Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez már engem is felhúzGame90 írta:A News of the World hetilap szerint Arjen Robben elhagyja a Chelsea-t, és helyette Florent Malouda érkezik Londonba. A Lyon világbajnoki ezüstérmese 15 millió font ellenében érkezhet José Mourinho együtteséhez.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127153
Csak ezt ne![]()
![]()
Főleg a Elton paraxt angoloknak..birokat játékosokat fenyegetnek, késelnek, törnek zuznak stb...náluk ez normális dolog...ozsimiki írta:Hát lehet,h Mourinho kemény szavai is benne vannak a dologban,h ilyen leveleket küldözgetnek a "szurkólók",de szerintem sajnos minden klubbnak vannak ilyen 'ba*omállat' szimpatizánsaiGame90 írta:Mostantól nem csak a Chelsea játékosait, de a szurkolóit is utálni fogom![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=126912
Én nem bírom őket,de már kezdem sajnálniMr. Master írta:nem lennék most arsenal-drukker... Azt hiszem az összes a falba veri msost a fejét. Én is azt tenném a helyükbendali írta:Arsenal-Newcastle 1-1.Kapuralövések 19-2Mi helyzet kihasználásunk ehhez képest csodálatos
nem lennék most arsenal-drukker... Azt hiszem az összes a falba veri msost a fejét. Én is azt tenném a helyükbendali írta:Arsenal-Newcastle 1-1.Kapuralövések 19-2Mi helyzet kihasználásunk ehhez képest csodálatos
Hát lehet,h Mourinho kemény szavai is benne vannak a dologban,h ilyen leveleket küldözgetnek a "szurkólók",de szerintem sajnos minden klubbnak vannak ilyen 'ba*omállat' szimpatizánsaiGame90 írta:Mostantól nem csak a Chelsea játékosait, de a szurkolóit is utálni fogom![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=126912
Grat az ArsenalnakGame90 írta:Na király 1-0 ide![]()
![]()
Csak tartsuk meg a végéig ezt az állást
Hát ha nyer az Arsenal a Liverpool ellen, akkor tényleg a Chelsea nyakán leszÁdám02 írta:nah most nyer Arsenal és már ott is van a b... cselszki nyakán idén a cselszki még dobogós sem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Bár úgy lenne! De erre semmi esély sincsÁdám02 írta:nah most nyer Arsenal és már ott is van a b... cselszki nyakán idén a cselszki még dobogós sem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Első-első mondatra: IGENIS GRAT NEKIKLG írta:Az első modnatra: NEM GRAT NEKIKGame90 írta:Grat a MU-nek![]()
Drogba tényleg nagy formában van. Seva meg hát...sztem idáig nagy lósz@r. De ez az én véleményem![]()
Go Arsenal![]()
![]()
![]()
A másodikra: Mikor Drogba a cselzibe ment, neki sem ment annyira a játék, mint a Marseillban. De aztán 1 idő után belejött. Sztem Seva is bele fog jönni, bár könnyen a padon is találhatja magát..
Drogba télleg kumma nagy formában van, sajnos ellenünk is megmutatta. En amugy birom a csávot, még a Marseilleben szerettem meg, amikor Uefa kupa döntőig vezette a csapatát, nagyon szép dolgokat csinált. Miota a cselziban van, talán most játxik elősször ugy, de még lehet most se..
Az első modnatra: NEM GRAT NEKIKGame90 írta:Grat a MU-nek![]()
Drogba tényleg nagy formában van. Seva meg hát...sztem idáig nagy lósz@r. De ez az én véleményem![]()
Go Arsenal![]()