Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azért ő még nincs Guddy szinten. Nem tudom, hogy jó lenne öt még bevetni. Szerintem van még idő.Perrero írta:Bojanfcbarcelonazsombi írta:Tölem marathat. Most, hogy már Saviola nincs. Azért megint nem érdemes kiadni egy csomó pénzt egy új csatárért aki úgy is csak a padra kell. Küzdjön s akkor kephat lehetöséget.![]()
Impossible is nothingÁdám02 írta:Hát azért harcolhat,mert nem fog sikerülni!
Lampardot is ezzel jósolta megAbszolút. Van kristálygömböm is meg minden.
sztem sem fekszik neki a spanyol fociozsimiki írta:Első éve alapján nem is való....ezt aláírom..de persze Lio a jövőbe lát![]()
Persze arra fogod ezt a sok elvakultságot mi?lionelmessi19 írta:Abszolút. Van kristálygömböm is meg minden.
Első éve alapján nem is való....ezt aláírom..de persze Lio a jövőbe látlionelmessi19 írta:Azthiszem ezzel egyetértünk mindannyian!Jackson írta:Helllo mindenkinek!! Szerintem Gudjohsen-nek mindenképp távoznia kel!! NEm való a spanyol bajnokságba. A legjobb talán az lenne ha visszatérne az angol bajnokságba...
Egyébként üdvözlünk a fórumon, jó hsz gyártást!!![]()
Azthiszem ezzel egyetértünk mindannyian!Jackson írta:Helllo mindenkinek!! Szerintem Gudjohsen-nek mindenképp távoznia kel!! NEm való a spanyol bajnokságba. A legjobb talán az lenne ha visszatérne az angol bajnokságba...