Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=Y5Kj17EBkzAcsababarca írta:akkor kérek linket mert én nem találokChris írta:
akkor menj a a tube-ra már fennt van a csomó példányban, még magyarul is
akkor kérek linket mert én nem találokChris írta:
akkor menj a a tube-ra már fennt van a csomó példányban, még magyarul is
Mondjuk tényleg ha most túl jó időt fut akkor azt már később nem fogja tudni megdönteni , amiér külön pénz jár , nyilván ezért (is) engedett ki... de a gyanús idő sem elveszett gondolat szvsz.El Payaso írta: Én nem azért mondom h doppingol, mert kiengedett hogy ne legyen még jobb idő. Már a futás előtt is azt gondoltam h dopping. Mondjuk mindenki a 8-ból, valószínűleg...
Hát ha elkapják, akkor az legalább akkora balhé lesz mint mikor Ben Johnsont elkapták.Bányász írta:Te meg nem gondolhatod azt,h eszébe jut egy olimpiai döntőben,h úristen ki kellene engedni mert felettébb gyanús csúcsot futnék....El Payaso írta:Rivaldo 11, ennyire nem lehetsz naiv...
Sok embernek ez már így is gyanús....
Én egyetértek Rivaldoval.
Én nem azért mondom h doppingol, mert kiengedett hogy ne legyen még jobb idő. Már a futás előtt is azt gondoltam h dopping. Mondjuk mindenki a 8-ból, valószínűleg...Bányász írta:Te meg nem gondolhatod azt,h eszébe jut egy olimpiai döntőben,h úristen ki kellene engedni mert felettébb gyanús csúcsot futnék....El Payaso írta:Rivaldo 11, ennyire nem lehetsz naiv...
Sok embernek ez már így is gyanús....
Én egyetértek Rivaldoval.
Te meg nem gondolhatod azt,h eszébe jut egy olimpiai döntőben,h úristen ki kellene engedni mert felettébb gyanús csúcsot futnék....El Payaso írta:Rivaldo 11, ennyire nem lehetsz naiv...
Akkor inkább úgy fogalmaznék: Semmivel sem szedett többet, mint a többiek...ergo az esélyek egyenlőek voltak ebből a szempontból...El Payaso írta:Rivaldo 11, ennyire nem lehetsz naiv...
Elrajtolt, futott 80 métert, körbenézett, nincs körülöttem senki, áh akkor nem is futok tovább, inkább integetek a közönségnek meg verem a mellem. Ja hogy 9.69? NembajMeNnOn írta:pontosan mit csinált Bolt? mert nem láttam...
Lehet, Gepárd hormonokat injekcióztak be neki...robag írta:Azért mert élve boncolnák fel dopping után kutatva..El Payaso írta:Gondolom mindenki sejti azért, hogy mért nem futott még nagyobb csúcsot...
már fennt van a youtube-n de nem valami jó minőség:MeNnOn írta:pontosan mit csinált Bolt? mert nem láttam...
Így van, hagyott magában még bőven...Ezt a mai futását elnézve, akár 9.50 alatti időt is tudhat. Majd fokozatosan adagolja az új csúcsokat-szép összegeket bezsebelve. De meg is érdemli, nem vitás.Varga Tamás írta:Szergej Bubka- és Jelena Iszinbajeva-szindróma.El Payaso írta:Gondolom mindenki sejti azért, hogy mért nem futott még nagyobb csúcsot...
Azért mert élve boncolnák fel dopping után kutatva..El Payaso írta:Gondolom mindenki sejti azért, hogy mért nem futott még nagyobb csúcsot...
Szergej Bubka- és Jelena Iszinbajeva-szindróma.El Payaso írta:Gondolom mindenki sejti azért, hogy mért nem futott még nagyobb csúcsot...