Seria A / Coppa Italia
-
- Llegenda del Barça
Livorno 2 - 1 Lecce
Fiorentina 2 - 1 Sampdoria
Ascoli 1 - 1 AC Milan
Inter Milan 3 - 0 Treviso
Lazio 1 - 0 Messina
Parma 1 - 1 Palermo
Reggina 0 - 3 AS Roma
Siena 2 - 1 Cagliari
Udinese 1 - 0 Empoli
este:
Juve - Chievo
Fiorentina 2 - 1 Sampdoria
Ascoli 1 - 1 AC Milan
Inter Milan 3 - 0 Treviso
Lazio 1 - 0 Messina
Parma 1 - 1 Palermo
Reggina 0 - 3 AS Roma

Siena 2 - 1 Cagliari
Udinese 1 - 0 Empoli
este:
Juve - Chievo
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Érdemes nézni mosta Milan meccset.Akkora víz van a pályán hogy már durva.A SportTV-n adják.
in to exile
1 ember miatt nem kell megutálni a csapatot. Inkább gyertek szep. 13-án Pozsonyba INTER meccsrebarcafan írta:nekem is, eredeti inter mezem is van... bár most, h figo ideigazolt...Ronaldinho Gaúcho írta:" kedvenc csapatom az Inter és a Barcelona szoval teljes a happy dee még hogy egy argentín lőtte a golt hát ma nekem elkell mennem inni

-
- Llegenda del Barça
jah, néha előfordult. azért a di canio őszi megmozdulásait sem fogják mutogatni az illemtanórákon, legfeljebb csak elrettentő példaként
de mindegy, a fasisztának lesznek most fontosabb dolgai is, mint, h mással foglalkozzon. azon kell melóznia, h nehogy kiessen a lazio.

PUYOL-XAVI-INIESTA
En nem csak erre céloztam, mert Totti a pályán is szokott nagyon csunya dolgokat muvelni!
-
- Llegenda del Barça
LG, a Totti csak beszélt róla, a büdös paraszt viszont, akit említettél, meg is tette. ennyi köztük a különbség.
ja, és nem csak a margitot, hanem a másik kedvencedet, a milant is emlegette a Kapitány. ezek ketten akarták a leginkább elvinni. egyébként van egy ilyen záradéka a szerződésének, h ha nagyon rosszul megy, és lenne vevő, akkor mehetne. de egyrészt brutális áron vihetnék, másrészt nem biztos, h nagyon elmenne, mert az élete a Roma.
ja, és nem csak a margitot, hanem a másik kedvencedet, a milant is emlegette a Kapitány. ezek ketten akarták a leginkább elvinni. egyébként van egy ilyen záradéka a szerződésének, h ha nagyon rosszul megy, és lenne vevő, akkor mehetne. de egyrészt brutális áron vihetnék, másrészt nem biztos, h nagyon elmenne, mert az élete a Roma.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos! A láma barátod márt megint az nyilatkozta, h ha nem nyer komojabb trofeát, elgondolgodik az eligazoláson
Mert a reallal már jopár trofeját begyujtott volna
Pfff...Lehetett itt Di Caniora beszélni, de elosszor totyin kell elgondolkodni 

Ebbol anyi igaz, h pl. a milán v. a juve vezet 1-0ra akkor nem fognak továbba hajtani, inkább az eredményt probálják tartani. Vagy ha elég az x nekik, akkor x-elnek. Perxe vannak kivételek 

A németfociban legalább vannak GÓLOK. Az angol és az olaszban három- négy meccsen van 0:0-ás eredmény! És, hogy a francia focit is megemlítsük, ott meg az 1:0-ás, illetve a 0:1-es eredmény nagyon sok! -a csapatok elégedettek ezzel az eredménnyel! De, ha a franciák gólt akarnak rúgni, akkor nem hagyják magukat! 

- Ronaldinho Gaúcho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
" kedvenc csapatom az Inter és a Barcelona szoval teljes a happy dee még hogy egy argentín lőtte a golt hát ma nekem elkell mennem inni 

Visca .. el .. Barca
Los Banditos

Los Banditos

Az Internek is megvan az 1. trofeja 

Az Inter általában jo meccseket játszikBoixos írta:én is szeretem. és hát a világ egyik legszarabb, legunalmasabb és legszánalmasabb meccse volt az inter-samp például. régen aludtam olyan jól, mint azon a meccsen, főleg a végén. de mondhatnám az őszi Roma-intert is.

- Charlie
- Öreg Harcos
Ne is mond,az utolsó 5perc az a foci szégyene voltBoixos írta:én is szeretem. és hát a világ egyik legszarabb, legunalmasabb és legszánalmasabb meccse volt az inter-samp például. régen aludtam olyan jól, mint azon a meccsen, főleg a végén.

C.
-
- Llegenda del Barça
én is szeretem. és hát a világ egyik legszarabb, legunalmasabb és legszánalmasabb meccse volt az inter-samp például. régen aludtam olyan jól, mint azon a meccsen, főleg a végén. de mondhatnám az őszi Roma-intert is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Nah! Ezen nem kell vitatkozni
Vannak unalmas meccsek mind2ben, de az olaszban és a németben is vannak naon jo porgos meccsek!