Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is hasonlóképpen értelmeztem, mint azt tette Marci kolléga. Szerintem is ez a megoldás a nyerő.grecki írta:Szerintem ez egy Rijkaard-ellenes karikatúra. Addig zuhanhat szabadesésben a holland vezette Barca (ergo addig maradhat Francisco), ameddig nem fog koppani egy jó nagyot Manchesterben. Legalábbis én így értelmezem... Aztán gudbáj szása...
Nem csak ezt nemtudta, Carrick-nek mondta Krkics-t, és azt reklámozza, hogy menyire érdekli az a mecs, vértizzadva várja már, miközben a legalapvetöbb dolgokat nemtudja...Zsolti írta:Most azért,mert valaki nem tudja,hogy Krkics szerb,azért most segénységi bizonyítványt érdemel,meg divat?
Ha úgy nézzük, hogy a média és a többség ott rúg bele Rijkaardba, ahol csak tud, akkor egyértelmű.gergo9 írta:N nap képét hogyan kell értelmezni? A Manchester vet véget a szezonuknak és végeznek ki minket, vagy itt lesz vége a rossz sorozatnak a rajz szerint?
Azért a többség szó az túlzás. Tényleg eléggé elszaporodtak mostanában, de azért nem a többség. Egyébként pedig aki divatdrukker, az már nem szurkol a csapatnak, vagy csak azt szajkózza, hogy mennyire a Villarrealnak kellene lenni a 2.-nak stb.Danka00792 írta:Ebböl is látszik, hogy a 10-17 évesek többsége csak divatdrukker, és azt sem tudják mi fán terem a foci.
Most azért,mert valaki nem tudja,hogy Krkics szerb,azért most segénységi bizonyítványt érdemel,meg divat? sztem egyszerűen csak nem olyan fanatikus,mint te...engem sem érdekel pl hogy krkics hova valósi,ha nem lenne netem valószínűleg énsem tudnám,mert annyira nem foglalkoztat,hogy utána nézzek...a mencseszterből 3 játékost nem tudnék felsorolni a kezdőjükből kb....jó gagyi vagyok,megyek le is köpöm magam a tükörben...uristennn..még divat..ez annyira béna jelző...meg a másik kedvencem az trúú B. drukker...Danka00792 írta:Ebböl is látszik, hogy a 10-17 évesek többsége csak divatdrukker, és azt sem tudják mi fán terem a foci.
Bödöcs a legnagyobb...Bányász írta:Ez a Showder Club eddig parádés....
Tényleg a két legnagyobb tanár a Bödöcs meg a Kőhalmi.
Nekem sztem eddig tartott mert a kocsihang utánzós csávót én nem bírom.
De ez jobb volt mint a múltheti.Sőt nehéz lesz felűlmúlni sztem a következőkben is.
Melyik videonál kommentált?barca99 írta:Kiss Ádám kommentelet youtube-on, és azt mondta, hogy ő egyáltalán nem műsorvezető, csak ő kezdte a műsort, aztán elkezdte konferálni a többieket. Én is úgy tudom, hogy ma nem lesz, viszont az a srác, aki járművek hangját utánozza, az igen.
Jaaa, hát ez igy kicsit más. Annyi mindenröl tudna beszélni két "30as" ember, de pont a focirol beszélnek, amihez éppen nem értenek... ott lett volna a kocsi, bowling, munka, gyurcsány (Szandi írta:De épp ez az, hogy felnőtt, 30as emberek voltak, nem kis tinédzserek, és akkor én meg odamegyek és így...háát
Huh... ez egy kicsit még nekem is fájt...Danka00792 írta:Ebböl is látszik, hogy a 10-17 évesek többsége csak divatdrukker, és azt sem tudják mi fán terem a foci.
Hát ez, ez, ez....Fú de kíváncsi vagyok arra az ukrán gyerekre a Barcában arra a kis fiatalra, asszem carrick.![]()
Hát ez, ez, ez....Fú de kíváncsi vagyok arra az ukrán gyerekre a Barcában arra a kis fiatalra, asszem carrick.
Azt nemtom,de Bődőcs tuti lesz mostDanka00792 írta:
Nemtudja valaki, hogy ma a Showder Klub-ban megint Kiss Ádám lesz a müsorvezetö?
meg ezek az EuroBarca utánpótlás tagjaiVictor_Valdes írta:Tui^ írta: De udvariasak ezek a Valdes-ek!![]()
Megbüntetni nem fognak...De pointba vagy akármilyen kép szerkesztő progiba kisebbre tudod venni.Tui^ írta:Oké akkor kiveszem az aláirásom .....félek nehogy már az elsö nap megbüntesenek
Minden másTui^ írta:S ezt a Portrék topicot hol találom mert anyi elágazás van ezen a forumonVictorValdes19 írta:csalán üdvözlünkremélem te fogod valamennyivel emelni a fórum szintjét nem úgy mint a mostanában regizők..
Am a Portrék topicba lehet bővebben bemutatkozni
S ezt a Portrék topicot hol találom mert anyi elágazás van ezen a forumonVictorValdes19 írta:csalán üdvözlünkremélem te fogod valamennyivel emelni a fórum szintjét nem úgy mint a mostanában regizők..
Am a Portrék topicba lehet bővebben bemutatkozni