Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz, de tőle azért sokkal többet várunk. A világon ő keres a focisták közül a legjobban, az éves füzetéséből kijönne 1 jobb játékos árának a fele...dolgozzon is már 1 kicsit a zsetonért.Los Barrachos írta:Még mindig több volt, amit eddig mutatott, most már volt fantázia a játékában és nem az volt, hogy ő is csak azért van a pályán, hogy 11-en legyünk.
Le se tolom a hülye cipőját, jo lenne ha már elkezdene végre a focival is foglalkozniRonal.10 írta:2 nap 7 ora mulva lesz valami.. sztem Ronaldinhoval kapcsolatos. Az R10 márka?? nem hisezm valami a fekete táskábe lesz.. sztem Cippellöcske
www.nikefootball.com (English)
Pont ezt akartam írni de megvártam amíg vki még megerősít engem ebben! Tegnap Ronnie sajnos az első 20 percben csak kétszer ért labdához! Az első percben már láttam h nem fog nagyot alkotni mert nem hajtotta a védőket ahogy azt Gudi tette! Sajnos tegnap csak télleg annyit mutattot amennyit kellett, de az utsó 15 percben amikor kiállítottak egy mallorcait, ő is eszmélt és mivel hárman védekeztek csak akkor kezdett el cseleket csinálni, és egyénieskedni!De még nagyon nagyon messze van a formájától! Kiváncsi vok mikor láthatjuk megint azt h 3 védő közt megtartja a mellén és úgy viszi ki onnan és passzolja tovább! Tegnap alibizett! Még keresi önmagát! Olyan volt mintha nem találná a posztját! Balról bement középre, középről jobbra, jobbról balra!Ronal.10 írta:ozsimiki írta:Hála az edzéseknek,és Neki is,én úgy látom,h ,már majdnem teljesen kint van belőle,az elmúlt meccseken is már inkáb a régi Ronniet láthattuk....Los Barrachos írta:Ronaldinho ma kezébe vette a varázspálcát és régi formájában tündökölt, főleg a második félidőben, remélem már kint van a hullámvölgyből!![]()
![]()
![]()
Mi van tegnap a régi Ronaldinhot láttuk?? köze nem volt hozzá.... még mindig nem a régi... most is csak annyit csinált amennyi kelett se többett se kevesebbet
ozsimiki írta:Hála az edzéseknek,és Neki is,én úgy látom,h ,már majdnem teljesen kint van belőle,az elmúlt meccseken is már inkáb a régi Ronniet láthattuk....Los Barrachos írta:Ronaldinho ma kezébe vette a varázspálcát és régi formájában tündökölt, főleg a második félidőben, remélem már kint van a hullámvölgyből!
Hála az edzéseknek,és Neki is,én úgy látom,h ,már majdnem teljesen kint van belőle,az elmúlt meccseken is már inkáb a régi Ronniet láthattuk....Los Barrachos írta:Ronaldinho ma kezébe vette a varázspálcát és régi formájában tündökölt, főleg a második félidőben, remélem már kint van a hullámvölgyből!
Tavalyi szezon Spanyol szuperkupa döntőjében a Barca-Betis meccsen csinálta.Remélem így könyebb lesz a dolgod.Rivaldinho írta:http://www.youtube.com/watch?v=0Glsac_bV6k
Hali! Ez a csel kéne nekem, csak ronaldinho-s kiadásba, de NEM azt amit az ALBACETE ellen csinált, mer az nem ugyan ez! csinálta ezt, csak aszsem a végén elrúgták a zsugát a lábáról! na köszi szépen
Rivaldinho, asszem ezt a videót keresed!Rivaldinho írta:http://www.youtube.com/watch?v=0Glsac_bV6k
Hali! Ez a csel kéne nekem, csak ronaldinho-s kiadásba, de NEM azt amit az ALBACETE ellen csinált, mer az nem ugyan ez! csinálta ezt, csak aszsem a végén elrúgták a zsugát a lábáról! na köszi szépen
Kaka nem is volt gödörbe, a VB előtt sem, a VB után sem. Ronaldinho meg már joval a VB előtt, mert a BL döntőn is langyos volt.Balika Gaucho írta:azért most már látok én is javulást , és az példa értékű h sokkal előbb kijött a gödörből mint a többi vb-s : teljes milan csapat : gilardino , pirlo , gattuso , sztenm még kaka - nál is jobb most.....
Így van! Pozítívan álljunk hozzáLos Barrachos írta:A Mallorcának jó a védelme, de ez az egy erényük, amúgy verhetők, szóval nem kell a rossz előérzet, hozzuk a meccset!
Utóbbi meccseken már jelentős fejlődést lehetett látni nála,szóval bízok benne nagyon! Ahogy eddig isRonaldinho #10 írta:Na R10! mentsd meg a csapatot, karold fel Barcát! Bízzunk benned, mester!
de sajnos, rossz előérzetem vansőőőt...
de azért: FORCA BARCA! MÉS QUE UN CLUB!!!