Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert szerinted könnyű? Könyörgöm vegyünk már vissza az arcunkból mert attól hogy 2005-ben sz.rrá aláztuk a világot az elmúlt 1 év és az idei év eddig egyáltalán nem enged arra következtetni hogy ebből a csoportból lazán gálázva minden meccsen továbbjutunk. Tavaly is örömódákat zengtek páran(velem együtt hozzáteszem) hogy a Liverpool-t kaptuk...és mi lett belőle?SINCE 1899 írta:Ez nehéz????????? Lehetett volna rossszabb isMihu írta:Nehezebbet nem is tudtak volna sorsolni nekünk![]()
Most mit kell sírni? Ha nem tudunk továbbjutni,akkor nem is érdemlünk semmit!!!A Rangerst oda-vossza kell verni, a Stuttgartot itthon mindenképp,idegenben lehet gond, a Lyon ellen is legalább 3 pontot várok!Tovább kell jutni.Én örülök ennek a csoportnak!Mihu írta:Nehezebbet nem is tudtak volna sorsolni nekünk![]()
Vicces volt, mikor a kommentátor kijelentette, hogy talán a Barcelona a csoport esélyese LOL.Los Banditos írta:A Madrid helyében se nagyon éennék. A 4. pedig a Rangers nálunk.
Nehéz csoport, de elvárom hogy elsőként jussunk tovább.
MIMihu írta:Hát ez nehéz szülés lesz
Tavaly nálunk is ez volt. És mi is pont a kapus díjat nem kaptuk meg.Aprieto írta:Várható volt hogy tarol a Milan ebben is... végülis megértem...
Rosszul fogalmaztam.A többihez képest gyenge.Mondjuk egy Schalkénak a nyomába se érhet!A tavaléyi Werder sokkal erősebb volt!Aprieto írta:Egy német csapat soha sem gyenge. Ezt bűn volt leírni... német csapatot jól leírsz... nehogy kellemetlen meglepetés legyen.