Az az igazság, hogy én még mindíg házitejen élek. Igaz, hogy nem saját forrás, viszont, mivel faluban lakom, ezért elég sok helyen foglalkoznak tehenészettel.
A régi idők emlékei bennem is mély nyomot hagytak (igaz, csak 20 vagyok, de ez 20 év tömény falusi élet, benne minden jóval). Kiscsikó korunkban kint a porban fociztunk mezítláb, humócskáztunk éjnek idején, és a szomszéd öreg bácsi gyümölcseit lopkodtuk.

Ezekre a dolgokra mindíg méltán, és büszkeséggel fogok visszagondolni, mert életem legszebb évei voltak. Felelőségmentes, vidám évek voltak ezek.. Ahogy viszont felcseperedtem, úgy a múló évekkel jöttek a felelőségek, döntések, és nagy csalódások.. Aminek persze hasznát is veszi az ember, ugyanis edződik, tapasztaltabb lesz.
Egyébként, nálunk a Munka Ünnepét ( május elseje )a fiatalság úgy ünnepli, hogy lemennek a helyi tóhoz, az erdőbe, sátraznak, iszogatnak, főzögetnek, focizgatnak, és egyéb dolgokat művelnek. Idén is lemegyünk 3 napra. Akkora kikapcsolódás az égész, hogy hihetetlen. Semmi elektronika, a külvilág majdnem teljesen ki van zárva, csak a haverok, és a hülyeség

3 nap alatt úgy fel lehet töltődni, hogy egész nyárra elég energiám lesz.
Egy szó, mint száz, nagyon hiányoznak a régi idők 'csínytevései, hülyeségei', viszont ennek a világnak is megvan azért a maga szépsége, illetve hátránya is (: