Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát utóbbi. Eszméletlen iramot tudnak diktálni, azonnal visszazárnak...nagyon erősek, komoly esélyesei a Liga-nak.noname írta:Két lehetőség van:
1. a Sevilla még annyira nem heverte ki Puerta halálát h egyszerűen képtelenek lesznek játszani
2. Annyira fognak hajtani h "Puertáért" nyerjenek h szétzúzzák a Milant.
Remélem utóbbi!
Egyetértek! Eddig úgy gondoltam a Milan erősebb (mondjuk ezt még mindig így gondoltam), de a SZÍV csodákra képes, de kérdés, hogy milyen állapotban vannak a játékosok, a győztes csapat kiléte szerintem 10 perc után el fog dőlni és itt elsősorban nem az eredményre gondolok.Badi írta:a Sevillának KELL megnyernie, és meg is fogják
Első gólnál eladott labda, védelmi hiba. Másodiknál lefejeltek, mert egyszerűen jobbak ilyen téren is. De felesleges minden gólt kielemezni. Persze, izgultam már én is meccs, nem is kicsit, de szerintem ennek a meccsnek a vonala akkor sem fejben dőlt el, hanem ott, hogy egyszerűen jobbak voltak. Egyszerűen beszorítottak, ki sem tudtunk jönni. A kontralehetőséginknél pedig nem tudtunk kettőt passzolni...Nyilván izgultak meccs előtt, és még az elején is, de szerintem egy profi focistának az 55. percben már nem az a dolga, hogy izguljon. Nem is hiszem, hogy ez volt, egyszerűen jobbak voltak.antiimperialista írta:Zozz, veled még sosem fordult elő, hogy izgultál meccsen? Mert velem igen (mentálisan is magyar focista szinten voltam sajnos), és bizony előfordult, hogy kétszer meggondoltam, hova adjam a labdát, így jelentősen lassítottam az akciót is. Egyik gól sem a futógyorsaságon vagy a frissességen múlt. Az elsőnél volt egy labdavesztés a félpályán (szerintem szabálytalanság történt), abból kontráztak vissza a kifelé mozduló védelemmel szemben. A másodiknál két védő nem tudta megakadályozni, hogy (az egyébként magas) Guerrero kapu felé fejeje a ladbát, ami pont a legérdekesebben hullott lefelé... Ha középhátvéd vagy, kötelességed az ilyen labdákat kifejelni. A harmadikról ne is beszéljünk, a negyedik pedig egy jó ütemű kiugratás és egy remek bemozgás eredménye, ezt egy jobb védelem is benyalja (ld. Tamudo, 89. perc).Zozzy 5 írta:...
A kérdés inkább az, miért nem mert előre többet játszani a Honvéd? Miért csak a 3. gól után kezdtek el focizni?
Az egyik barátságos a másik meg tétmeccs....., utóbbi esteben a magyar foci jelenlegi szintjével mérve egy bravúr esélye egy nagyobbra taksált csapattal szemben a 0-hoz közelít.Game90 írta:Talán bízni mégegy hasonló sikerben?Hasselbaink írta:a realitások talaján maradni és nem komolyan venni a 0-0-t+ nem is értem ennek mi köze az magyar olaszhoz...
Talán bízni mégegy hasonló sikerben?Hasselbaink írta:a realitások talaján maradni és nem komolyan venni a 0-0-t+ nem is értem ennek mi köze az magyar olaszhoz...
a realitások talaján maradni és nem komolyan venni a 0-0-t+ nem is értem ennek mi köze az magyar olaszhoz...Game90 írta:Hazai pályán kellett volna nyerni 1-0-ra, lehet, hogy másképp alakult volna a visszavágóGuererot nem tudták tartani a kispestiek, el is dőlt a meccs. Genito nagyon hiányzott a csapatból. Ennek a Honvédnak valami jó irányító kéne, mert Bárányos...
Én is arra szavaztam...Ui: méghogy a NS ban többen szavaztak arra hogy a honvéd továbbjut....![]()
![]()
![]()
De egy ilyen Hamburg elleni x után (+ az olaszok elleni győzelem után) mire kellett volna szavazni
A legtöbb igen! Ha egy védelem (+ a középpálya) normálisan zár, mindenki hiba nélkül végzi a dolgát, akkor szinte lehetetlen gólt lőni. Ilyenkor kellenek a Ronaldinhóhoz hasonló zsenik villanásai.ozsimiki írta:Jó,de ha így nézzük,akkor minden Gól hiba miatt születik![]()
Ha otthon 1-0ra nyertünk volna, akkor mégjobban eldarálnak minket.Game90 írta:Hazai pályán kellett volna nyerni 1-0-ra, lehet, hogy másképp alakult volna a visszavágóGuererot nem tudták tartani a kispestiek, el is dőlt a meccs. Genito nagyon hiányzott a csapatból. Ennek a Honvédnak valami jó irányító kéne, mert Bárányos...
Én is arra szavaztam...Ui: méghogy a NS ban többen szavaztak arra hogy a honvéd továbbjut....![]()
![]()
![]()
De egy ilyen Hamburg elleni x után (+ az olaszok elleni győzelem után) mire kellett volna szavazni
A sportfogadásban nincs helye érzelmeknek, csak a racionális gondolkodásnak, ez persze nem jelenti azt hogy nem drukkoltam, ha nyernek és elmegy a tippem nem érdekel és örülök hogy továbbjutnak csak hát a realitás......LG írta:Én is tudtam, h ez lex, de azért nem szép dolog a "csapatunk" ellen fogadniHasselbaink írta:Nem tudom egyesek miről beszélnek, én speciel háromféleképpen fogadtam meg a meccset: 1: hendikep hazai, 2: félidő hazai 3: 4 vagy több gól....
Jött is 15e tegnap.
Fogadásnál nincs helye az érzelmeknek, a németek az első meccsel nem foglalkoztak.
Ui: méghogy a NS ban többen szavaztak arra hogy a honvéd továbbjut....
döbbenet
Jó,de ha így nézzük,akkor minden Gól hiba miatt születikantiimperialista írta:Zozz, veled még sosem fordult elő, hogy izgultál meccsen? Mert velem igen (mentálisan is magyar focista szinten voltam sajnos), és bizony előfordult, hogy kétszer meggondoltam, hova adjam a labdát, így jelentősen lassítottam az akciót is. Egyik gól sem a futógyorsaságon vagy a frissességen múlt. Az elsőnél volt egy labdavesztés a félpályán (szerintem szabálytalanság történt), abból kontráztak vissza a kifelé mozduló védelemmel szemben. A másodiknál két védő nem tudta megakadályozni, hogy (az egyébként magas) Guerrero kapu felé fejeje a ladbát, ami pont a legérdekesebben hullott lefelé... Ha középhátvéd vagy, kötelességed az ilyen labdákat kifejelni. A harmadikról ne is beszéljünk, a negyedik pedig egy jó ütemű kiugratás és egy remek bemozgás eredménye, ezt egy jobb védelem is benyalja (ld. Tamudo, 89. perc).Zozzy 5 írta:...
A kérdés inkább az, miért nem mert előre többet játszani a Honvéd? Miért csak a 3. gól után kezdtek el focizni?