2004.10.20. 15:28:29
[quote="Silvanus"]SRÁCOK! Van egy kérdésem: csak én vagyok ilyen félre sikerült, amiért nekem nem jött be a CM4??? Itt azt olvasom nap- mint nap, hogy így jó, meg úgy jó, sőt már várjátok a CM5-öt, de én még mindig le vagyok akadva a CM3-nál (2001-2002-es szezonkezdés...), mert az még egy hihetetlenül jól eltalált progi volt! Egyszer leültem a CM4-el játszani, és azt láttam, hogy bár óriási lépés történt a két progi között, szebb grafika, meg minden.... (most nem sorolom), de a játszhatósága valami irdatlanul lelassult, és ez [auto_cenzúra] zavaró, nektek nem? Beállítok 3-4 bajnokságot a háttérbe, persze csak egyben játszom a Barcávcal, és mikor nyomok egy tovább gombot álltalában 3-4 perceket kell várnom, mire történik is valami?!... Ez nagyon gáz, számomra így élvezhetetlen a játék, mert [auto_cenzúra] hamar megunom! A CM3 sokkal pörgősebb volt!!! És az, hogy nézhetem azokat a pontokat rohangálni a pályán..... nos engem az sem győzött meg, titeket???...
Volt mar azota CM4 ami tok bena lett mert mindig serult volt a fel csapat es olyan influenza jarvany volt a csapatokban, hogy volt, hogy nem lehetet kiallitani 11 embert eszt kijavitottak a CM03/04 ami jelenleg a legujabb most ezel jatszok anyiban kulonbozik a CM4-tol, hogy a mediat frisitettek es nem serul le minden heten valaki, de ebben meg a Larg databasat basztak el mert [auto_cenzúra] lassu let es nem lehet vele jatszani mind1, hogy milyen geped van es most jelenik meg a CM5 amiben kijavitottak a databasat(en is irtam a SIGANAK levelet) es a mediat frisitettek azon kivul semi ujat nem talaltak ki, de azert beszerzem en mar az elsovel 9is jatszotam es szerintem a vilag legjobb jateka