csababarca írta:Mezner,bocs, de ha szerinted Valdes pályafutásának összesen két hibája volt, az is tavalyról,akkor nem érdemes róla vitatkozni többet.
Én emlékszem kiejtett labdákra 5ön belül, amiből gól lett, nem egy elpasszolt labdára, rossz szögzárásokra,stb.
de ha Te ezekre nem emlékszel, akkor vagy nem nézel minden meccset meg,vagy nagyon kevés ideje drukkolsz a csapatnak.
Azzal meg megint nem értek egyet,hogy kihangsúlyozzátok,hogy mennyire biztos lábbal, kevés ilyen kapus van,stb. általában kipasszolja a valamelyik belső/szélső védőnek,vagy ha már 5-10 méteres körzetébe érnek,akkor felbikázza a labdát, amik használhatatlanok. Ezeket Pinto is megoldja,lehet még jobban is.
Persze az ilyen Nice kapusok,meg Reinák,Muslerak nem megoldások, de nem kell úgy beállítani,mintha Iniesta-Messi szinten állna a saját posztján, és pótolhatatlan.
De ne feledd,Valdes se bizonyított semmit,mikor beállították nálunk a kapuba,de bejött.
+Valdes akar menni,innentől kezdve kell beszélni a pótlásáról.
Sorsdöntő meccsekről,akárhogy is erőltetem meg az agyam sokkal több meccset befolyásoló,nagy hibára nem emlékszem ! Szerintem semmivel nem bakizott/bakizik többet mint akármelyik másik nagycsapat kapusa,mindössze arról van szó,hogy nyilván mi a saját játékosunk hibája felett nehezebben siklunk át,mintha mondjuk Cech,vagy Neuer bakizik egyet ! Ha pl. azt megcsinálná Valdes,mint Neuer a Kazahok ellen,akkor kétséged se legyen afelől,hogy a mai napig fikázva lenne,valamiért őt nagyon mélyen lenézik nagyon sokan,azt meg elfelejtik,hogy mennyi mindent is köszönhetünk neki !
Nem állítottam egy szóval sem,hogy top5 kapus,vagy még hasonlót sem,egyszerűen arról van szó,hogy annál sokkal nagyobb kaliber ő,hogy a Nizza kapusa,vagy Muslera pótolja őt!
Az utolsó mondatodhoz meg annyit fűznék hozzá,hogy akkoriban még a Barca szurkolók igényei jóval lejjebb voltak mint mostanság,akkoriban 2sikertelen évet lenyeltek a culék,nem vagyok biztos benne,hogy ez most mindenfajta lázadás nélkül beleférne (elég akárcsak az itteniek hozzáállására gondolni a februári hullámvölgy közepette) egy szó mint száz,teljesen más volt a szitu akkor mint most,neki Rüstü,Bonano,Hesp és hasonló elődök után kellett beállnia,úgy,hogy a klub akkor már 5! éve nem nyert semmit,most azért magasabban vannak az elvárások !
De annak örülök,hogy te is úgy látod,hogy az itt bedobott nevek 90%-a teljesen alkalmatlan a srác pótlására !