Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hülyéskedsz.....ezen a szinten nem azért van az edző,hogy a labdaátvételt gyakoroltassa!Azt megtanulják gyerekkorban!És szted ez mind a játékosok hibája (részben az)? Azért van az eddző h ezt gyakoroltassa, ha meg ezt nem veszi észre akkor pápá!
Így igaz. Gio küzd, hajt, megy minden labdáért, és egy az egyben most meglepően ügyesen csinálja. Lassan divat lesz Őt elővenni, mint be nem vált ígéret...Bányász írta:Azért nem hiszem,h mindig őt kell elővenni!Ez a Gio gyerek ez télleg halovány.
Nem Ő a leggyengébb a csapatban!
Iniestával mi ujság?Kb 2x hallottam a nevét!És mégse írja senki,h Iniesta elég halovány!Eto'o se sokat tesz hozzá ehhez a meccshez!
És szted ez mind a játékosok hibája (részben az)? Azért van az eddző h ezt gyakoroltassa, ha meg ezt nem veszi észre akkor pápá!huszi írta:mar nem tudom megszamolni ket kezemen h hanyszor vesztettuk el a labdat abbol fakadoan h nem tudtuk atvenni,levenni a labdat... pontatlanul passzolunk, lassuak vagyunk... ezek az okai annak h szaul jatszunk es 7 pont hatranyban vaunk... az okok kozul amit felsoroltam egyik sem rijkaard hibaja... pedig 90%-ban ez befolyasolja a gyatra teljesitmenyunket...
Nemtom te mit nézel, de Henry jobb mint Giovani!Ilúvatar írta:gyerekek! ne szomorkodjatok... ott van még a második félidő. a barca most sztem jó, nem látok egy olyan játékost se aki nem hajt. Giovani a legjobb sztem, mert kegyetlenül letámadja a labdát birtokló sevillásat... kapott is 1 sárgát...henry is jó, de nem a legjobb... xavi kicsit gyenge a normális formához képest.
Azért nem hiszem,h mindig őt kell elővenni!Ez a Gio gyerek ez télleg halovány.
bazz végre egyszer látszik hogy nyrni akarunk ekkor is kritizálni kell?Saviola írta:Gratulálok..rá kell ülni az 0-1-re.Szánalom.![]()
![]()
Replay írta:Most már kezd kicsúszni a kezünk közül az irányitás, ebből gól lesz igy...Replay írta:Nem akarom elkiabálni, de szervezettnek tünik a csapat.
Fernando írta:Szeretem a segítőkész embereket. Én segítek amikor tudok amiben tudok mkinek szó nélkül. 1 órája kértem a segítségeteket, a meccs előtt 20! perccelFernando írta:NetolongjatokFernando írta:Tud valaki linket a meccshez SopCast-on? A rojadirectán kívül, nemtom h müxik e vagy nem, de ne akkro kelljen keresgélnem ha mégseKiegészítsékéép nem megy a rojadirectán
Most már kezd kicsúszni a kezünk közül az irányitás, ebből gól lesz igy...Replay írta:Nem akarom elkiabálni, de szervezettnek tünik a csapat.
Szeretem a segítőkész embereket. Én segítek amikor tudok amiben tudok mkinek szó nélkül. 1 órája kértem a segítségeteket, a meccs előtt 20! perccelFernando írta:NetolongjatokFernando írta:Tud valaki linket a meccshez SopCast-on? A rojadirectán kívül, nemtom h müxik e vagy nem, de ne akkro kelljen keresgélnem ha mégse