Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja kicsit mintha túl sok játékosunknak kifelé állna a lába, ez Pedrotól független. Néhányan itt komplett keretet cserélnének ha tehetnék.djtrack írta:akkor már a fél csapattól meg lehetne válni akiktől nem ennyit várunk..
akkor már a fél csapattól meg lehetne válni akiktől nem ennyit várunk..Alcantara írta:Akkor mit is várunk el Pedrótól tisztelt kommentelő? Ezt, amit most nyújt az utóbbi két évben? Mert ő ennyit tud, de saját nevelés?
Ennyi erővel nem kell középső védő, ott van Fontas, VV helyére Oier vagy Masip. JDS is maradjon, nem kell Neymar sem, hiszen visszavehetjük Krkicset!
Igaz jóval szerényebb eredmények lesznek, talán versenyben leszünk a La Ligában a dobogóért, néhány Bl csoportmeccset lejátszunk ősszel. Egy a lényeg:Akik itt vannak, saját nevelések, lehetőségük határait (ami nem túl nagy) feszegetik.
Azt gondolom, hogy erre sem itt, sem más helyen a szurkolók nem lennének kíváncsiak.
Ezt sose értettem, ha Pedroról volt szó. Hogy nála az mentség sokaknál - nem neked célzom külön, csak most olvasom megint -, hogy nem egy klasszis, ne várjunk tőle semmi extrát. De könyörgöm, ez a Barcelona, itt mindenkitől sokat vár az ember. Eddig azért volt fontos láncszem, mert hogy sokat védekezik, mezőnyben jó, és helyzeteit kihasználja. Na idén a helyzetkihasználás döcögősebb volt, mezőnyben meg Sánchez felülmúlja.. Kérdem én, akkor miért a chilei a rosszabb? Ugyan annyit gürizik, ha nem többet, asszem több gólpasszt is osztott már ki idén Pedritonál, az emberét is képes megverni néha 1v1-ben, helyzetbe is kerül sokszor - habár néha bár ne tenné úgy oldja meg -, de Pedro jobb nála, mert a gyengébb alapjával majdnem olyat nyújt mint a chilei? Ezt valaki magyarázza el légyszi.. Szerintem Alexis játszatásával többre megy a csapat, még ha el is puskázza sokszor a helyzeteit, de a bemozgásaival, passzaival több helyzetet teremt mint Pedrito idén..djtrack írta: Igen ő nem kapott de Pedro nem világklasszis akitől azt várják minden meccsen hogy ő legyen a meccs embere...Sanchez gyerek sokkal topább kiráz a hideg ha meglátom a gyepre futni.
Akkor meg a jó fészkes fenét keres itt? Ha nem üti meg a szintet, akkor viszont látásra... Nem kell fényesre nyalogatni azt a bizonyost neki, csak azért mert saját nevelés... Le a padra vele, vagy átigazolási listára, mert már nevetséges amit itt játék alatt leművel sokadmagával...djtrack írta:
Igen ő nem kapott de Pedro nem világklasszis akitől azt várják minden meccsen hogy ő legyen a meccs embere...Sanchez gyerek sokkal topább kiráz a hideg ha meglátom a gyepre futni.
Igen ő nem kapott de Pedro nem világklasszis akitől azt várják minden meccsen hogy ő legyen a meccs embere...Sanchez gyerek sokkal topább kiráz a hideg ha meglátom a gyepre futni.Alcantara írta:Jól fogalmaztak itt pár sorral lejjebb: Ronaldinho ennyi lehetőséget sem kapott, Pedro második éve keserít minket a játékával.
Én nem tudom innen megítélni (más sem !) mi az oka ennek, találgatni nem fogok itt, de a lehetőségeit szerintem ennél a klubnál bőven kimerítette.
A türelemnek is van határa, meg kell adni a lehetőséget neki, hogy bizonyíthasson máshol.
Ahogy recrea is írta, én is hasonlóan gondolkodom Pedróról.Night írta:Azt nem értem hogy ebben a cikkben miért nincs itt a fiú: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... utty/14916 ? Ha Alexishez azt írta a szerző (jogosan), hogy a táamdó elsődleges feladata a gólszerzés és a többi mind csak plusz akkor ez Pedro hatványozottan igaz. A csávót idén ahány meccsen láttam focizni hát bűn rossz volt, támadó létére előre fele nem játszik mindig csak vissza passz semmi csel vagy esetleg lövés. Gólokat még annyira sem lő mint a chilei és a védelemre se veszélyes. Őszintén szólva engem ő zavar a legjobban. Hiába látom, hogy küzd meg hasonlók de az ő része a legkevesebb amit a csapathoz hozzátesz.
Ezt én sem értem. Ahogy mondtad is, Sanchez hasonló cipőben jár, ugyanazon a poszton játszanak, de Pedro a tavalyi szezonban sokkal gyengébb volt nála, és így a legutóbbi pár meccs után én is sokkal hasznosabbnak érzem a chileit.Night írta:Azt nem értem hogy ebben a cikkben miért nincs itt a fiú: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... utty/14916 ?
Mert ő szerinted nem kevés ide?kanty írta:Nem védem a srácot, de a Barcában egy alapszintű technikával még labdaszedőnek is kevés valaki. Nyilván egy Iniesta, Messi, Xavi mellett jobban látszik, hogy melyek a technikai hiányosságai.
Azért ez érdekes, mert a múltban(!) rengetegszer megcáfolta azt, amiket írsz róla, nevén nevezve: döntött el meccseket, viszonylag sok gólt lőtt, és irdatlan százalékkal használta ki a helyzeteit, kegyetlen volt a kapu előtt. Manapság helyzetbe sem kerül, ami nem feltétlenül csak az ő hibája. Ennek ellenére közel járok ahhoz, h szeretetből utálat közeli (költői túlzással) állapotot érjen el nálam. A többit adom.kanty írta:Pedro mindig is egy jó munkásember volt, és az is marad. Az ő szerencséje, hogy most éppen ez a játékrendszer van, plusz most menő a saját nevelést erőltetni. A rendszerből adódóan szükség van olyan támadóra, aki képes a tüdejét is kiköpve melózni, hajtani. Pedro erre pedig tökéletes. Viszont tőle meccseket eldöntő megmozdulásokat, egyéni villanásokat, és viszonylag magas gólszámot várni értelmetlen. Mert egyszerűen képtelen erre. Középszintű technikával rendelkező melógép, aki méltatlanul sok lehetőséget kap. Az egyetlen "szerencséje", hogy idén nem csak ő volt gyenge a támadók közül, egészen pontosan Messit leszámítva mindenki gyenge volt. Most, hogy ehhez közvetve mennyi köze van az argentinnek azt hagyjuk.
Nem védem a srácot, de a Barcában egy alapszintű technikával még labdaszedőnek is kevés valaki. Nyilván egy Iniesta, Messi, Xavi mellett jobban látszik, hogy melyek a technikai hiányosságai.Alexis9Sánchez írta:Szerintem Pedro alapszintű technikával rendelkezik maximum, aki egy labdát nem tud átvenni annak annál nagyobb nincs!kanty írta:Pedro mindig is egy jó munkásember volt, és az is marad. Az ő szerencséje, hogy most éppen ez a játékrendszer van, plusz most menő a saját nevelést erőltetni. A rendszerből adódóan szükség van olyan támadóra, aki képes a tüdejét is kiköpve melózni, hajtani. Pedro erre pedig tökéletes. Viszont tőle meccseket eldöntő megmozdulásokat, egyéni villanásokat, és viszonylag magas gólszámot várni értelmetlen. Mert egyszerűen képtelen erre. Középszintű technikával rendelkező melógép, aki méltatlanul sok lehetőséget kap. Az egyetlen "szerencséje", hogy idén nem csak ő volt gyenge a támadók közül, egészen pontosan Messit leszámítva mindenki gyenge volt. Most, hogy ehhez közvetve mennyi köze van az argentinnek azt hagyjuk.![]()
Az már lehet igaz, hogy szükség van olyan emberre is aki képes kiköpni tüdejét,de akkor az már inkább legyen Sánchez! A chilei is nagyon rossz idén,de még mindig sokkal többet ad játékhoz a meccsek 90%-án minden téren!
Szerintem Pedro alapszintű technikával rendelkezik maximum, aki egy labdát nem tud átvenni annak annál nagyobb nincs!kanty írta:Pedro mindig is egy jó munkásember volt, és az is marad. Az ő szerencséje, hogy most éppen ez a játékrendszer van, plusz most menő a saját nevelést erőltetni. A rendszerből adódóan szükség van olyan támadóra, aki képes a tüdejét is kiköpve melózni, hajtani. Pedro erre pedig tökéletes. Viszont tőle meccseket eldöntő megmozdulásokat, egyéni villanásokat, és viszonylag magas gólszámot várni értelmetlen. Mert egyszerűen képtelen erre. Középszintű technikával rendelkező melógép, aki méltatlanul sok lehetőséget kap. Az egyetlen "szerencséje", hogy idén nem csak ő volt gyenge a támadók közül, egészen pontosan Messit leszámítva mindenki gyenge volt. Most, hogy ehhez közvetve mennyi köze van az argentinnek azt hagyjuk.