Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én majd Farkas katalán NorbiZsolti írta:jajj már látom előlre horvát blanco ferencet,ahogy majd a tizedik forduló körül elkezdi mondani,hogy hát még mindíg nem igazi ez a mdrid,nem olyan ez mint amelyik 3éve megnyerte a bajnokságot.....meg a többi siránkozása...erre fogadni mernék nagyobb pízben.
Nem lennél jó edző ZsoltiZsolti írta:akkor mégis hogy fog felállni a reál???
.........................Kászíjjász.............
............Fakapu.............helgérá
diogo......................................karesz
............az állat.......zizi...................
bekem...........................................
..........................robinnyó.............
ronáldó........................óven
elég jó!!!!
ezzel mindent visztek!![]()
Baptistára írtam, hogy védekezésben, nem Robinhora! Nem baj, hogy nem ismered Pistát, de ő komoly védekező munkát végez, hisz a múltja erre ösztökéli...Badi írta:
Baptista és Robinho védekezésben? ne viccelj már..
...az igaz csak akkor egy kicsit is de maradj a realítás talaján, és úgy tájékoztass minket...Swineherd írta:Legalább tájékozódtok egy kicsit a Real Madridról![]()
Kérdezzetek nyugodtan
Swineherd írta:Diogo azért jött, mert Salgado nem a legjobb már.
Garcíát én nem szólnám le. Baptista sokat ki fogja venni a részét a védekezésből is és ez azt is jelenti, hogy Zidane-nak nem kell meghalni a pályán. Robinho is nagyon jól érzi magát a középpályán is! Ott van még a kiváló formát mutató Guti és Raúl is! Rengeteg variációs lehetőség van!
azért szeretnél te ilyen kispadot a madrillnak,kiegészítve a kis Maradonával,meg ilyen [auto_cenzúra] Iniestákkal meg Edmilsonokkal....hogy csak egy párat említsek...Swineherd írta:
Hát nálatok Motta néha sérült, néha nem. Gabri nem nagy szám. Ezquerro meg egy jó közepes. Bommel csak ácsorog a pályán...
Milyen EB-t?balboa7 írta:...azt már láthattuk, hogy egyéniségekkel meddig jutnak a csapatok...real 2 éve semmi, EB-t nem egyéniséggel teli csapat nyerte...Pool, Porto a legutóbbi két BL kiírás győztese, mind1ikbe játszott kb 2 kiemelkedő, világsztár focista...
...azt meg szerintem mindenki elismeri, hogy a reálba több sztárnak kikiáltott focista van mint a Barcába, de a Barca csapatként sokkal jobban működik...
...Perez nem tudja hogy a fociba a lényeg hogy megtalálják a támadás és a védekezés egyensullyát..
...nekem ez a véleményem ha valaki csak sztárokra utazik rá
na mind1 úgyse tudlak meggyőzni. de nekem van igazamSwineherd írta:Épp az, hogy Ronaldo formájának nem a szerencséhez volt köze, hanem Luxa edzéseinek volt köszönhető ! Aza mentális többlet is sokat segített, amit Luxa hozott a csapathoz! Mint, ahogy a tavaszi elsőséghez is az új edző munkája vezetett...
Diogo névtelen lenne???
A River legjobb védője nem hinném, hogy névtelen lenne...
García meg egy gürizős, jó ballábas középpályás...
még Tottinál is rosszabb.HAnonymus írta:Hát ez a teljes tavalyi szezon, mondjuk bizti azért csak 1 gól mert a 18 sárga miatt el volt tiltva...![]()
![]()
HAnonymus írta:Gürizős = 18 sárga 1 piros
Jó bal láb = 1 gól
...