palesz77 írta:
Hát ha szerinted gyenge védekezésben, akkor nem tudok mit mondani.. Szíved joga így gondolni, én speciel örültem volna, ha a Pique-Mascherano duó olyan kiegyensúlyozottan játszott volna egész évben, mint Bartra, pár csodás góllal kevesebbet nyeltünk volna be..
Akkor miért nem ő játszott? Erre még egyikőtök sem válaszolt.
palesz77 írta:Azt amúgy szerintem senki nem mondta, hogy klasszis, de az idei szezonban mutatott teljesítményével rászolgált arra, hogy jövőre több lehetőséget kapjon. És ki tudja, évek múlva akár klasszis is lehet, Puyi se kezdte túl fényesen a karrierjét tudtommal.
Chino írta:Bartra nem egy klasszis játékosra egyelőre. De minden adott ahhoz, hogy az legyen.
Srácok, tőletek idézek. Arról ment eddig a fáma, hogy jövőre kezdőnek kéne lennie (szerintetek). Most meg több játéklehetőségekről meg x év múlvákról beszéltek, hogy egyszer csak talán... Jó lenne eldönteni, hogy akkor most mire is gondoltok. Én a 2 hét múlva kezdődő felkészülésről meg a jövő évről beszélek, ti meg egy feltételes évek múlváról... Hosszútávon minden bizodalmam benne van, de jelenleg kevés.
Chino írta:Akkor mondd meg miért nem kellett a középpályára ember.
Ha Xavi marad, akkor fölösleges. Ha nem, nyilván más a helyzet, Bartomeu lenyilatkozta, hogy egyelőre még nem döntött Xavi a jövőjéről.
Chino írta:Vagy miért nem játszott Montoya szinte semmit a szezonban? Alves olyan hatalmas teljesítményt nyújtott?
Montoya?

Meddig kell ezt a témát még erőltetni? Szemmel láthatóan nagyon gyenge a srác támadásban és még a védekezésén is bőven lenne mit csiszolni. Ugyanaz, mint Bartra helyzete, annyi különbséggel, hogy én Bartraban nagyobb potenciált és lehetőséget látok.
Chino írta:
Bemutatkozott már a felnőtt válogatottban, de ez most nem lényeges. Carvajal például miért nem ment? Végigjátszotta alapemberként a szezont a Realban, Bl-t nyert stb.
Ismét téves összehasonlítás. Bartra epizódszereplő volt ebben az idényben, míg Carvajal az említett csapat stabil kezdője, aki végigjátszotta a szezont, nem is akármilyen szinten. Van egy kis különbség.
palesz77 írta:Ezt meg azért külön kiemelem. Olvasd el még egyszer légyszíves amit írtam, szerintem meg fogod akkor érteni, hogy mire céloztam itt..
Elnézést kérek. Kicsit félreértettem. Akkor most olvasd el Te is, hogy mit írtál.

Hol voltak nekünk ősszel nagy meccseink? Ha a bajnokságot nézem akkor a Real és Atletico ellen kezdő volt Fabregas és toronymagasan a legjobb kp-nk volt ősszel. Ezen kívül milyen nagy meccsünk volt? A Milant még talán idevehetem, annak a meccsnek a kezdője nem ugrik be. Tavasszal pedig az összes rangadókon a 3 gráciával játszottunk a rangadókon, kivétel az utolsó Atletico elleni meccset, ahol szintén kezdő volt. Akkor Fabregas tényleg nem játszott a nagy meccseken, sem ősszel, sem tavasszal...