Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valdesnek meg van az hulye szokása mint a többi kapusnak, hogy a lábától 5 centire menő labdára is vetődik, ahelyettt h lábbal kitenné és kész. idén már ez sokadik ilyen golja, mikor tök feleslegesen vetődik.Barcaman1993 írta:Félelmetesen jól védett tegnap is. De azt senki ne mondja, hogy a gólban nem volt benne, mert én ezt a lövést lekezeltem volna. Teljesen érthetetlen vetődött el, de összességében így is pozitívnak tartom a teljesítményét. Mostanában marha jól véd a csávó.
hát ziccergólért nem szokták okolni amúgy sem a kapusokat.szerintem a gólról nem tehetett egyáltalán.
Ezzel én is így vagyok. Nem szívügyem VV, viszont egy stabil kapussá kinőtte magát, és azt kell, hogy mondjam, hogy sajnálni fogom, hogy elmegy. A kapus posztra a legnehezebb igazolni szerintem. Mindenesetre összekapta magát Valdes, remélem hogy utódja is képes lesz legalább erre a szintre.Alcantara írta:Csodálkozom, hogy ide nem írt senki a tegnapi teljesítménye után!
Finoman fogalmazva sem a kedvencem a fiú, de maximális elismerésem a tegnapi teljesítménye után. Nagyon kellett az amit "lehozott" a meccsen, szerintem a gólról nem tehetett egyáltalán.
Bizonyos szinten azzal, h ezeket a jutub huszárokat látatlanban is megfelelő pótlásnak gondolják, valamint szintén látatlanban, a kezdeti pár bedobott nevet szajkózó (esetleg később kiegészítve a "tehetséges ismeretlenekkel") emberkék elég egyértelműen kacatnak (maradva ennél a kifejezésnél) gondolják azzal, h még ezeket is simán legalább olyan szintűnek érzik, mint VV-tsocio66 írta:a többség abszolút nem tartja annak, csak ti próbáljátok ilyen irányba sarkítani az ellenvéleményeket.Mezner2 írta:Káprázik a szemem,vagy tényleg van rajtam kívül is valaki,aki nem egy kacatnak tartja ?
ha nem lenne megint cirkusz a hosszabbítása körül, alapvetően senki nem akarná lecserélni, de ha már így történt, nem vágok eret éppen.
ennyi a történet.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, h nem nekem kell döntenem a dologról, őszintén szólva nem is nagyon matekozok a kérdésen. A vezetők döntenek majd úgy, ahogy. Én annyiban foglalkozom a dologgal, h imádkozom, h jó döntés szülessen és a csapat nyerjen a bizniszen.Mezner2 írta: Egyébként Mihii te is említetted,hogy nevetségesek a bedobott nevek,te kit látnál szívesen utódjául ?
És itt a kulcsmondat szerintem! Már a tavalyi szezonban sem volt egy állandó védelmünk. Azért az Alves-Piqué-Puyol-Abidal védősor elég veretes volt. Egy összeszokott védelem mögött Valdes is jó muzsikál.csababarca írta: De ha végre összeállna a védelem,plusz a védekezés is,akkor kényelmes dolga lesz az aktuális kapusnak.
a többség abszolút nem tartja annak, csak ti próbáljátok ilyen irányba sarkítani az ellenvéleményeket.Mezner2 írta:Káprázik a szemem,vagy tényleg van rajtam kívül is valaki,aki nem egy kacatnak tartja ?
Sorsdöntő meccsekről,akárhogy is erőltetem meg az agyam sokkal több meccset befolyásoló,nagy hibára nem emlékszem ! Szerintem semmivel nem bakizott/bakizik többet mint akármelyik másik nagycsapat kapusa,mindössze arról van szó,hogy nyilván mi a saját játékosunk hibája felett nehezebben siklunk át,mintha mondjuk Cech,vagy Neuer bakizik egyet ! Ha pl. azt megcsinálná Valdes,mint Neuer a Kazahok ellen,akkor kétséged se legyen afelől,hogy a mai napig fikázva lenne,valamiért őt nagyon mélyen lenézik nagyon sokan,azt meg elfelejtik,hogy mennyi mindent is köszönhetünk neki !csababarca írta:Mezner,bocs, de ha szerinted Valdes pályafutásának összesen két hibája volt, az is tavalyról,akkor nem érdemes róla vitatkozni többet.
Én emlékszem kiejtett labdákra 5ön belül, amiből gól lett, nem egy elpasszolt labdára, rossz szögzárásokra,stb.
de ha Te ezekre nem emlékszel, akkor vagy nem nézel minden meccset meg,vagy nagyon kevés ideje drukkolsz a csapatnak.
Azzal meg megint nem értek egyet,hogy kihangsúlyozzátok,hogy mennyire biztos lábbal, kevés ilyen kapus van,stb. általában kipasszolja a valamelyik belső/szélső védőnek,vagy ha már 5-10 méteres körzetébe érnek,akkor felbikázza a labdát, amik használhatatlanok. Ezeket Pinto is megoldja,lehet még jobban is.
Persze az ilyen Nice kapusok,meg Reinák,Muslerak nem megoldások, de nem kell úgy beállítani,mintha Iniesta-Messi szinten állna a saját posztján, és pótolhatatlan.
De ne feledd,Valdes se bizonyított semmit,mikor beállították nálunk a kapuba,de bejött.
+Valdes akar menni,innentől kezdve kell beszélni a pótlásáról.
aztán meg te is bedobsz egy olyat, hogy :Ne vedd személyesnek,mert mástól is látok ilyeneket,de kérlek mondd már el,hogy ezt mi alapján állítod ??
tehát nem érted, mások mi alapján dobálnak be neveket valdes utódjaként, de az számodra teljesen evidens, hogy csak 4-5 jobb teljesítményre képes kapus van valdesnél a világon.Az egész világon 4-5 kapus van aki előrelépést jelenten Victorhoz viszonyítva (rutin,tapasztalat,nagy csapatban védés a nyomás elviselése miatt,reflexek,1v1-ek,lábbal való játék )
Na igen,erre gondoltam,a srác egyébként kolumbiai válogatott,ahol nem hiszem,hogy egymás sarkát tapossák a jobbnál jobb kapusok ! Egyébként meg hány és hány ilyen játékos van,akiért tolonganak az európai szinten középcsapatok,mégsem jutnak fel soha erre a szintre ahol csak a szűk elit (Barca,Real,Bayern) van! Ezeket én nem tartom indoknak,na részemről ebben a témában ennyi volt,nem gondolnám,hogy ez az a klub,ahol az ilyen még nem bizonyított játékosokkal a csapat legfontosabb posztján kísérleteznünk kellene,arra ott az Ajax,Arsenal stb. csapatok,nálunk nem férnek bele az eredménytelen évek !JOseppe írta:Azt tudom hogy válogatott kapus a srác, aki kezdő a válogatottjában is.Az igaz hogy nem nagyon szoktam Nizza mecseket nézni, de azt halottam hogy az Arsenal és több csapat is leakarja igazolni mint mondjuk pl. Liverpool,PSG,Besiktas,Fiorentina stb..stb.Ezért következtettem hogy nem lehet ügyetlen a srác, és hogy 5-10 misi között lehet az árra is (ahogyan azt irták).Ami egy kapusért annyira sztem nem vészes.Mezner2 írta:
Ne vedd személyesnek,mert mástól is látok ilyeneket,de kérlek mondd már el,hogy ezt mi alapján állítod ?? Minden második fórumozónk random behány 2-3 nevet,hogy ők aztán nagyon tutik lennének Victor helyére,most komolyan kérdezem,te minden hétvégén Nice meccseket nézel(nem hinném) ?Itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=fCvcrDGrLJI
Azt tudom hogy válogatott kapus a srác, aki kezdő a válogatottjában is.Az igaz hogy nem nagyon szoktam Nizza mecseket nézni, de azt halottam hogy az Arsenal és több csapat is leakarja igazolni mint mondjuk pl. Liverpool,PSG,Besiktas,Fiorentina stb..stb.Ezért következtettem hogy nem lehet ügyetlen a srác, és hogy 5-10 misi között lehet az árra is (ahogyan azt irták).Ami egy kapusért annyira sztem nem vészes.Mezner2 írta:Ne vedd személyesnek,mert mástól is látok ilyeneket,de kérlek mondd már el,hogy ezt mi alapján állítod ?? Minden második fórumozónk random behány 2-3 nevet,hogy ők aztán nagyon tutik lennének Victor helyére,most komolyan kérdezem,te minden hétvégén Nice meccseket nézel(nem hinném) ?JOseppe írta:David Ospina (Nizza) jól helyettesíthetné VV-t.
Ne vedd személyesnek,mert mástól is látok ilyeneket,de kérlek mondd már el,hogy ezt mi alapján állítod ?? Minden második fórumozónk random behány 2-3 nevet,hogy ők aztán nagyon tutik lennének Victor helyére,most komolyan kérdezem,te minden hétvégén Nice meccseket nézel(nem hinném) ?JOseppe írta:David Ospina (Nizza) jól helyettesíthetné VV-t.
Mielőtt fényesre nyalnád Buffon hátsóját, nézd már meg milyen gólt kapott 30-40 méterről a tegnap este. Csak egy lehelletnyit pattant meg a védőn, különösebben erős sem volt a lövés, mégsem tudta fogni. Vannak lövések, amiket képtelenség védeni, lehetsz akármekkora spíler. Nem tudod a reflexeidet kontrollálni ennyire rövid idő alatt.csababarca írta:Nekem mindegy hogy gondolkodtok erről. De ha ezt a gólt Casillas,Neuer,Buffon kapja,akkor jött volna itt is a zrika,hogy ők is képesek ilyen potyákra,blabla.
kicsit rózsaszín szemüveggel nézitek Valdest,szerintem. én is így néztem,aztán rádöbbentem,hogy miket tud művelni.
Akárhányszor nézem meg a gólt, akkor se tudom felfogni,hogy miért dőlt el úgy mint egy liszteszsák,egy nem túl erős,de gyenge lövésre. De ha szerintetek oké volt a mozdulatsora,elfogadom,de nem értek vele egyet.
(mondjuk szerintetek a klasszikós elcselezése is megmagyarázható.)