Ilyen probléma nem fenyeget minket túlságosan, mert a kiszemelt védők a VB-n nem fognak játszani, a kiszemelt csatárok közül a nyertes pedig pont a VB-n fog sztem eldőlni(kivéve ha jön Forlan vagy Gudjohnsen-aki az én favoritom).Mr. Master írta:csak meg ne hatszorozódjanak a kiszemeltek árai...
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- noname
- Llegenda del Barça
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Ez a felállás nem jönne be a barcának.Max írta:Sziasztok!Régen már regeltem,de elfelejtettem a jelszavam és a felhasználó nevemet is,ezért újra regeltem egy másik e-mail címen!Ha már az igazolásoknál tartunk,én vennék egy pár játékost,és pénzünk is lenne rá,ebben biztos vagyok:Bal oldalra Chivu tökéletes lenne!Középre megvenném Anton Ferdinandot(régebben szó volt róla,mindössze 5 millió fontra becsülik az árát)vagy Ricardo Carvalho-t!Nem jön ki Mourinhoval,és úgy volt régebben,hogy átigazolási listára tette a Chelsea!Láttam játszani a Barca ellen!Hihetetlen védő!Annyi labdába belevetődött,belecsúszott,nagyon sok labda az ő lábáról vágódott kifelé!Képzeljétek el,két lobonchajú középső védőnk lenne,meg sem lehetne őket különböztetni!Jobb oldalra pedig megvenném a hihetetlen jó,és fiatal Daniel Alvest!Márquezt feltolnám középpályára,ő állna Xavi mellett!Jobb oldalon Messi,bal oldalon Ronaldinho,középen Deco,és csatár pedig Eto'o!Ennyi!

Puyol Marquezzel kiváló párost alkot, vétek lenne szétválasztani őket. Chivu meg Alves leigazolásában viszont egyet értünk.

A te feláálásodnál két vkp. lenne. Sztem a mexikóinál Edmilka jobb azon a poszton, Marquez helye középül van. Xavi sem a legjobb vkp. poszton. Én azt mondom h a jelenlegi felállás jó.
A Fifa egy szégyen
- Mr. Master
- Director del Fútbol
csak meg ne hatszorozódjanak a kiszemeltek árai... 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Eurobarca Staff
télleg nem rossz srác csak kérdés hogy a nyár alatt hogy tud formába lendülni mert ugye kölcsönadták Brazíliába(uh talán Sao Paolo de nem tom biztosra
).meg sztem ahhoz túl fiatal hogy ő a kispadon ücsörögjön azért nem hiszem hogy ezt bevállalná bár ki tudja.azért kiváncsi vagyok hogy valójában kit fogunk igazolni annyi név elhangzott már a végén meg kisül hogy egy teljesen új név öltözhet Barca mezbe ősztől várom a nyári átigazolásokat de a nagy mozgások úgy is csak a VB után várhatóak szal addig maradnak a találgatások és a kívánságok.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Mardel
- Jugador d'estrella
Hát számomra a mostani sok felrepült név közül ő lenne a favoritom,és csak remélni tudom,hogy van valóságalapja a hírnek..nagyon nagy zsugásnak tartom a srácot!!fcjoc írta:http://www.elmundodeportivo.es/20060528 ... 75076.html Hát azért ő sem lenne rosz
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
Luis Garca Barca nevelés!Azért ment el a Barcától,mert nem fért be a kezdőbe,és szerintem padozásért nem térne vissza!
Forza B.A.R.C.A.
jah jól nyomja és ráadásul spanyol is. ha ő nincs most szlovákia lenne a vb-n nem spanyolorsszág! és én is örülnék neki csak sajna nem fogja eladni a liverpooltotelcamp írta:Én naon tudnék örülni pl:Luis Garciánakelég jól tolja nem?
Sziasztok!Régen már regeltem,de elfelejtettem a jelszavam és a felhasználó nevemet is,ezért újra regeltem egy másik e-mail címen!Ha már az igazolásoknál tartunk,én vennék egy pár játékost,és pénzünk is lenne rá,ebben biztos vagyok:Bal oldalra Chivu tökéletes lenne!Középre megvenném Anton Ferdinandot(régebben szó volt róla,mindössze 5 millió fontra becsülik az árát)vagy Ricardo Carvalho-t!Nem jön ki Mourinhoval,és úgy volt régebben,hogy átigazolási listára tette a Chelsea!Láttam játszani a Barca ellen!Hihetetlen védő!Annyi labdába belevetődött,belecsúszott,nagyon sok labda az ő lábáról vágódott kifelé!Képzeljétek el,két lobonchajú középső védőnk lenne,meg sem lehetne őket különböztetni!Jobb oldalra pedig megvenném a hihetetlen jó,és fiatal Daniel Alvest!Márquezt feltolnám középpályára,ő állna Xavi mellett!Jobb oldalon Messi,bal oldalon Ronaldinho,középen Deco,és csatár pedig Eto'o!Ennyi
!

Forza B.A.R.C.A.
Jöjjön Eidur!
Úgy látszik bejön az a taktikájuk, hogy látszólag keménykednek és nem akarják elengedni, erre a Barca "se lát se hall" csak nyomul és csak őt akarja. Szomorú lennék, ha beáldoznánk még játékost is a pénzen kívül a megszerzésére. Esetleg Ezquerro-ért lehetne cserélni egy az egyben...
Gyanítom (és ne legyen igazam) kb. uannyit fog ő érni nekünk, mint Santi!

Gyanítom (és ne legyen igazam) kb. uannyit fog ő érni nekünk, mint Santi!
Sziasztok,
A következőket olvastam, remélem nem fognak ezek bekövetkezni: Rijkaard állítólag elégedett a jobboldalon mind Belletti, mind Oleguer teljesítményével, ezért a Saviola révén szerzett elővásárlási jogot Alvesre nem akarják érvényesíteni, hanem vagy Saviolát, vagy Maxit bevonni a Forlán megszerzéséért folytatott küzdelembe. (?!) Inkább most nem írom le mindazon cinikus és irónikus javaslataimat, amelyek eszembe jutottak ennek kapcsán. Állítólag Frankie javasolta Gudjohnsen megszerzését (akkor gondolom Forlánt Txiki szeretné) csak nehogy Frankie kompromisszumot kössön a támadókat illetően (legyen bárki helyett Forlán) hogy a jobb oldali védelem (Belletti, Oli) maradhasson így….. Asszem talán ez lenne a legrosszabb megoldás.
Mellesleg felmerült Ricardo Oliviera neve is Henke pótlására. (azt talán mondanom sem kell, hogy sztem ő is sokkal jobb lenne, mint uruguay-i barátunk) A védelembe pedig Gabriel Milito. Sztem, ha a két testvért próbálnánk elhozni a Zaragoza-ból (Diego-t előre, Gabriel-t hátra) biztos vagyok benne, hogy mindent hátrahagyva „rohannának” hozzánk.
Szóval sok lehetőség van, az mindenestre valószínűnek tűnik, hogy még a VB kezdete előtt szeretnének megoldást erre a helyzetre.
Remélem azért Eto’o-t, vagy Ronnie-t nem szeretnék bevonni az uruguay-i gyöngyszemért folytatott harcba
Azulgrana para siempre!
A következőket olvastam, remélem nem fognak ezek bekövetkezni: Rijkaard állítólag elégedett a jobboldalon mind Belletti, mind Oleguer teljesítményével, ezért a Saviola révén szerzett elővásárlási jogot Alvesre nem akarják érvényesíteni, hanem vagy Saviolát, vagy Maxit bevonni a Forlán megszerzéséért folytatott küzdelembe. (?!) Inkább most nem írom le mindazon cinikus és irónikus javaslataimat, amelyek eszembe jutottak ennek kapcsán. Állítólag Frankie javasolta Gudjohnsen megszerzését (akkor gondolom Forlánt Txiki szeretné) csak nehogy Frankie kompromisszumot kössön a támadókat illetően (legyen bárki helyett Forlán) hogy a jobb oldali védelem (Belletti, Oli) maradhasson így….. Asszem talán ez lenne a legrosszabb megoldás.
Mellesleg felmerült Ricardo Oliviera neve is Henke pótlására. (azt talán mondanom sem kell, hogy sztem ő is sokkal jobb lenne, mint uruguay-i barátunk) A védelembe pedig Gabriel Milito. Sztem, ha a két testvért próbálnánk elhozni a Zaragoza-ból (Diego-t előre, Gabriel-t hátra) biztos vagyok benne, hogy mindent hátrahagyva „rohannának” hozzánk.
Szóval sok lehetőség van, az mindenestre valószínűnek tűnik, hogy még a VB kezdete előtt szeretnének megoldást erre a helyzetre.
Remélem azért Eto’o-t, vagy Ronnie-t nem szeretnék bevonni az uruguay-i gyöngyszemért folytatott harcba

Azulgrana para siempre!
Ezt, én sem értem! 

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig nagyon elszomorít, ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." - Bill Shankly.
Visca el Barça i visca Catalunya!VIVA F.C. BARCELONA!!
CAMPIONS 2005/06!
Uefa Champions League 2005/06 Winner: FC Barcelona.
Forteleaza Brasil!
Visca el Barça i visca Catalunya!VIVA F.C. BARCELONA!!
CAMPIONS 2005/06!
Uefa Champions League 2005/06 Winner: FC Barcelona.
Forteleaza Brasil!
minek még egy szólső ember?
Amen...
- visca el barca
- Presidente del Barça
OFF
http://www.youtube.com/watch?v=0Rsr_YVR ... hce%20fans
http://www.youtube.com/watch?v=ZZM681EW ... hce%20fans
http://www.youtube.com/watch?v=lZldvvBR ... ray%20fans
ON
http://www.youtube.com/watch?v=0Rsr_YVR ... hce%20fans
http://www.youtube.com/watch?v=ZZM681EW ... hce%20fans
http://www.youtube.com/watch?v=lZldvvBR ... ray%20fans
ON
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A fiatalabbik Ferdinand nagyon jó ötlet, és Galls-nál jobb megoldás, mert nem szövegelne, ha csak a padon kezd. Őt jobban szeretném a csapatba mint Presas barátunkat. Nem tudjátok, hogy áll Marquez helyzete? Ugye marad nálunk. Guily maradt, így szerintem egy 30-as cserecsatárt kellene igazolnunk, Dinhot kellene megkérdezni kivel játszana együtt, ha Etoo nincs:))) Szerintem nem Crespo típusú csatárra van szükségünk, hanem egy gyors emberre aki a szélén is megállja a helyét.
- noname
- Llegenda del Barça
Gallas nagy valószínüséggel a Milanba megy(a Seva-ügy keretében), de Anton cserének nem lenne rossz.sas21 írta:Forlán nem nagy játékos, csak olyan mint Baros! Volt egy jó szezonja azt kész! Idén már nem volt sehol! Szerintem Gudjohnsen lenne a legjobb vásár, ugyanis több poszton is bevethető, jól lát a pályán, bírja az iramot, és jó korban van! Nem kéne érte vagyonokat fizetni! Védőnek meg Gallas vagy Anton Ferdinand kéne, de utóbbi lenne a jobb, hiszen még nagyon fiatal!
Kár, hogy Larsson nem öt évvel később született
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Én azt hiszem, h a kiszemelt játékosokkal már folynak titkos tárgyalások, mert akiket igazán akar a csapat, azok közül a legtöbb ott se lesz a VB-n:Chivu, Alves...
Sztem a VB inkább azt döntheti majd el, hogy ki lesz Larsson helyettese, mert ott majd elválik h mit tud Saviola,Torres, Crespo. Védő pedig legfeljebb Zambrotta olyan, aki játszika VB-n és esetleges kiszemelt.
Sztem a VB inkább azt döntheti majd el, hogy ki lesz Larsson helyettese, mert ott majd elválik h mit tud Saviola,Torres, Crespo. Védő pedig legfeljebb Zambrotta olyan, aki játszika VB-n és esetleges kiszemelt.
A Fifa egy szégyen
Bízzunk ebben, Charlie, hogy akiket igazán akarunk, azokat meg tudjuk szerezni és abban is, hogy ezeket a választásokat később igazolja az idő.
Azulgrana para siempre!
Azulgrana para siempre!
- Mardel
- Jugador d'estrella
Azért a Madrid is kacsingat egy két védő felé akiket én is szívesen látnék itt!!Azt meg én is csak remélni tudom,hogy a klubb már tárgyal,csak a mi tudtunk nélkül,mert én annyira már nem hiszek az emberek értékrendjében(hogy ő inkább kevesebb pénzért a jobb csapatban játszon)..itt már mindent a pénz visz!!Azt meg,hogy a vezetőink értenek a csapatépítéshez nem is vonom kétségbe!! 

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça