Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.14. 16:29:51

viktor10 írta:A CSAPAT:

Jorquera

Dani Alves Piqué/Caceres Milito Abidal

Touré

Messi Xavi Iniesta
(Moutinho) (Silva)

Villa Henry

Elnézést a Puyol és a VV fanoktól!
Egyébkét a VV fanoknak üzenem, hogy Pep kijelentette, h nem fogja védetni...
mi az oka, hogy PUYOL-t kitetted a kezdőből???????????????????????????
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.06.14. 16:29:38

mindorokke_barca írta:ertelmes hozzaszolas alatt azt erted h en is bofogjek be naponta 5 uj nevet a topicba akit mindenkeppen le kene igazoljon a csapat?? es ha ezt nem teszi meg akkor huezzem le laportatol kezdve az egesz vezetoseget?.. mint ahogyan ti csinaljatok? szerintem teljesen rossz iranyban ment el ez a topic...
Biztos... :lol:

Vmeik nap néztem a chelsea oldalt, ott az egyik srác egy Ballack-Lampard-Quaresma-van der Vaart középpályát küldeni ki, persze Eto'o-val és Villával.

Ennyit erről a fórumról.Vannak rosszabbak is. :wink:
Kép
teomessi17
Barça C

2008.06.14. 16:26:43

--------------------------------Victor Valdes----------------------------------

----D.Alves-------------------Puyol-----Milito--------------------Abidal-----

-------------------------------Xavi-------Iniesta------------------------------

Messi-------------------------------------------------------------------D.Silva

------------------------------Villa------Henry----------------------------------
LeOOO MeSSi A LeGyNaGyObB KIRÁLY!!!
H--a--j--r--á-->BARCA
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.14. 16:17:17

lui1698 írta:

Jorquera

Touré

Messi Xavi Iniesta
(Moutinho) (Silva)

Villa Henry

Valahol megértem Pep testvérünket,mert Valdés elég sokszor potyázik:S
De szerintem Pinto jobb lenne, mint Jorquera!
Idén a legbiztosabb pont volt a védelmünkben. Jó, ez nem volt nehéz, de sztem Valdes elért arra a szintre, ahol egy jó Barca kapusának lennie kell. A potyákban nem értek egyet, talán 1 nagy hibája volt. :arrow: Egy szezon alatt az nem sok. :lol: Amúgy meg sztem Jorquera jobb mint Pinto, annak idején voltak nagy meccsei amikor néha védett. De Valdes lesz az 1-es sztem mert Jorquera egy súlyos sérülés utána van és amúgy se védett már huzamos ideig legalább 5 éve. :arrow: Nincs formában, meccshiány, stb... Am nemtom azt honnan vetted h Pep nem fogja védetni. :o :lol:

Ja meg Ti lazán kiraknátok a kapitányunkat a kezdőből? :lol: LOL Még jó h Pep fogja összeállítani a csapatot és nem ti! :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xbalix 2008.06.14. 16:28:36-kor.
djtrack
Capitá del Barça

2008.06.14. 15:59:26

hát a malouda gyerektől nem voltam seggre ülve! sztem nem sok fantázia van benne!! akkor inkább a fiatal srác jöjjön a lyonból a ben arfa vagy hogy hívják. de inkább találjon magára Roni jól rúgja seggbe Guardiola és térjen észhez h újra a régi legyen,ha nem is régi lenne de hasznos tagja legyen a csapatnak. úgy magára találna mint Adriano akkor újra csillogna!!! mindig szerettem a játékát és van egy olyan érzésem aki leigazolja hatalmas boltot fog vele csinálni mert magára fog találni!! az tény h Pulival nem jött ki jól,de egy klasszisnak menni-e kell és inkább legyen az Deco!!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.14. 15:53:50

ertelmes hozzaszolas alatt azt erted h en is bofogjek be naponta 5 uj nevet a topicba akit mindenkeppen le kene igazoljon a csapat?? es ha ezt nem teszi meg akkor huezzem le laportatol kezdve az egesz vezetoseget?.. mint ahogyan ti csinaljatok? szerintem teljesen rossz iranyban ment el ez a topic...
merx
Capitá del Barça

2008.06.14. 15:37:40

off
a mondandódnak volt lényege illetve üzenete a fórumozóknak?
mert ha volt az csak kb annyi lehetett, hogy senki ne írjon ide...
de ha más, akkor fejtsd ki, átigazolással kapcsolatos mondatokkal egybeszőve és akkor talán nem lesz off.
:roll:
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.14. 15:33:48

hleb utan is azota epekedtek miota felmerult a hir h esetleg idehozzuk... villat nemrgen lazan odaadtatok volna a realnak.. mert nekunk silva kell(bar nem is az a poszt) most me rugott egy harmast... szal villa a kiraly... ha kov 2 meccsen nem rug egyet sem.. netalan veleltenul kiesnek a spanyolok.. akkor megint jon egy uj jatekos... akirol egesz nap fog szolni a topic.. a kov meccsig..mert akkor megint mas lesz a favorit... elhalkultatok quaresmaval is... nem ertem ezt az ide-oda velemenymodositast...v alljatok ki vki mellett vegig akivel kezdtetek.. v inkabb ne mondjatok semmit... jo persze lehet mondani h ez az a topic ahol meg lehet beszelni... nem nem vagytok hitelesek... ossze-vissza beszeltek... nincs egy fix elkepzelesetek.... es akkor ti vagytok felhaborodva h nem vesz benneteket komolyan senki...
Poszi
Jugador del Barça

2008.06.14. 15:14:56

"Alekszander Hleb a hírek szerint elvágyódik az Arsenalból, és vagy az Interhez, vagy a Barcelonához szerződik. Csapattársa, a jelenleg az Európa-bajnokságon vitézkedő Cesc Fabregas szerint azonban a klubnak mindenképpen meg kellene tartania a fehérorosz középpályást.
- Hleb fantasztikus futballista, noha nem kap elegendő elismerést - mondta Fabregas. - Egy olyan játékos, mint ő, sokkal több dicséretet érdemelne. Nagyon remélem, hogy még évekig együtt játszhatunk."

Jöjjön ő is a Barcába és akkor játszhatnak! :)
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.14. 15:13:09

Tegyük fel h ha elmegy mindenki (gudi,eto'o,r10,Deco)....

----------------V.Valdes-------------------

-----------Puyol--------Milito--------------
D.Alves----------------------------Abidal
------------------ Toure ------------------

---Messi ------ C'esc F.10 ------ Xavi ---

--------- Henry ----------- D.Villa --------

persze tudom Fabr.ra nincs esély jelenleg meg drága stb..., de hátha talán egyszer....Én ennek nagyon örülnék!Xavi -Fabregas szerintem nagyon ütős akárcsak a Sneijeder-VanderVaart ,de mondhatnám talán a Deco-Moutinho kettöst is!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
merx
Capitá del Barça

2008.06.14. 14:18:02

----------------vv---------------

alves---puyol----milito---abidal

messi---touré----xavi---hleb/silva

----------villa---henry----------

ha moutinhot meg is szerezzük még nem tenném rögtön a kezdőbe, hleb érkezésére nagy esélyt látok, de ha silva jönne akkor bal oldalon egyértelműen ő játszana
messi és silva/hleb szélekről támogatnának
touré szűrne, vmint távolról lövöldözhetne :D
xavi pedig hozná a szokásos (általam imádott) játékát 8)
villa-t és henry-t nem kell magyarázni :twisted:
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.14. 14:05:55

Zozzy 5 írta:Ahogy egyre több hozzáértő ember mondogatja, hogy Valdest le kell cserélni, kezdek hinni nekik, hisz miért ne lehetne igazuk :!: :!: :!: :?: :?: :?: Szóval ebben az esetben 100%osan kitartok Szűcs Lajos mellett, de mindenképp kell még mögé vagy 2 ugyan ilyen minőségi portás, ha ő véletlen egyszer kapna egy gólt, szóval előre Balogh Jánosért és Király Gabiért!!! Sőt! Úgy emlékszek, hogy Laci meg Vili bácsi a Barátok köztből szeretik a focit, megkérdezhetnénk őket, hogy nincs-e kedvük beállni!!!
Azért Balajcza Szabolcsot sem hagynám ki,netán ha véletlenül 2 megsérül,a "B" csapat kapusa formán kívl lenne és a 3. cserekapus pedig kapna 2 gólt,na akkor jöhetne Balajcza Szabi!Tökéltes megoldás lenne!A spanyolok rögtön honosítanák! :lol:
.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.14. 14:05:29

A kapusposzt és a védelem teljesen rendben van úgy,ahogy jelen pillanatban most van. Nem kellenek olasz középcsapatok védői,akik semmivel sem jobbak,mint az általunk igazolt Cáceres vagy Pique és szerintem új kapus sem fog kelleni,mert VV elég jó és akik meg nála jobbak,usem jönnek el klubjuktól.
A középpályán már csak az a kérdés,hogy a vezetőség szerez-e Deco helyére egy vérbeli irányítót,vagy beéri-e Hlebbel,aki teljesen alkalmatlan lesz Deco pótlására.Ha Deco tartja a formáját az EB-n,akkor sokat nyerhet az eladásából aklub és akkor akár Hleb + egy irányító is érkezhet.
Az írányító posztra én három olyan játékost látok jelenleg,akik elhagynák esetlegesen a jelenlegi klubjukat és megfelelő teljesítményre képesek.
1.Moutinho(jelenleg az ő érkezésére látom a legnagyobb lehetőséget)
http://www.youtube.com/watch?v=cJJRQNp6 ... re=related
2.Lucho(a Barca hívására elhagyná a Porto-t,ebben szinte biztos vok)
http://www.youtube.com/watch?v=jM1j3IjQ0t0
3.Van der Vaart(szerintem a Hambrurgnál nagyobb klubban van a helye,ez a klub pedig lehetne a Barca)
http://www.youtube.com/watch?v=2PqQNkJKduM
Én a 3 játékos közül bármelyiknek örülnék.
Két igazolás esetén Deco mellett még Gudjohnsent is repíteném a csapatból,uis lenne angol csapat,aki megvenné.
Csatárposzton NORMÁLIS esetben egy vki lehet csak kérdés: Ronaldinho.
Ha a City ad érte 30-40 millát én feltétlen eladnám és igazolnék a helyére egy olyan játékost,aki magas színvonalon képes játszani.
Ide a három jelöltem
Diego( a werderből sztem simán eljönne egy megfelelő ajánlat esetén)
Nasri(attól függetlenül,hogy hoszabbított,elég sok csapattal hírbe hozták már,így sztem nem az az érinthetetlen kategória)
Silva(őt csak azért rakom a jelöltek közé,mert iránta érdeklődött a legjobban a klub,engem nem győzött meg a játéka sem a Valenciában,sem a válogatottban)
A 3 játékos közül én az első 2 közül vmelyiknek örülnék igazán,vagy egy olyan emberkének,aki még nem nagyon merült fel ,pl.: Quaresma,Ribery,Agüero,Kaka,stb.
Középcsatárnak én meghagynám Eto'o-t a csapatnál,és egyre inkább tűnik úgy,h maradni is fog ( vezetőség: áron alul nem adnak el senkit,Eto'o: a Barca játékosának érzi magát,jól érzi magát a csapatnál, és persze az sem mellékes,h akik eddig versengtek érte más játékosokat vettek célba(Milan-Adebayor),vagy hosszabbítottak a jelenlegi sztárcsatárokkal(Ibra-Inter,Drogba-Chelsea).
Végül a jelenlegi keretből eltűntetném Oleguert és Ezquerrot.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.14. 13:59:39

---------------------------------------V.V.------------------------------------------

Alves--------------------Puyol---------------Milito------------------------Abidal

------------------Xavi/Iniesta-----------------Touré------------------------------

------------------------------------Moutinho---------------------------------------

Messi-----------------------------Villa/Henry---------------------------Silva-----
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.06.14. 13:51:10

-----------V.Valdés----------
-------------------------------
D.Alves-Milito-Puyol-Abidal
------------Touré------------
-----Xavi----------Iniesta---
--Messi---------------Bojan-
-------------Villa-------------
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 13:51:00

Cooltiszo írta:
Zozzy 5 írta:Ahogy egyre több hozzáértő ember mondogatja, hogy Valdest le kell cserélni, kezdek hinni nekik, hisz miért ne lehetne igazuk :!: :!: :!: :?: :?: :?: Szóval ebben az esetben 100%osan kitartok Szűcs Lajos mellett, de mindenképp kell még mögé vagy 2 ugyan ilyen minőségi portás, ha ő véletlen egyszer kapna egy gólt, szóval előre Balogh Jánosért és Király Gabiért!!!
Balogh nem hátvéd? :oops: Vagy rosszul tom?
Nem, ő a Loki kapusa :wink:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.14. 13:49:32

Zozzy 5 írta:Ahogy egyre több hozzáértő ember mondogatja, hogy Valdest le kell cserélni, kezdek hinni nekik, hisz miért ne lehetne igazuk :!: :!: :!: :?: :?: :?: Szóval ebben az esetben 100%osan kitartok Szűcs Lajos mellett, de mindenképp kell még mögé vagy 2 ugyan ilyen minőségi portás, ha ő véletlen egyszer kapna egy gólt, szóval előre Balogh Jánosért és Király Gabiért!!!
Balogh nem hátvéd? :oops: Vagy rosszul tom?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 13:47:12

Ahogy egyre több hozzáértő ember mondogatja, hogy Valdest le kell cserélni, kezdek hinni nekik, hisz miért ne lehetne igazuk :!: :!: :!: :?: :?: :?: Szóval ebben az esetben 100%osan kitartok Szűcs Lajos mellett, de mindenképp kell még mögé vagy 2 ugyan ilyen minőségi portás, ha ő véletlen egyszer kapna egy gólt, szóval előre Balogh Jánosért és Király Gabiért!!! Sőt! Úgy emlékszek, hogy Laci meg Vili bácsi a Barátok köztből szeretik a focit, megkérdezhetnénk őket, hogy nincs-e kedvük beállni!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.06.14. 13:50:15-kor.
quaresma88
Barça C

2008.06.14. 13:45:48

Na igen...a madrid....gyűjtögeti a játékosokat, nem játszatja őket (vagy mire megtanulnak járni eladja), aztán csere-beréli....megteheti: sztártemető. Twisted Evil
Tiszta nso fórumos blöd beszólás :D nem játszatja őket, sztártemető lol :D

A másik, ami nagyon vicces, hogy pár emberkének elég furcsa igazoláskényszere van.. :) A csatárposzton ez nem is lenne gond mert valóban szükségetek lenne egy csatárra ha tényleg távozik eto'o.. De amikor megjelenik egy kamu hír, egyből mindenkinek ő lesz az ideális és a tökéletes igazolás.. legyen az vagy a szerintem nem barcelona szintű Trezeguet vagy a még nem barca szintü Benzema esetében.. ( igaz, gólkirály meg minden, de szerintem alapjáraton nagy különbség van a spanyol és a francia liga között ) De ha esetleg holnap Szalai Ádámot akarnák leigazolni Eto'o helyére, néhány ember azonnal megmagyarázná hogy ő kell a barcának és igazoljuk le :)

A Benzemáról írtakat pedig senki ne értse félre, nagyon jó játékosnak tartom, de túl nagy falat még neki a váltás.. Majd jövőre.. És remélem jövőre a Realba fog játszani :) -elméletileg már született egy megállapodás a Real és Benzema között, hogy jövőre átköltözhet Lyonból-

És ha már az igazolásoknál tartok: Szerintem Villa a Realnak és a Barcának is tökéletes ( és drága :P ) igazolás lenne, fiatal, érett és tud gólt lőni..

Ja és Quaresmát a REALBA!! :)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.14. 13:41:38

1. Pep sose nyilatkozott még Valdesről, sőt egyetlen játékosunkról sem. Nem is fog egy ideig, mert még nem mutatták be mint új edzőt. Bár utána se az újságírókkal fogja megosztani terveit. Valdesnek betonbiztos helye lesz jövőre is.
2. Amit látunk leírva a rövid híreknél szintén újságok fikciói, ettől még lehet hogy holnap 20 milláért a miénk lesz. Nincsenek tények, csak akkor mikor vki mezzel a kezében pózol.
Laza
Capitá del Barça

2008.06.14. 13:36:00

akkkor inkább Neuer-t!!!amugy szm is potyázik...de benne van...
krisz100
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.14. 13:34:46

visca el barca írta:
Etooka írta:Piros betűs ünnep a mai nap Barcelonában! :arrow: Hlebért nem adunk többet 15milliónál,a Bayern meg biztos,hogy többet ad!Így nem lesz a miénk :!: Bravó Txikiék :lol: =D>
nem tudom honnan veszel te ilyeneket...
rövid hírekből.
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
lui1698
Llegenda del Barça

2008.06.14. 13:33:41

Jorquera

Touré

Messi Xavi Iniesta
(Moutinho) (Silva)

Villa Henry

Valahol megértem Pep testvérünket,mert Valdés elég sokszor potyázik:S
De szerintem Pinto jobb lenne, mint Jorquera!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.14. 13:31:23

Ezt nem hiszem el, vki inkább Pikét meg a másik [auto_cenzúra], akinek le se tudom irni a nevét tenné a kezdőbe, mint Puyolt. Ne vicceljünk már...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.14. 13:28:45

Etooka írta:Piros betűs ünnep a mai nap Barcelonában! :arrow: Hlebért nem adunk többet 15milliónál,a Bayern meg biztos,hogy többet ad!Így nem lesz a miénk :!: Bravó Txikiék :lol: =D>
nem tudom honnan veszel te ilyeneket...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt