Megkérdeztem a srácot,de még nem mondta biztosra

Mint látod a keret már megvan! Mondhatom azt is, hogy atombiztos, de mindig kellenek új emberek.Fedoo írta:Sziasztok lehet hogy már sokan kérdezték de én megint megteszem hogy hogy lehet bekerülni a csapatba?
Vagy már megvan a végleges atombiztos keret?
Köszike
Barca Forever
Ismét a letörhetetlen önbizalom!!!Silvanus írta:Hát azért a részletes statisztikát nézve... hát igen! Jó érzés egy ilyen nagyszerű csapat tagjának lenni!!!
Sajnos most nem párosult érem ehhez a kiváló teljesítményhez, de legközelebb szerintem ez már elkerülhetetlen lesz!!! Ebben biztos vagyok!
Meg a védekezést sem.Melkor írta:Igen tényleg - és ebből 2-t a nem túl acélos manchester ellen.
A többi három erős csapat ellen összesen 3-at!!!!! Ami szerintem rendkívül jó, csak az a baj, hogy a biztosabb védekezésnek sajnos részben áldozatául esett a hatékonyabb támadójáték - és ez az én kritikám is - nem tudtam eléggé támogatni a támadásokat..
Pedig csak 5 gólt kaptunk a tornán!Melkor írta:Igazad van!mucs1 írta:Vagy egy jo védő!Melkor írta:Kérdezz rá mindenképp!!
Elkélne már egy jó kapus!![]()
Mióta felléptem a középpályára tényleg elkélne egy jó védő hátra...![]()
Ahogy hallottam, azért nem tartósan léptél fel a középpályára.Melkor írta:Igazad van!mucs1 írta:Vagy egy jo védő!Melkor írta:Kérdezz rá mindenképp!!
Elkélne már egy jó kapus!![]()
Mióta felléptem a középpályára tényleg elkélne egy jó védő hátra...![]()