Én is arra szavaztam...Ui: méghogy a NS ban többen szavaztak arra hogy a honvéd továbbjut....

De egy ilyen Hamburg elleni x után (+ az olaszok elleni győzelem után) mire kellett volna szavazni

Én is arra szavaztam...Ui: méghogy a NS ban többen szavaztak arra hogy a honvéd továbbjut....
Én is tudtam, h ez lex, de azért nem szép dolog a "csapatunk" ellen fogadniHasselbaink írta:Nem tudom egyesek miről beszélnek, én speciel háromféleképpen fogadtam meg a meccset: 1: hendikep hazai, 2: félidő hazai 3: 4 vagy több gól....
Jött is 15e tegnap.
Fogadásnál nincs helye az érzelmeknek, a németek az első meccsel nem foglalkoztak.
Ui: méghogy a NS ban többen szavaztak arra hogy a honvéd továbbjut....
döbbenet
Zozz, veled még sosem fordult elő, hogy izgultál meccsen? Mert velem igen (mentálisan is magyar focista szinten voltam sajnos), és bizony előfordult, hogy kétszer meggondoltam, hova adjam a labdát, így jelentősen lassítottam az akciót is. Egyik gól sem a futógyorsaságon vagy a frissességen múlt. Az elsőnél volt egy labdavesztés a félpályán (szerintem szabálytalanság történt), abból kontráztak vissza a kifelé mozduló védelemmel szemben. A másodiknál két védő nem tudta megakadályozni, hogy (az egyébként magas) Guerrero kapu felé fejeje a ladbát, ami pont a legérdekesebben hullott lefelé... Ha középhátvéd vagy, kötelességed az ilyen labdákat kifejelni. A harmadikról ne is beszéljünk, a negyedik pedig egy jó ütemű kiugratás és egy remek bemozgás eredménye, ezt egy jobb védelem is benyalja (ld. Tamudo, 89. perc).Zozzy 5 írta:...
Nem főtt még le a kávé..Hajrá Honvéd!!!!Zozzy 5 írta:Ez van, várható volt. Egyszerűen jobbak. Gyorsabbak, rugalmasabbak mind passzokban, mind cselekben, mind szellemileg. Nem uccsó sorban fizikálisan is jóval előttünk járnak. Ettől függetlenül nincs miért szégyenkeznünk, megtették a fiúk, amit tudnak.
Szép volt Honvéd!
Csapatként nagyon szimpatikus amit a Honvéd csinál, csak sajnos nincsen egy igazi egyéniség a csapatban, aki adna valami fazont a csapat játékának.Balika Gaucho írta:Ennyi a lemaradás.Raziel írta:2-0...ismért RvV adta a gólpaszt ha jól látom,itthon jó a honvéd,európai szinten nagyon gyenge.
Honvédnak nincsen egy Guarerro-ja.
Ennyi a lemaradás.Raziel írta:2-0...ismért RvV adta a gólpaszt ha jól látom,itthon jó a honvéd,európai szinten nagyon gyenge.
Hát igen,eldőlőben sajnosRaziel írta:2-0...ismért RvV adta a gólpaszt ha jól látom,itthon jó a honvéd,európai szinten nagyon gyenge.