.
Csak jelzésképp. Messi négy csillagot kapott...
ő nálam is állandóan kiállíttatta magát,vagy le kellett cserélnem mert korán besárgult.geridoss írta: Daniel Alvessel "összevesztem" az első meccs után a bajnokságban (kiállítatta magát, és JOGOSAN egy hét fizumegvonást kapott), bedurcizott és klubot keres...Bár eltelt másfél szezon, nem jelentkezett érte senki, remélem nem is fog.
ez sz.ar ügy. Nekem is volt már ilyen. Ha adsz büntetést akkor megsértődik, ha meg nem akkor meg azt mondják h nem tudod fegyelmezni a csapatot.Daniel Alvessel "összevesztem" az első meccs után a bajnokságban (kiállítatta magát, és JOGOSAN egy hét fizumegvonást kapott), bedurcizott és klubot keres...Bár eltelt másfél szezon, nem jelentkezett érte senki, remélem nem is fog.
Pique és Muniesa (ő a másik belső védőm) nálam is nagyon gólerősek. Mondjuk ennyire nem, az alap szöglet taktikával ennyire futjaszajko írta: Piqué mesterhármas a Sevilla ellenKöszönhetően a remek szöglet és szabadrúgás variációmnak. 9 meccs után 7 gólos Piqué, Messi meg csak 3
Kicsit nyaliztam neki elsőnek...geridoss írta:Én őt nem tudom megvenni az első szezonban nyáron, nincs rá pénz... Mennyiért engedték el? Én 19 alatt még nem tudtam megszerezni.
Dzsudzsák nagyon is jó megoldás, én is őt preferálom!L.Messi 10 írta:Ez még kérdés lehet egy Magyar embertől?szajko írta:Pedro helyett keresnék játékost balszélre,ha valaki tud annak előre is köszönöm! Ribery,C.ronaldo meg az ehez hasonlókat hanyagolnám.Dzsudzsák
Én őt nem tudom megvenni az első szezonban nyáron, nincs rá pénz... Mennyiért engedték el? Én 19 alatt még nem tudtam megszerezni.szajko írta: Végül Neymart vettem meg. Jól nyomta a barátságosokon meg a szuperkupán is és az 1. bajnokin is ahol 2 gólt szerzett,csak lesérült 2 hónapra.![]()
Ez még kérdés lehet egy Magyar embertől?szajko írta:Pedro helyett keresnék játékost balszélre,ha valaki tud annak előre is köszönöm! Ribery,C.ronaldo meg az ehez hasonlókat hanyagolnám.
robinho, lavezzi, bale, lennon, walcott.szajko írta:Pedro helyett keresnék játékost balszélre,ha valaki tud annak előre is köszönöm! Ribery,C.ronaldo meg az ehez hasonlókat hanyagolnám.