Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.04.22. 20:11:20

Nem tudom, hogy jó helyre írom e(ha nem,töröljétek)...de nem találtam sehol egy Box topicot(gondolom akkor nincs :D ).Rajtam kívül itt senki nem szereti a Box-ot?
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
PCsabi
aka Game90

2008.04.22. 20:07:02

Bányász írta:Myvip üzenőfalról egy gyöngyszem: :D
Boldog Szüjjjjjiinapot Hajjjniiimmm!
Hiányzoool Sejjjetleeek naooon!:D:D
GYejjje Sensationra, május 03.!!!:D XD
Tajjeee, pajjtiii ezejjjjel!:D:D:D (L)(L)(L)(L)(L)(L)
Valaki fordítson már :lol:

Bouba!
Sztem 1-2 nap múlva fenntlesz. Amúgy nekem nem tetszett a tegnapi Showder Club :roll:
bouba
Capitá del Barça

2008.04.22. 20:01:48

Nézte valaki a tegnapi stand up comedyt?
Én sajnos nem tudtam nézni ,mert nagyon nagy vihar volt
és elment az áram. Ma délután meg akartam nézni,de a youtube-n
nem találtam. Valaki tudna egy adni hozzá?
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.04.22. 19:28:22

Myvip üzenőfalról egy gyöngyszem: :D

Boldog Szüjjjjjiinapot Hajjjniiimmm!
Hiányzoool Sejjjetleeek naooon!:D:D
GYejjje Sensationra, május 03.!!!:D XD
Tajjeee, pajjtiii ezejjjjel!:D:D:D (L)(L)(L)(L)(L)(L)

Bocsi.... :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
noname
Llegenda del Barça

2008.04.22. 16:23:02

Ez most egy kis reklám lesz.(Ha az ilyen jellegű reklám tilos, akkor töröljétek a hszt nyugodtan és bocs).
Szeretném felhívni az itteniek figyelmét egy nemrég alapult oldalra.Torrentoldalakra meghívócserével foglalkozik.A staff rendkívül segítőkész(én is mod vok :wink: ), ezenkívül adakozó:szinte minden kisebb torrentoldalra ajánlottunk fel meghívókat/accokat, de nagy odalakra se ritkák a felajánlások.
Tehát regegjen nyugodtan, akit érdekel a téma, minden rendes torrentezőt szívesen látunk!

www.meghivocsere.try.hu
A Fifa egy szégyen
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.22. 14:30:09

Az az igazság, hogy én még mindíg házitejen élek. Igaz, hogy nem saját forrás, viszont, mivel faluban lakom, ezért elég sok helyen foglalkoznak tehenészettel.

A régi idők emlékei bennem is mély nyomot hagytak (igaz, csak 20 vagyok, de ez 20 év tömény falusi élet, benne minden jóval). Kiscsikó korunkban kint a porban fociztunk mezítláb, humócskáztunk éjnek idején, és a szomszéd öreg bácsi gyümölcseit lopkodtuk. :) Ezekre a dolgokra mindíg méltán, és büszkeséggel fogok visszagondolni, mert életem legszebb évei voltak. Felelőségmentes, vidám évek voltak ezek.. Ahogy viszont felcseperedtem, úgy a múló évekkel jöttek a felelőségek, döntések, és nagy csalódások.. Aminek persze hasznát is veszi az ember, ugyanis edződik, tapasztaltabb lesz.

Egyébként, nálunk a Munka Ünnepét ( május elseje )a fiatalság úgy ünnepli, hogy lemennek a helyi tóhoz, az erdőbe, sátraznak, iszogatnak, főzögetnek, focizgatnak, és egyéb dolgokat művelnek. Idén is lemegyünk 3 napra. Akkora kikapcsolódás az égész, hogy hihetetlen. Semmi elektronika, a külvilág majdnem teljesen ki van zárva, csak a haverok, és a hülyeség :) 3 nap alatt úgy fel lehet töltődni, hogy egész nyárra elég energiám lesz.

Egy szó, mint száz, nagyon hiányoznak a régi idők 'csínytevései, hülyeségei', viszont ennek a világnak is megvan azért a maga szépsége, illetve hátránya is (:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.22. 13:53:56

Házi tejet én is rengeteget ittam,focizás , tv & egyéb technikai kütyü nélküli élet nálam is adott volt még úgy 10éve. Akkor 12 voltam.

Bár én veletek ellentétben nem akartam,és nem is próbáltam szalmában aludni,meg hasonlók, ugyanis utálom a kisebb dögöket,bogarakat. Jó tudom,h nem feltétlen a szalma közt rejtőznek,de akkor is... :D

Tamás! Én 3 éve vettem digigépet, mindenképp ruházz be egybe,megéri az árát :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.22. 13:46:06

Hát ugyan én nem mondhatom magam valami nagy felnőttnek a magam 18 évével, de a gyerekkorom nagyrészét én is a számítástechnika TV meg ilyenektől távol töltöttem. Szüleim még vidéken laknak egy faluban (najó már város, de tudjátok hogy van ez...), és amikor hétvégente hazamegyek, az internetet is teljesen elfelejtem, telefonomat ledobom valahová, aztán nem is látom két napig. Ezt pedig azért teszem meg ilyen könnyen, mert régen mást se csináltam, csak a nagyszüleimnél voltam, vagy valahol mindig kinn ugráltunk, szaladgáltunk, kézmosósdoboz tetejéből meg egy botból csinált stoptáblával szórakoztam egy napig is. Nem volt semmi ilyen hűde extra meg ilyenolyan játékom ami mérgez meg minden. Ha sebes lettem, akkor annyit mondtak, hogy katona dolog, oszt kész, nem ugy mint ma, hogy már rögtön a sürgősségire kell menni. Jóó volt nagyon az a gondtalan élet.
Ha lesz egyszer gyerekem, tuti nem fog kapni számítógépet meg telefont már 8 évesen vagy hamarabb. Bár sajnos ez már elég nehéz, mivel a gyerekek már szinte követelik ezt, hisz látják másoknál, hogy mi megy.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Aprieto

2008.04.22. 13:12:52

No ha már a tőgymeleg tejnél járunk... nosztalgiának mindenképp megteszi... bennem mindig is volt egy hiányérzet, hogy nem falun nőttem fel. Minden nyarat viszont ott töltöttem nagyszüleimnél. Páratlan, leírhatatlan.
Amikor a tv visszaszorul az utolsó helyre... és amikor a szénaboglyában ébredsz arra hogy kukorékol a kakas és jön fel a nap.... na aki azt nem tapasztalta...! Sajnálom :)

Emlékszem minden áldott nap a reggelinket előszőr le kellett fejni a tehénkéből... abból másfél liter húzóra semmi nem volt... eszméletlen ízvilág. Csak az tudja igazán megítélni a mai tejeket aki olyat ivott, mint MI annó.

Azok a felhőtlen egész napos focizások.... pff.... de ott nem volt olyan h elfáradtunk... meg olyan se nagyon h vki lebetegedett. Volt kondi, volt egészség, volt élet.

Nah de térjünk vissza a büdös nagyvárosba és dolgozzunk tova... üdv! :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.04.22. 12:58:20

Komáim!
Bizony, az igazi tőgymeleg tej...
Én is azon nőttem fel!!!
Nomeg Pusztaberkiben mindig sikerült a nagyonnagynénémnél
a gazdaságban eltölteni a széna közt a fél nyarat!!!
Hát igen, ez egyre távolabb kerül a mai nemzedéktől, pedig az
eredeti tej rengeteget jelent a szervezet számára a felépítés
szempontjából!!!
A mai fiatalok ezt nem kapják meg, nem csoda, hogy olyan
gyenguszok, hogy elfújja őket az első tavaszi lepkefing!!!
K.
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.22. 00:21:36

kovinho írta:BFBB-3AFD-LOVE-VFLT-LOVE

Remélem jó.
Na szép. Warez oldal lett az eurobarca. Mostantól a letöltések menüpont alatt elérhetitek a Fifa és Pes legujabb részeit is.... :P 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.21. 23:48:34

Ezért mekkora poén, amikor a végén kiteszik a figyelmeztető táblát... :lol:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.04.21. 23:31:27

41 óra egy New York-i liftben + videó :shock:

Én nem tudom, hogy lehetett ezt kibírni...
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 21:19:12

Gauchomester írta:Kovinho örök hálám!!!
És külön köszönet a gyors válaszért!!! :wink:
Szívesen. Jó játékot! :wink:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2008.04.21. 21:17:39

Kovinho örök hálám!!!
És külön köszönet a gyors válaszért!!! :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.21. 21:16:02

Nem én írtam, én is csak találtam, de ahogy olvastam, fülig ért a szám, és bólogattam... :) Gondoltam egy kis "vitaindítónak" jó lesz. :)
Varga Tamás írta:Igazi házi tejet ittam, amit akkor fejtek le, még testmeleg volt. Aki nem ivott olyat, nem tudja mit vesztett.
2 hét alatt 8 kilót szedtem fel vele ca. 10 évvel ezelőtt. Ízlett. :D
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 21:12:07

BFBB-3AFD-LOVE-VFLT-LOVE

Remélem jó.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2008.04.21. 21:08:51

1. Bocsi, hogy ide írom
.... Nagyon fontos lenne, hogy minél előbb találjak egy telepítő-kódot a fifa manager 08-hoz, de sehol sem találok, légyszi ha valaki tud egyet, vagy egy oldalt, ahol találhatok, írjon....köszönöm!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.21. 21:04:57

barca99 írta:Gondoljatok csak bele, 1990 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban,sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk,hogy a gyerekágyak
festékében akadt bőven ólom.A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak
voltak,nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem.Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk
és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy
mobil.Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham.Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű, egyenes ági rokona.Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy
csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért.Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy
MCdonaldson edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíroskenyérre,a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt,a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban,a pre Domestos korban.
Ezek voltunk mi.
Hősök?
Talán.
Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak.

:D
Ez nemcsak igaz, de baromi jó írás volt. Grat hozzá! :D
Tim
Mezei fórumozó

2008.04.21. 20:03:43

Varga Tamás írta: olyan ez, mintha azt kérdezted volna, hogy mondják a jó napot!-ot kínaiul.
Tamás,csak neked! A jó napot valahogy úgy hangzik:Nyi-hao. Esetleg szegényes kínai szókincsemből átadom még a sisi-mi kifejezést ami köszönömöt jelent,illetve a lao-vaj aminek a jelentése külföldi(bár ezt lehet hogy csak európaiakra mondják..) Próbáld ki legközelebb esetleg hogy:nyi-hao lao-vaj..Ha kapsz egy fülest akkor nem én mondtam :lol:
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.21. 19:52:19

Azt viszont javaslom, hogy próbáld ki: nyáron, nagy melegben, ha van rá lehetőséged, egy pajtában, szénaboglyán, a szabad ég alatt aludni. Felejthetetlen érzés. Olyan jókat, olyan nyugodtan sosem aludtam. A tiszta, falusi, friss levegő, a széna finom illata - hátborzongató. Reggel a tücsökciripelésre ébredni, a harmatos fű erős illatát érezni - semmivel sem pótolható érzés, örök emlék.

Az tényleg király dolog! :wink:
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.21. 19:06:44

csababarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=CwAxuLKZOFc

tegnapi heti hetes legnagyobb jelenete...46ms-nél gálvölgyit kell figyelni :D
Ez a Kiválasztott müsör tényleg nagy átverés. Linkelem majd a videokat, Hollandiában, Amerikában és Németországban is ugyanezeket vetítik, Uri Gellert ugyanugy a második müsörvezetö (?) féleség, és még a JÁTÉKOSOK MUTATVÁNYA IS UGYANAZ PLUSZ A DISZLET IS! Ez pofátlanság emberek. Nemtudom látta e szombaton valaki a müsort, ha igen látta a szivleállos jelenetet. Mingyár megkeresem a videokat, a Holland csinálta a legjobban . :lol:

Tamás ment egy PÜ.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 18:58:51

Danka00792 írta:
Victor_Valdes írta:Minjárt olyan vihar lesz, hogy kiszaladok a házból! :lol:
Jaja itt is készülödik, amilyen jó idö volt délután, leizzadtam a buszon, most meg ugy fuj a szél....
Nah egy kis időjárás jelentés. :D
25 fok volt a délután, enyhe szél. Most néha-néha villámlik, süt a nap 17 fok.
De egy olyan felleg van az égen, hogy....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.21. 18:58:06

Varga Tamás írta:Gálvölgyi utólérhetetlen. Még húsz évig remélem köztünk lesz. A legnagyobb parodista, művész, showman.

ez így van.... :D ... a legnagyobb forma...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.21. 18:56:43

csababarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=CwAxuLKZOFc

tegnapi heti hetes legnagyobb jelenete...46ms-nél gálvölgyit kell figyelni :D
Gálvölgyi utólérhetetlen. Még húsz évig remélem köztünk lesz. A legnagyobb parodista, művész, showman.
Kép
Lezárt