Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi az oka, hogy PUYOL-t kitetted a kezdőből???????????????????????????viktor10 írta:A CSAPAT:
Jorquera
Dani Alves Piqué/Caceres Milito Abidal
Touré
Messi Xavi Iniesta
(Moutinho) (Silva)
Villa Henry
Elnézést a Puyol és a VV fanoktól!
Egyébkét a VV fanoknak üzenem, hogy Pep kijelentette, h nem fogja védetni...
Biztos...mindorokke_barca írta:ertelmes hozzaszolas alatt azt erted h en is bofogjek be naponta 5 uj nevet a topicba akit mindenkeppen le kene igazoljon a csapat?? es ha ezt nem teszi meg akkor huezzem le laportatol kezdve az egesz vezetoseget?.. mint ahogyan ti csinaljatok? szerintem teljesen rossz iranyban ment el ez a topic...
Idén a legbiztosabb pont volt a védelmünkben. Jó, ez nem volt nehéz, de sztem Valdes elért arra a szintre, ahol egy jó Barca kapusának lennie kell. A potyákban nem értek egyet, talán 1 nagy hibája volt.lui1698 írta:viktor10 írta:A CSAPAT:
Jorquera
Touré
Messi Xavi Iniesta
(Moutinho) (Silva)
Villa Henry
Valahol megértem Pep testvérünket,mert Valdés elég sokszor potyázik:S
De szerintem Pinto jobb lenne, mint Jorquera!
Azért Balajcza Szabolcsot sem hagynám ki,netán ha véletlenül 2 megsérül,a "B" csapat kapusa formán kívl lenne és a 3. cserekapus pedig kapna 2 gólt,na akkor jöhetne Balajcza Szabi!Tökéltes megoldás lenne!A spanyolok rögtön honosítanák!Zozzy 5 írta:Ahogy egyre több hozzáértő ember mondogatja, hogy Valdest le kell cserélni, kezdek hinni nekik, hisz miért ne lehetne igazuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szóval ebben az esetben 100%osan kitartok Szűcs Lajos mellett, de mindenképp kell még mögé vagy 2 ugyan ilyen minőségi portás, ha ő véletlen egyszer kapna egy gólt, szóval előre Balogh Jánosért és Király Gabiért!!! Sőt! Úgy emlékszek, hogy Laci meg Vili bácsi a Barátok köztből szeretik a focit, megkérdezhetnénk őket, hogy nincs-e kedvük beállni!!!
Nem, ő a Loki kapusaCooltiszo írta:Balogh nem hátvéd?Zozzy 5 írta:Ahogy egyre több hozzáértő ember mondogatja, hogy Valdest le kell cserélni, kezdek hinni nekik, hisz miért ne lehetne igazuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szóval ebben az esetben 100%osan kitartok Szűcs Lajos mellett, de mindenképp kell még mögé vagy 2 ugyan ilyen minőségi portás, ha ő véletlen egyszer kapna egy gólt, szóval előre Balogh Jánosért és Király Gabiért!!!
Vagy rosszul tom?
Balogh nem hátvéd?Zozzy 5 írta:Ahogy egyre több hozzáértő ember mondogatja, hogy Valdest le kell cserélni, kezdek hinni nekik, hisz miért ne lehetne igazuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szóval ebben az esetben 100%osan kitartok Szűcs Lajos mellett, de mindenképp kell még mögé vagy 2 ugyan ilyen minőségi portás, ha ő véletlen egyszer kapna egy gólt, szóval előre Balogh Jánosért és Király Gabiért!!!
Tiszta nso fórumos blöd beszólásNa igen...a madrid....gyűjtögeti a játékosokat, nem játszatja őket (vagy mire megtanulnak járni eladja), aztán csere-beréli....megteheti: sztártemető. Twisted Evil
rövid hírekből.visca el barca írta:nem tudom honnan veszel te ilyeneket...Etooka írta:Piros betűs ünnep a mai nap Barcelonában!Hlebért nem adunk többet 15milliónál,a Bayern meg biztos,hogy többet ad!Így nem lesz a miénk
Bravó Txikiék
![]()
viktor10 írta:A CSAPAT:
Jorquera
Touré
Messi Xavi Iniesta
(Moutinho) (Silva)
Villa Henry
nem tudom honnan veszel te ilyeneket...Etooka írta:Piros betűs ünnep a mai nap Barcelonában!Hlebért nem adunk többet 15milliónál,a Bayern meg biztos,hogy többet ad!Így nem lesz a miénk
Bravó Txikiék
![]()