Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sajnálom is egy kicsit, így utólag. nem is tudom honnan vettem, h ilyen létezhet a margóval kapcsolatban?real_funghi írta:Tudtam, hogy valaki bevágja a kamu 11-es szöveget.
Az 5 nyertes lottószámban lennék ilyen biztos...
Madrid!!!
nem tudom, ha elvennék ezektől azokat a meccseiket, ahol a bíró húzta ki őket a szarból, hol tartanának?????Enrique írta:Ez talán annyira nem volt kamu - de a bíró 1 f@xk@l@p h befújja a 9999.percbenBoixos írta:nem azt akarjátok mondani, h ezek a gyökerek megint kaptak egy kamu 11est és azzal nyertek??????- de igen. Azzal nyertek.
Ez talán annyira nem volt kamu - de a bíró 1 f@xk@l@p h befújja a 9999.percbenBoixos írta:nem azt akarjátok mondani, h ezek a gyökerek megint kaptak egy kamu 11est és azzal nyertek??????
Én 7 percre gondoltam.Badi írta:ezek szerint amelyik gólt kap az nincs jól megszervezve?Enrique írta:Dehát akkor is... 1 normálisan megszervezett csapat nem engedi lélegzetvételhez sem a másikat...Zsolti írta:Jaja úgyföldobta magát,mint a kártyavár.
ezek szerint amelyik gólt kap az nincs jól megszervezve?Enrique írta:Dehát akkor is... 1 normálisan megszervezett csapat nem engedi lélegzetvételhez sem a másikat...Zsolti írta:Jaja úgyföldobta magát,mint a kártyavár.Badi írta:wazze nézted? nem volt semmi nem a rs tehet róla
Dehát akkor is... 1 normálisan megszervezett csapat nem engedi lélegzetvételhez sem a másikat...Zsolti írta:Jaja úgyföldobta magát,mint a kártyavár.Badi írta:wazze nézted? nem volt semmi nem a rs tehet rólaEnrique írta:Ez hihetetlen... Ekkora hibát... Atyaég... Sociedad... Csalódtam benned...
Jaja úgyföldobta magát,mint a kártyavár.Badi írta:wazze nézted? nem volt semmi nem a rs tehet rólaEnrique írta:Ez hihetetlen... Ekkora hibát... Atyaég... Sociedad... Csalódtam benned...
wazze nézted? nem volt semmi nem a rs tehet rólaEnrique írta:Ez hihetetlen... Ekkora hibát... Atyaég... Sociedad... Csalódtam benned...
BrrrrrrrrrrghhhhhhhhhEnrique írta:Na baszkerrra!!!!![]()
11es a madridnak....![]()
És gól.... Hihetetlen...