Sziasztok,
A következőket olvastam, remélem nem fognak ezek bekövetkezni: Rijkaard állítólag elégedett a jobboldalon mind Belletti, mind Oleguer teljesítményével, ezért a Saviola révén szerzett elővásárlási jogot Alvesre nem akarják érvényesíteni, hanem vagy Saviolát, vagy Maxit bevonni a Forlán megszerzéséért folytatott küzdelembe. (?!) Inkább most nem írom le mindazon cinikus és irónikus javaslataimat, amelyek eszembe jutottak ennek kapcsán. Állítólag Frankie javasolta Gudjohnsen megszerzését (akkor gondolom Forlánt Txiki szeretné) csak nehogy Frankie kompromisszumot kössön a támadókat illetően (legyen bárki helyett Forlán) hogy a jobb oldali védelem (Belletti, Oli) maradhasson így….. Asszem talán ez lenne a legrosszabb megoldás.
Mellesleg felmerült Ricardo Oliviera neve is Henke pótlására. (azt talán mondanom sem kell, hogy sztem ő is sokkal jobb lenne, mint uruguay-i barátunk) A védelembe pedig Gabriel Milito. Sztem, ha a két testvért próbálnánk elhozni a Zaragoza-ból (Diego-t előre, Gabriel-t hátra) biztos vagyok benne, hogy mindent hátrahagyva „rohannának” hozzánk.
Szóval sok lehetőség van, az mindenestre valószínűnek tűnik, hogy még a VB kezdete előtt szeretnének megoldást erre a helyzetre.
Remélem azért Eto’o-t, vagy Ronnie-t nem szeretnék bevonni az uruguay-i gyöngyszemért folytatott harcba
Azulgrana para siempre!