Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tud élnisocio66 írta:- 2004-ben egy közúti ellenőrzés során 200 gramm hasist találtak az autójában a francia rendőrök.
ez de durva,most olvastam,tudtátok?
többet nem találok róla,hogy mi lett belőle,de 200g nem kispálya.
Szerintem majd az Augusztusi sorsoláson megkaphatja a BL legjobb védője díjatHát a védők közül sztem mindenképp a legjobb volt a szezonban, de ha általánosan nézzük, akkor is ott van a legjobbak között. Bár sajnos egyéni díjaknál nem nagyon szokták a kiemelkedő védőmunkát díjazni, de azért mi látjuk, h csodálatos szezonja volt, amit még egy nagyon csúnya betegség sem tudott tönkre tenni.
Hát a védők közül sztem mindenképp a legjobb volt a szezonban, de ha általánosan nézzük, akkor is ott van a legjobbak között. Bár sajnos egyéni díjaknál nem nagyon szokták a kiemelkedő védőmunkát díjazni, de azért mi látjuk, h csodálatos szezonja volt, amit még egy nagyon csúnya betegség sem tudott tönkre tenni.Fecooo írta:Költői túlzással fogok élni:
ABIDAL AZ ÉV JÁTÉKOSA! ha a teljesítmények stabilitását nézzük, akkor mindenképpen! (persze megosztottan Messivel)
EGYETÉRTEK! MEGMONDTA HOGY OTT LESZ? MEG. MEGMONDTA HOGY NYERNEK? MEG. SZÉP VOLT ABI, SZÉP VOLT BARCA!Lionel85 írta:Megérdemelte, hogy ő vegye át a kupát Platinitől. Abszolút megérdemelte, szó szerint megszenvedett érte!!!
BRAVÓ ABIDAL, BRAVÓ BARCELONA!!! EGY IGAZI CSAPAT!!!
Azért ebből a keretből is lehet egy ütőképes tizenegyet összehozni, feltéve, ha mindenki jó formának örvend. Az tény, hogy elmarad a 2006-os minőségtől, de az egy másik garnitúra volt. A középpálya és a támadósor számomra kicsit ismeretlen nevekből áll, de valószínűleg azért, mert nem követem a Ligue 1-et és javarészt ott játszókból áll fel a francia keret.Tocy írta:Örvendetes eseményab1daL írta:Abi is bekerült a június 3-i, fehéroroszok elleni EB selejtező keretbe!
Egyébként itt a franciák kerete(remélen nembaj ha leírom):
Kapusok: Carasso, Lloris, Mandanda
Védők: Abi, Evra, Réveillere, Sagna, Sakho, Kaboul, Rami
Középpályások: Cabaye, Diaby, Alou Diarra, M'Vila, Nasri, Malouda, Matuidi, Marvin Martin (Sochaux)
Csatárok: Benzema, Ribéry, Valbuena, Gameiro, Hoarau, Menez, N'Zogbia, RemyDe feltűnő, hogy a francia keret milyen messze került a 2006ostól is akár színvonalban...
Örvendetes eseményab1daL írta:Abi is bekerült a június 3-i, fehéroroszok elleni EB selejtező keretbe!
Egyébként itt a franciák kerete(remélen nembaj ha leírom):
Kapusok: Carasso, Lloris, Mandanda
Védők: Abi, Evra, Réveillere, Sagna, Sakho, Kaboul, Rami
Középpályások: Cabaye, Diaby, Alou Diarra, M'Vila, Nasri, Malouda, Matuidi, Marvin Martin (Sochaux)
Csatárok: Benzema, Ribéry, Valbuena, Gameiro, Hoarau, Menez, N'Zogbia, Remy