Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.11. 15:38:56

Barcaman1993 írta:Félelmetesen jól védett tegnap is. De azt senki ne mondja, hogy a gólban nem volt benne, mert én ezt a lövést lekezeltem volna. Teljesen érthetetlen vetődött el, de összességében így is pozitívnak tartom a teljesítményét. Mostanában marha jól véd a csávó.
valdesnek meg van az hulye szokása mint a többi kapusnak, hogy a lábától 5 centire menő labdára is vetődik, ahelyettt h lábbal kitenné és kész. idén már ez sokadik ilyen golja, mikor tök feleslegesen vetődik.

ettől függetlenül ez nem az ő gólja volt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.11. 15:12:45

Félelmetesen jól védett tegnap is. De azt senki ne mondja, hogy a gólban nem volt benne, mert én ezt a lövést lekezeltem volna. Teljesen érthetetlen vetődött el, de összességében így is pozitívnak tartom a teljesítményét. Mostanában marha jól véd a csávó.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.11. 14:56:31

Egy ilyen szituban minden kapus a rövidre megy. Oda nem lehet bekapni, mert akkor az ő lelkén szárad, a hosszúba pedig kicsit nehezebb "eltenni"az soha nem a kapusé. Így is valóban beleért, szinte kézilabdakapus módjára takart mindenhol.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.11. 14:52:42

én csak 2-3 védésére emlékszem (ebből a lavezzi lövés mondható igazán húzósnak), de egyébként tényleg magabiztos volt.
szerintem a gólról nem tehetett egyáltalán.
hát ziccergólért nem szokták okolni amúgy sem a kapusokat.
bár ha nem ugrik el a rövidre, akkor pont az ölébe pöcköli pastore.
egyébként így is majdnem elakadt benne.

most így az utóbbi időkben kicsit stabilabb a teljesítménye a megszokottnál, de ettől függetlenül még mindig bizakodva várom, kit hozunk helyette.
Primitive
Entrenador del Barça

2013.04.11. 14:41:08

Alcantara írta:Csodálkozom, hogy ide nem írt senki a tegnapi teljesítménye után!

Finoman fogalmazva sem a kedvencem a fiú, de maximális elismerésem a tegnapi teljesítménye után. Nagyon kellett az amit "lehozott" a meccsen, szerintem a gólról nem tehetett egyáltalán.
Ezzel én is így vagyok. Nem szívügyem VV, viszont egy stabil kapussá kinőtte magát, és azt kell, hogy mondjam, hogy sajnálni fogom, hogy elmegy. A kapus posztra a legnehezebb igazolni szerintem. Mindenesetre összekapta magát Valdes, remélem hogy utódja is képes lesz legalább erre a szintre.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.11. 14:10:39

Csodálkozom, hogy ide nem írt senki a tegnapi teljesítménye után!

Finoman fogalmazva sem a kedvencem a fiú, de maximális elismerésem a tegnapi teljesítménye után. Nagyon kellett az amit "lehozott" a meccsen, szerintem a gólról nem tehetett egyáltalán.

Mindenki annyit tett volna a posztján hozzá, mint VV akkor kicsit könnyebb meccs lehetett volna tegnap.
Igaz így utólag belegondolva jó volt izgulni, jobb, mint a fotelban elbóbiskolni a biztos vezetés tudatában. :lol:
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.07. 09:42:33

Hűha, micsoda csörte ment itt tegnap!

Pinto topicot nem találván ide írnék a tegnapi teljesítményéről.
Nekem nagyon tetszett az a vagányság, amit a játékban bemutatott.
Egynéhány VV "lábjátékára" esküdöző fórumozónak biztosan tetszett az ahogyan az öreg terelgette hatalmas nyugalommal a labdát! :lol:
Nagyjából le is rendezte azt a vitatémát, hogy VV a világ legjobbja a lábbal való játékban.
A beívelt labdákra való kijövetele is tetszett. Hatalmas úr a levegőben a kijövetelekor. Tudom illik figyelembe venni, hogy egy kieső csapat volt az ellenfél.
Egy nagy bajom van vele kizárólag.
Az, hogy nem fiatalabb vagy 6-8 évvel. :lol:

Én egyébként nagyon nem dőlnék a kardomba, ha a jövő szezonban övé lenne az első számú kapus pozíciója VV távozása esetén.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.06. 20:51:12

Sokan vagyunk akik bíráljuk VV-t, és nem az embersége miatt mert egy rendes srácnak tűnik.De sajnos a teljesítménye mellett, már nem lehetet szó nélküli elmenni.Gyermeteg hibákat vétett,és ilyen magas szintű csapatnál mint amilyen a miénk sztem ez már nem fér bele.:wink:
A hozzászólást 17 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.04.07. 20:49:31-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.06. 20:10:18

Kell venni egy ügyes, tehetséges kapust, aki magabiztosságot sugároz a csapat felé és türelmesnek kell vele lenni. Ezzel már el is érte VV szintjét.

Nem olyan nehéz és öszetett probléma ez, vélhetően megoldják. Inkább előre kéne igazolni egy tutit, mert Eto óta ez nem jött össze.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.06. 18:00:47

nem tudom, én továbbra is úgy érzem, ha jövőre meg azután vissza kell sírjuk valdest, mert a hiánya miatt a csapat teljesítménye visszaesik, akkor nagyon nagy gáz van.
nem mondom, hogy nem számít, sőt, a mondás is úgy szól, hogy végy egy jó kapust, viszont én bízok benne, hogy valóban veszünk egy jó kapust.

az anyagi részével pedig nem kell foglalkozni, szerintem azon sem bukunk.
ha ingyen megy valdes, még akkor sem, hiszen a fizetése magas volt, vélhetően az új kapus fizetése több millával alacsonyabb lesz, és hiába kerül teszem azt 20 millióba, ha 20-22 éves kapust veszünk, azt (persze ha bejön) nem pár szezonra vesszük, akár 10-12 évet is lehúzhat itt.
nem beszélve arról (és ezt nem győzöm hangsúlyozni) egy kapus folyamatosan fejlődhet, nagy általánosságban nem állnak meg 20-as éveik elején a fejlődésben, nagyon sokan 24-25 éves koruk után érnek be igazán.
így ha egy ter stegen, courtois korú arc jön, akkor nála még (elviekben) messze a csúcs.
így ha egy jó és fiatal kapus jön, akkor vélhetően jó bizniszt csinálunk.

azt pedig elöljáróban elmondom, hogy ha az új kapus eleinte bizonytalan lesz, benyel 1-2 potyát, és a valdes védők elkezdik gúnyolni, akkor nézzék vissza valdes első éveit a nagycsapatnál.
vagy nézzék meg de gea beilleszkedési fázisát a mu-nál, ahol minden második meccs rajta ment el. :D
miihii
KHAL

2013.04.06. 16:23:39

socio66 írta:
Mezner2 írta:Káprázik a szemem,vagy tényleg van rajtam kívül is valaki,aki nem egy kacatnak tartja ?
a többség abszolút nem tartja annak, csak ti próbáljátok ilyen irányba sarkítani az ellenvéleményeket.
ha nem lenne megint cirkusz a hosszabbítása körül, alapvetően senki nem akarná lecserélni, de ha már így történt, nem vágok eret éppen.
ennyi a történet.
Bizonyos szinten azzal, h ezeket a jutub huszárokat látatlanban is megfelelő pótlásnak gondolják, valamint szintén látatlanban, a kezdeti pár bedobott nevet szajkózó (esetleg később kiegészítve a "tehetséges ismeretlenekkel") emberkék elég egyértelműen kacatnak (maradva ennél a kifejezésnél) gondolják azzal, h még ezeket is simán legalább olyan szintűnek érzik, mint VV-t ;)

Nincs semmilyen cirkusz a hosszabbítása körül, mivel szó sincs egyelőre a hosszabbításról részéről és sanszos, h már így is marad. A másik feléhez meg annyit, h ha olvastad a topicot, akkor a nagyobb bakijai után elég alapvetően le akarták cserélni nem ketten, már réges rég.
Mezner2 írta: Egyébként Mihii te is említetted,hogy nevetségesek a bedobott nevek,te kit látnál szívesen utódjául ?
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, h nem nekem kell döntenem a dologról, őszintén szólva nem is nagyon matekozok a kérdésen. A vezetők döntenek majd úgy, ahogy. Én annyiban foglalkozom a dologgal, h imádkozom, h jó döntés szülessen és a csapat nyerjen a bizniszen.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.06. 15:52:16

csababarca írta: De ha végre összeállna a védelem,plusz a védekezés is,akkor kényelmes dolga lesz az aktuális kapusnak.
És itt a kulcsmondat szerintem! Már a tavalyi szezonban sem volt egy állandó védelmünk. Azért az Alves-Piqué-Puyol-Abidal védősor elég veretes volt. Egy összeszokott védelem mögött Valdes is jó muzsikál.

Idén sok gól kapunk? igen, de nézzétek meg, hogy gyakorlatilag ziccereket vernek be, 16-on belül üresen kapják a labdát az ellenfelek. Ez egyértelműen a védelem hibája. Minden ziccert ő sem véd ki.
Véleményem szerint Valdes nem lenne ennyire elővéve, ha lenne védelem előtte.
Valahogy átestünk a ló túloldalára, már ami a támadás-védekezés arányát, sőt nem csak arányát, hanem a posztok erősítését is jelenti. Már rég kellett volna középső védő. Song helyett is védő kellett volna, nem ilyen félmegoldás. Busi helyettesítését Mascherano is megoldotta volna.

Egy szó, mint száz Valdes tökéletesen illik a gépezetbe. Nem a világ legjobb kapusa, de a csapat számára tökéletes. Nem mindig a legjobbnak tűnő lesz a megoldás. :arrow: persze nem azt jelenti, hogy spanyol másodosztályból hozzunk kapust (ezt olvastam a minap).

Ő távozni akar, így aktuális a poszt betöltése. Szerintem Courtois jó választás lenne, bőven fejleszthető.

Apropó, ez a lábbal magabiztos kapus nekem kicsit sántít. Valdesnek sem kell szlalonozni az ellenfél támadói között. Védőknek kipasszolni szerintem sok kapusnál nem jelent gondot, és Valdes labdái se mindig emberhez mennek kirúgáskor (és akkor még finom voltam).
Ezzel azt akarom mondani, hogy egyáltalán nincs annyit foglalkoztatva a kapus lábbal, mint amennyire ezt sokan mondják.
socio66

2013.04.06. 15:51:24

Mezner2 írta:Káprázik a szemem,vagy tényleg van rajtam kívül is valaki,aki nem egy kacatnak tartja ?
a többség abszolút nem tartja annak, csak ti próbáljátok ilyen irányba sarkítani az ellenvéleményeket.
ha nem lenne megint cirkusz a hosszabbítása körül, alapvetően senki nem akarná lecserélni, de ha már így történt, nem vágok eret éppen.
ennyi a történet.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 15:14:04

Káprázik a szemem,vagy tényleg van rajtam kívül is valaki,aki nem egy kacatnak tartja ? :D Nekem egy időszak volt,amikor konkrétan megutáltam,amikor még azok a hírek mentek,hogy ez is csak egy szerződéshosszabbítási,fizuemeléis balhé,na azt nem tartottam korrektnek,de aztán kiderült,hogy mi is van valójában és így úgy gondolom abszolút reálisan tudom értékelni azt,amit ő a csapatért tett :roll: !
Egyébként Mihii te is említetted,hogy nevetségesek a bedobott nevek,te kit látnál szívesen utódjául ?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.06. 15:12:10

Nálam egy espanyol elleni hazai bajnoki is sorsdöntő, amikor kigurította a labdát az ellennek,amiből gól is lett. pl.

Én amúgy nem nézem le Valdest, sőt nagyra tartom,pont ezért bosszant,hogy olyan hibákat csinál,amilyeneket,és magát égeti vele. És mire valaki elhinné,hogy igenis remek kapus,csinál valami hülyeséget, és nullázódik a teljesítménye sokaknál.

Nah mindegy,valószínűleg megfelelően lesz pótolva, még akkor is ha elég szűkös a piac. De ha végre összeállna a védelem,plusz a védekezés is,akkor kényelmes dolga lesz az aktuális kapusnak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2013.04.06. 15:07:52

Mondjuk az már tényleg elég vicces, h lassan minden aktív kapus fel lesz sorolva, aki pótolni tudná VV-t. Durva, h mennyire le van nézve ő. Kissé olyan a helyzet, h kizárólag a hibáit jegyezte meg mindenki, tehát evidens, h egy gyatra kapus. Kísértetiesen hasonlít a jelenség arra, h mi vagyunk az UEFAlona, mert volt néhány erősen vitatható bírói hiba ellenünk és azokat mantrázzák, tudomásul sem véve azokat, amikor annak a bizonyos cerkának a másik felén vagyunk. Pedig abból is volt ugye nem is egy. De mégsem számít, mert minket mindig tol az UEFA...

Másrészt látszik az is, h ki mennyi ideje szurkol a csapatnak, mivel volt egy nem rövid időszak, amikor a kapusposzton való kísérletezgetések folyamatos buktatók voltak. Pedig ott is megfordultak az aktuális húdepengétől (pl Rüstü) a tehetséges, majd beérik jellegű (Reina) portásoktól kezdve elég sok mindenki. Aztán nem hogy előre nem léptünk a poszton, hanem tocsogtunk az állóvízben, az egyik leginkább égető problémát orvosolni képtelenül.

Most is hasonló a szitu, ha megnézzük a névsort, ami napvilágot lát itt. Remélem nagyon alaposan átrágják a témát a vezetőink, mert belekerülhetünk megint egy ördögi körbe és itt nem működik az, mint amikor egy védőnk pl kiesik és mondjuk majd Busí beugrik a helyére és egészen jól pótolja. Itt nincs másik 2-3-4 mobil alternatíva, ha nem működik a dolog. Ugyanakkor túl sok idő sincs arra várogatni, h na majd pár év múlva beérik, addig meg majd lesz vmi.

Szal a hibáit mindannyian láttuk és tudunk róluk, de azért van az éremnek másik oldala is és nem is tudom, h vicces vagy idegesítő inkább, amikor ilyen jöttment jutub-hősök tucatjai is bekerülnek a kalapba, mint megfelelőnek gondolt helyettes.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 15:02:53

csababarca írta:Mezner,bocs, de ha szerinted Valdes pályafutásának összesen két hibája volt, az is tavalyról,akkor nem érdemes róla vitatkozni többet.
Én emlékszem kiejtett labdákra 5ön belül, amiből gól lett, nem egy elpasszolt labdára, rossz szögzárásokra,stb.
de ha Te ezekre nem emlékszel, akkor vagy nem nézel minden meccset meg,vagy nagyon kevés ideje drukkolsz a csapatnak.

Azzal meg megint nem értek egyet,hogy kihangsúlyozzátok,hogy mennyire biztos lábbal, kevés ilyen kapus van,stb. általában kipasszolja a valamelyik belső/szélső védőnek,vagy ha már 5-10 méteres körzetébe érnek,akkor felbikázza a labdát, amik használhatatlanok. Ezeket Pinto is megoldja,lehet még jobban is.

Persze az ilyen Nice kapusok,meg Reinák,Muslerak nem megoldások, de nem kell úgy beállítani,mintha Iniesta-Messi szinten állna a saját posztján, és pótolhatatlan.
De ne feledd,Valdes se bizonyított semmit,mikor beállították nálunk a kapuba,de bejött.
+Valdes akar menni,innentől kezdve kell beszélni a pótlásáról.
Sorsdöntő meccsekről,akárhogy is erőltetem meg az agyam sokkal több meccset befolyásoló,nagy hibára nem emlékszem ! Szerintem semmivel nem bakizott/bakizik többet mint akármelyik másik nagycsapat kapusa,mindössze arról van szó,hogy nyilván mi a saját játékosunk hibája felett nehezebben siklunk át,mintha mondjuk Cech,vagy Neuer bakizik egyet ! Ha pl. azt megcsinálná Valdes,mint Neuer a Kazahok ellen,akkor kétséged se legyen afelől,hogy a mai napig fikázva lenne,valamiért őt nagyon mélyen lenézik nagyon sokan,azt meg elfelejtik,hogy mennyi mindent is köszönhetünk neki !
Nem állítottam egy szóval sem,hogy top5 kapus,vagy még hasonlót sem,egyszerűen arról van szó,hogy annál sokkal nagyobb kaliber ő,hogy a Nizza kapusa,vagy Muslera pótolja őt! :D
Az utolsó mondatodhoz meg annyit fűznék hozzá,hogy akkoriban még a Barca szurkolók igényei jóval lejjebb voltak mint mostanság,akkoriban 2sikertelen évet lenyeltek a culék,nem vagyok biztos benne,hogy ez most mindenfajta lázadás nélkül beleférne (elég akárcsak az itteniek hozzáállására gondolni a februári hullámvölgy közepette) egy szó mint száz,teljesen más volt a szitu akkor mint most,neki Rüstü,Bonano,Hesp és hasonló elődök után kellett beállnia,úgy,hogy a klub akkor már 5! éve nem nyert semmit,most azért magasabban vannak az elvárások !
De annak örülök,hogy te is úgy látod,hogy az itt bedobott nevek 90%-a teljesen alkalmatlan a srác pótlására !
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.06. 14:52:52

Mezner,bocs, de ha szerinted Valdes pályafutásának összesen két hibája volt, az is tavalyról,akkor nem érdemes róla vitatkozni többet.
Én emlékszem kiejtett labdákra 5ön belül, amiből gól lett, nem egy elpasszolt labdára, rossz szögzárásokra,stb.
de ha Te ezekre nem emlékszel, akkor vagy nem nézel minden meccset meg,vagy nagyon kevés ideje drukkolsz a csapatnak.

Azzal meg megint nem értek egyet,hogy kihangsúlyozzátok,hogy mennyire biztos lábbal, kevés ilyen kapus van,stb. általában kipasszolja a valamelyik belső/szélső védőnek,vagy ha már 5-10 méteres körzetébe érnek,akkor felbikázza a labdát, amik használhatatlanok. Ezeket Pinto is megoldja,lehet még jobban is. de legyen,ezt talán még el tudom fogadni,hogy az átlagnál jobb lábbal.

Persze az ilyen Nice kapusok,meg Reinák,Muslerak nem megoldások, de nem kell úgy beállítani,mintha Iniesta-Messi szinten állna a saját posztján, és pótolhatatlan.
De ne feledd,Valdes se bizonyított semmit,mikor beállították nálunk a kapuba,de bejött.
+Valdes akar menni,innentől kezdve kell beszélni a pótlásáról.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 14:42:10

Épp csak annyival biztosabb,hogy 7éve folyamatosan látjuk azt,hogy Valdes a ti állításotokkal ellentétben bőven biztos megoldás volt/az még mindig hálóőrnek ! És nem,kicsit sem érdekel két kiragadott hiba tavalyról,mivel mind2 ellenére meccset nyertünk az ősi rivális ellen,azonkívül temérdek remek meccs /pillanat van mögötte,és ez a csapat igenis sokat köszönhet neki (a 2006-os BL döntő megnyerését kb. kimerem jelenteni,hogy 1az1ben neki köszönhetjük). Ezzel szemben elég degradálónak érzem amikor a Nizza kapusát,meg ilyen Muslerákat méltó utódként kezelünk :lol: na ne vicceljünk már !
És egyébként nem az a lényeg,hogy honnan tudom,hogy más kapus hogy bírja nálunk a nyomást,hanem az,hogy még nem bizonyították be máshol,hogy bírják,és ne is mi kisérletezgessünk ezzel,és ne nálunk szerezzék meg ilyen jellegű tapasztalataikat !
Ezért mondom,hogy 4-5 csapat hálóőre az,akinél nyugodtan ülnék le,hogy nem zsákbamacska vásárt csináltunk! Ebből a 4-5 emberből az egyik leglehetetlenebb a legmozdíthatóbb,és ezzel mindent el is mondtam az elhozásuk realitásáról (Neuer) !
De ha mennie kell,akkor nálam két név merülhet fel a pótlására : Neuer,De Gea !
Casillas,Buffon,Cech mozdíthatlan,a többiek meg még semmit nem mutattak nívós európai csapat kapujában !
Arról nem is beszélve,hogy Ter Stegen pl. szép-szép amit művel,de egy Mönchengladbach kapujában 5percenként foglalkoztatva van,teljesen más kávéház az,amikor semmit nem csinálsu 85percen keresztül,de akkor viszont sorsdöntő helyzetben kell egy nagyot nyújtoznod,vagy kiszedned egy ziccert (vagy ahogy itt nagyon elterjedt,elérni,hogy belédrúgják :D )
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.06. 13:03:48

mééézi :D
először leírod, hogy :
Ne vedd személyesnek,mert mástól is látok ilyeneket,de kérlek mondd már el,hogy ezt mi alapján állítod ??
aztán meg te is bedobsz egy olyat, hogy :
Az egész világon 4-5 kapus van aki előrelépést jelenten Victorhoz viszonyítva (rutin,tapasztalat,nagy csapatban védés a nyomás elviselése miatt,reflexek,1v1-ek,lábbal való játék )
tehát nem érted, mások mi alapján dobálnak be neveket valdes utódjaként, de az számodra teljesen evidens, hogy csak 4-5 jobb teljesítményre képes kapus van valdesnél a világon.
te mi alapján mondod ?
honnan tudod, hogy "xy" kapus mennyire viseli el a nyomást, mennyire lesz jó majd lábbal ?
miért rosszabb, ha valaki egy kisebb csapatból kiemelkedve jönne ide, ahol 3x annyi dolga van, mint egy nagycsapatnál ?
ez sem jelent feltétlen hátrányt.
meg azt sem veszed figyelembe, hogy egy 20-22-24 éves kapus még bőven fejlődni fog.
tehát nekik nem ez a maximum, ahol most tartanak, valdesnek vélhetően igen.

a te állításod sem biztosabb semmivel (mármint hogy csak 4-5 kapussal járnánk jobban) mint az akárki által bedobott akármilyen nevek.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 11:39:25

JOseppe írta:
Mezner2 írta:
Ne vedd személyesnek,mert mástól is látok ilyeneket,de kérlek mondd már el,hogy ezt mi alapján állítod ?? Minden második fórumozónk random behány 2-3 nevet,hogy ők aztán nagyon tutik lennének Victor helyére,most komolyan kérdezem,te minden hétvégén Nice meccseket nézel(nem hinném) ?
Azt tudom hogy válogatott kapus a srác, aki kezdő a válogatottjában is.Az igaz hogy nem nagyon szoktam Nizza mecseket nézni, de azt halottam hogy az Arsenal és több csapat is leakarja igazolni mint mondjuk pl. Liverpool,PSG,Besiktas,Fiorentina stb..stb.Ezért következtettem hogy nem lehet ügyetlen a srác, és hogy 5-10 misi között lehet az árra is (ahogyan azt irták).Ami egy kapusért annyira sztem nem vészes. :roll: Itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=fCvcrDGrLJI
Na igen,erre gondoltam,a srác egyébként kolumbiai válogatott,ahol nem hiszem,hogy egymás sarkát tapossák a jobbnál jobb kapusok ! Egyébként meg hány és hány ilyen játékos van,akiért tolonganak az európai szinten középcsapatok,mégsem jutnak fel soha erre a szintre ahol csak a szűk elit (Barca,Real,Bayern) van! Ezeket én nem tartom indoknak,na részemről ebben a témában ennyi volt,nem gondolnám,hogy ez az a klub,ahol az ilyen még nem bizonyított játékosokkal a csapat legfontosabb posztján kísérleteznünk kellene,arra ott az Ajax,Arsenal stb. csapatok,nálunk nem férnek bele az eredménytelen évek !
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.06. 11:30:29

Mezner2 írta:
JOseppe írta:David Ospina (Nizza) jól helyettesíthetné VV-t.
Ne vedd személyesnek,mert mástól is látok ilyeneket,de kérlek mondd már el,hogy ezt mi alapján állítod ?? Minden második fórumozónk random behány 2-3 nevet,hogy ők aztán nagyon tutik lennének Victor helyére,most komolyan kérdezem,te minden hétvégén Nice meccseket nézel(nem hinném) ?
Azt tudom hogy válogatott kapus a srác, aki kezdő a válogatottjában is.Az igaz hogy nem nagyon szoktam Nizza mecseket nézni, de azt halottam hogy az Arsenal és több csapat is leakarja igazolni mint mondjuk pl. Liverpool,PSG,Besiktas,Fiorentina stb..stb.Ezért következtettem hogy nem lehet ügyetlen a srác, és hogy 5-10 misi között lehet az árra is (ahogyan azt irták).Ami egy kapusért annyira sztem nem vészes. :roll: Sztem a mozdítható kapusok kategóriájában ő lehet az egyik jelölt. :roll: Bár a legjobban Ter stegennek örülnék,de szerintem ő nem mozdítható sajnos. :roll: Itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=fCvcrDGrLJI
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 10:48:57

JOseppe írta:David Ospina (Nizza) jól helyettesíthetné VV-t.
Vagy láttál róla egy 3 perces youtube összeállítást? Vagy közvetített a TV egy év alatt 3Nice meccset és ott jól védett ?? Vagy mi az oka mert ez így nekem rohadt kevés és hiteltelen,hogy napjában 7-8 ember beböfög 2-3 nevet,és olyan biztosan mintha szentírás lenne állítják,hogy bizony ők pótolják Valdést! Az egész világon 4-5 kapus van aki előrelépést jelenten Victorhoz viszonyítva (rutin,tapasztalat,nagy csapatban védés a nyomás elviselése miatt,reflexek,1v1-ek,lábbal való játék ) ebből véleményem szerint egy sem mozdítható,de mikor már a Nizza kapusát is opcionális helyettesnek állítjuk be az komolyan megkacagtat :D :D
Szerintem Szűcs Laller jöjjön,ő legalább jó rutinos :D
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.06. 10:29:00

http://www.hatharom.com/2013/04/06/vict ... ier-league

Valdés - A szurkolók tisztelik a futballistákat, arrafelé másképp kezelik a labdarúgókat. Egy teljesen szokványos szerelés után tapsvihar tör ki, ezt soha nem tapasztaltam.

Én szerintem Ter Stegen (Borrusia MHG) vagy David Ospina (Nizza) jól helyettesíthetné VV-t. De Gea szerintem nem lenne jó választás. :P
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.04.03. 16:56:23

csababarca írta:Nekem mindegy hogy gondolkodtok erről. De ha ezt a gólt Casillas,Neuer,Buffon kapja,akkor jött volna itt is a zrika,hogy ők is képesek ilyen potyákra,blabla.
kicsit rózsaszín szemüveggel nézitek Valdest,szerintem. én is így néztem,aztán rádöbbentem,hogy miket tud művelni.

Akárhányszor nézem meg a gólt, akkor se tudom felfogni,hogy miért dőlt el úgy mint egy liszteszsák,egy nem túl erős,de gyenge lövésre. De ha szerintetek oké volt a mozdulatsora,elfogadom,de nem értek vele egyet.
(mondjuk szerintetek a klasszikós elcselezése is megmagyarázható.)
Mielőtt fényesre nyalnád Buffon hátsóját, nézd már meg milyen gólt kapott 30-40 méterről a tegnap este. Csak egy lehelletnyit pattant meg a védőn, különösebben erős sem volt a lövés, mégsem tudta fogni. Vannak lövések, amiket képtelenség védeni, lehetsz akármekkora spíler. Nem tudod a reflexeidet kontrollálni ennyire rövid idő alatt.
Lezárt