luffancs írta:Szerintem itt mindenki úgy próbálja fikázni Pep-et ahogy azt illik... De amikor 6 kupát nyert a 2008-2009-es szezonban a csapat, akkor viszont Pep volt az Isten. Sokan állítják hogy miért ilyen Pedro félék meg Busquets-ek játszanak a csapatban. Nos, Pep mindíg is a fiatal játékosokat IS támogatta, pl Messi, Bojan, PEDRO, és BUSQUETS. De az nem azt jelenti hogy szánt szándékból kiszorította Tourét. Ennek példájára Keita is ugyan úgy játszott a csapatban - bár Iniesta helyén -.
Villa leigazolása nagy befektetés, de én azt hiszem hogy Ibra se volt annyira gyengélkedő, a magassásával mindíg veszélyt jelentett az ha Ibrahimovic fent tartózkodott a futball pályán...
Bárki mondhat bármit, itt nem Pep a [auto_cenzúra]... Nem ő üldöz el senkit...
kérlek... ha nem vagy tisztában vmivel, akkor ne állíts már valótlant... kiszorításról azért nem lehet beszélni, mert azt teljesítménnyel KI KELL ÉRDEMELNI! se Sergi, se Keita nem tett le annyit az asztalra, h bármelyikük is kiszorítsa az elefántot, nem is volt rá szükség, ugyanis Pep azért rakta padra, mert "CSAK!" (tehát szakmai indokokkal nem lehet magyarázni...)
Keita kapott összesen 3126 percet, ebből 2187 bajnoki, 857 BL, 82 CDR-ben lejátszott percet jelent.
Touré játékpercei:
bajnoki: 1542
BL: 632
CDR: 94
összesen: 2268 perc, ami barátok között is majdnem 10 teljes meccsnyi különbséget jelent, ha még hozzávesszük azt is, h Yaya idejének kb felét csereként töltötte a pályán(vagy max 50-60 perceket kapott...) , míg Keita 90 perceket kapott, akkor még durvább a különbség...
ne haragudjon meg senki, de azt meg viccesnek tartom, h vki azt leírja, h Touré "végigduzzogta" a szezont...
az megint vicces, h az alapján degradálják le a teljesítményét, mert halványabb volt, mint tavaly, ugyanis ezt nem lehet így kijelenteni! már leírtam korábban, h a jóéletbe lehetne csúcsformában, amikor sose kapott elegendő bizalmat? csinálhatott bármit, Pep leszedte a pályáról, lehetett a mezőny legjobbja, akkor is leszedte, míg a kedvenc-duó bármelyik tagja ámokfuthatott kedvére, csak ha valódi kárt jelentett a jelenlétük akkor lettek lecserélve... még a legérzéketlenebb focistát is megviselné ez..(azt halkan jegyzem meg, ha olyan csoda történt, h Busi nem kezdett, akkor 99%-ban mindig be lett cserélve Touré kárára, míg ez fordítva nem igazán történt meg...){ Pep ugyebár "utált" cserélni, de arra figyelt, h a kedvence pályára kerülhessen...}
már hosszú lesz, de akkor is leírom: IGENIS (!), Pep elüldözi/elüldözte Tourét, ráadásul a lehető legaljasabb módon, gerinctelenül, képmutatóan! (ha lenne benne gerinc, akkor tavaly se azzal magyarázta volna Samu elküldését, h "mert így döntöttem", hanem valódi okokkal próbálta volna alátámasztani!)
idén annyiban más a helyzet, h esélyt se akart adni arra, h lehessen ellenvetés a döntései ellen, azonban azzal nem számolt, h Touré a kevés játékpercével is ilyen domináns tud lenni... egyszerűen azért mellőzte, h indoka lehessen elküldeni, ez a magyarázat, és e mellett ki fogok tartani, mégha sokan el is ítélnek emiatt! (sajnálom, de elveszettem a bizalmam a mesterünk iránt

)