Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát Soldado egy 25 éves játékos, aki épphogy eléri azt a szintet, amit a Valencia követel. Persze még fejlődhet, de egy, a pályafutása csúcsán lévő játékos nem hinném, hogy zsenivé érne egy eladósodott, lassan 3. helyre sem jó csapatban.messideco írta:A denevérek ezzel nagyot szakítottak. Soldado a jövő második legnagyob spanyol csatárzsenije lesz(na ki lehet az első).bence-barca írta:Roberto Soldado a Mestallában folytatja
Nem egyértelmű h Bojan vagy Pedromessideco írta:A denevérek ezzel nagyot szakítottak. Soldado a jövő második legnagyob spanyol csatárzsenije lesz(na ki lehet az első).bence-barca írta:Roberto Soldado a Mestallában folytatja
Magyar Válogatottra gondolt. Nem a Barcára.messideco írta:Ellenünk? A Barca ellen nem tudom, hogy játszott-e. Szerintem a holland kezdőbe nem fog beférni, Robben meg Kuyt mégis csak jobb.fcjoc írta:. mit csinált ellenünk
Nemtudom. Engem még nem igazán győzött meg. Meg ha jól tudom, már nem is annyira fiatal, Madridban is megkapta az esélyt, nem élt vele.messideco írta:A denevérek ezzel nagyot szakítottak. Soldado a jövő második legnagyob spanyol csatárzsenije lesz(na ki lehet az első).bence-barca írta:Roberto Soldado a Mestallában folytatja
Ez enyhén félreérthető, ugyanis Gallasnak 2011ig van szerződése, tehát a következő idény végével fog elmennibence-barca írta:William Gallas szerződése lejártával elhagyja az Arsenalt és a következő idénytől a görög Panathinaikoszban fog játszani – adta hírül francia forrásokra építve a The Sun. - fura lenne, a PL szerintem eléggé fekszik neki...
Az egyik kedvenc játékosom visszatért Olaszországbalui1698 írta:Adriano Leite Ribeiro (BRA,csatár)AS Roma
bence-barca írta: "Huszonkét millió fontot, azaz huszonhét millió eurót sem sajnálna a Manchester United Lassana Diarráért, a Real Madrid védekező középpályásért, aki így valószínűleg visszatér a Premier League-be - írja a Marca."
Igen azt én is olvastam anno, hogy meg fogják szerezni, de nem tudtam, hogy már alá is írt. Előszerződése volt?fcbarca0827 írta:Yepest már kábé márciusba leigazolták. Be is tettem akkor az NSO-s linket és odaírtam, hogy: Fiatalított a Milan!
ha ez nekem szólt, akkor azt hiszem nso, de azért írtam hogy valahol olvastam, mert már nem emlékszem rá.d írta:Esetleg valami forrást is megadnál ha már ilyen infokat bedobsz?....