Végree???socio66 írta:Kikészít ez a meccs,de leszrom,rohadt jó örülni ezeknek az uccsó perces góloknak..
Melegem van,remeg a kezem,de kva jó érzés,végre nem halomra verünk valakit,hanem ki kell izgulni.
Pedritoo egy Isten bszki.

Végree???socio66 írta:Kikészít ez a meccs,de leszrom,rohadt jó örülni ezeknek az uccsó perces góloknak..
Melegem van,remeg a kezem,de kva jó érzés,végre nem halomra verünk valakit,hanem ki kell izgulni.
Pedritoo egy Isten bszki.
ElBartimaeus írta:Jól jön az amúgy is friss csapatnak ez a + 30 perc. Akkor már nyerjük meg! Egy Messi, vagy Jeffren gólnak örülnék a legjobban. Legyen mind2 és akkor tuti nyerünk.
ke.andy írta:A Pep team első hosszabbításos meccse, ha jól emlékszem...
el kell ismerni hogy jó edző, de azért elég komoly játékosállományával rendelkezik, és csak azért szidjuk Pepet mert tisztán látszik hogy késik a cserékkel és nem jó játékosokat játszat a középpályán, Messit meg középre küldi, pedig ott teljesen el van veszve a sráckompalor írta:
Ezt nem hiszem el, hogy egyesek Pep-et szidják! Milyen jogon? 5 kupát nyertünk vele másfél év alatt!!! Ember gondolkozz már!
Én még mindig bíztam bennük! Tudtam, hogy be fog menni egy, csak azt nem, hogy mikor! Hajrá Barca!Katalán88 írta:Na miután ezt leírtam 10mp-re gól is lett...Katalán88 írta:Még ne adjuk fel! Bízzunk bennük!
GOO BARCA GOO!![]()
Remélem nem csak én bízok bennük! Nagyon sokan írták már, hogy elbuktuk...
el kell szomorítsalak Madrid drukker, hogy kétszer 15perc hosszabbítás jön és IBRA akkora gólt fog verni, hogy szétszakad a hálóBenceee14 írta:az eredmenyek.com szerint tizik jönnek. aki nézi, kommentáljon már pls.