geridoss írta:Egyébként van két játékos, akiket ajánlanék:
Eden Hazard (1991. Belgium)
Paulo Henrique (1989. Brazília)
Hazard a középpálya bármely pontján bevethető (kivéve vkp)
Henrique pedig a pálya közepén bárhol (kivéve vkp..)
Az asszisztens szerint négy és fél csillagosak lesznek, Barca szinten.
Csak jelzésképp. Messi négy csillagot kapott...
Mondjuk az asszisztensekben nem feltétlenül kell megbízni. Én próbaképpen megnéztem anno a legnagyobb potenciállal rendelkező játékosokat FMGenieScout-tal, és Messi, illetve CR van az első helyeken 198/200 és 197/200 potenciállal...
Rengeteg olyan játékos van, akiket a megfigyelők ajánlanak, hogy milyen jó játékosok lesznek, de közben meg örülhetsz ha egy átlag PL vagy PD játékos lesz belőlük. Csak a tisztánlátás végett pl. egy Dzsudzsák ha jól emlékszem maximum 160-165-ös "szintig" juthat el, egy Koman kb. 150-ig (ami egy jelenlegi Gera szintnek felel meg kb.), míg pl. Gulácsi pályafutása csúcsán is csak 120-ig, amivel kb. egy harmadosztályú angol csapat kezdőjébe is nehezen fér be. És nekem már mind a hármat ajánlottak olyan csapatok kezdőjébe, ahol (talán Dzsudzsák kivételével) egyik se fért volna be még a maximum potenciáljuk elérésével sem (és egyáltalán nem biztos, hogy azt valaha is el fogják).
Remélem ezen azért fognak javítani az elkövetkező években, mert a megfigyelők már nagyon régóta elég rosszak a játékban, én már sajnos nem nagyon tudok megbízni az ajánlásaikban.
ui.: mellesleg Hazardból tényleg elég ügyes játékos lesz!