2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Félreértetted...Ahogy az előbb írták, nem volt alternatívája nálunk. Capello felhozta Torrest is a jobb oldalra és gyakran játszatta is ott. Schuszternek volt utólagos nyilatkozata,, hogy ő forszírozta D. Alves leigazolását, csak Calderonnak meg Mijának minden más fontosabb volt, meg őket hagyjuk is inkább.Tehát a következő edzők, személyek nem értenek a focihoz: Capello, Schuster, J.Ramos, Pellegrini és akkor még vegyük ide az összes segédjüket, edzői stábjukat, sportigazgatókat, elnököket, stb. Azért ezt te sem gondolod komolyan barátom.
Ritkán szoktam írni, és nem kötözködésből, de ezen megragadt a szemem. Az oké, hogy ezek az edzők ugyanúgy jobboldalon számítottak rá, de aztis meg kellene nézni, hogy egyáltalán milyen alternatívák voltak a helyére.Azért tényleg a hajam kihullik tőletek... Wink
Tehát a következő edzők, személyek nem értenek a focihoz: Capello, Schuster, J.Ramos, Pellegrini és akkor még vegyük ide az összes segédjüket, edzői stábjukat, sportigazgatókat, elnököket, stb. Confused Azért ezt te sem gondolod komolyan barátom.
Azért tényleg a hajam kihullik tőletek...CS0ki írta:Ramos első évében volt középső védő, és kitűnően teljesített, mindenki el volt szállva tőle. Aztán kitolták jobb oldalra, korrektűl megoldotta. Aki kcisit is ért hozzá, akkor is látta, hogy nincs meg benne az, amitől kiemelkedő jobb oldali védő lehet. Nem olyan gyors, cselezni nem nagyon tud, beadni pláne nem. Nálam konkrétan csoda, hogy a szélen játszik. Nem találok rá magyarázatot.
Egyetértek. Pont.CS0ki írta:Viszont!! Erre a töketlen teljesítményre az se mentség, hogy nem középen játszatják. Mert azért szélen is sokkal jobb volt korábban, ha nem is top 3, de jól megoldotta, most meg sehol nincs,
Hát nem tudom kinek a véleményét olvasgattad akkor!És nem csak egy ember véleményével általánosítottam, hanem ez tény, hogy a tavalyi év elején mindenki odáig volt, hogy Ramos a legjobb jobb oldali védő.
ja, őket vegyük ki. A spanyolok nem tudnak igazolni, és kiemelkedő jobb oldali védőjük nem nagyon van. Ellenben középen jól állnak, érthető, hogy ramost kitolják, aki korrekt módon megoldotta a dolgokat az esetek nagy részében.szövetségi kapitány, mind a jobb oldalon számítanak rá.
Mekkora buta emberek vannak ezek szerint mindenhol...Fevernova írta:Sziasztok kicsit elvagytok tévedve szerintem! Sokan írják , hogy így meg úgy szétszedték a csapatot meg , hogy idő kell mindenhez! Könyörgöm 3 hónapja ez a csapat már együtt van majdnem minden nap
Ez ZSeniális matek tudásommal is oylan 60 edzés összpontosítva , koncentrálva Pellegrini szavaira figyelve! Na , szóval szerintem ha mindenki hozná azt a szintet amit tud és nem az időra fognák hanem a Madridért játszanának akkor most nem írnátok tisem ekkora butaságot!
Ok.battya írta:Ramos komplettebb, érettebb játékra képes középen.
Madridi pályafutása elején középen játszott, nem is rosszul, kényszerből kitették szélre, s ott is maradt, mert belül megvoltak az emberek. Ez van. Utána lehet nézni nyugodtan, nem csak általánosítani egy ember véleményét. Köszönöm.
Igen. Az csak egy dolog, hogy egy Capello, J.Ramos, Pellegrini és a többi nagy edző, szövetségi kapitány, mind a jobb oldalon számítanak rá. Valami baj lehet velük igazad van...Realista24 írta:Az hogy a szélen játszatják az csak egy dolog...az igazi posztja ahol TOP3as az a belső védő poszt.
Igaza van! A mez felvétele még nem elég, a küzdeni tudást nem nagyon lehet felfedezni. Megértem a kiakadását!breywol írta:Üdv.
Érdemes elolvasni Zizu "2009-10-22 09:52:05"-kor írt kommentjét. Hosszú, de komolyan érdemes pillantást vetni rá. Hasonlóképp látom a helyzetüket. Egy madridistától egy erős kritika, de jogos. A gyerek nem vak. Respect!
Katt
Mindenesetre szép vélemény, még akkor is ha kissé érthetetlenül fejezted ki magad.önző és kicsit füllentés ide oda visz téged is a szél!
Akkor leszögezem.Na ezt bírom...
Na ezt bírom...battya írta:Sergio eredendően középső védő, így azoknak akik ismerik, s nem utolsó sorban folyamatosan nyomon követik a Real Madrid soron következő mérkőzéseit, azok látják hogy szélsőként még Alvaro is sokkal hasznosabb teljesítményre képes. Csak az a fránya sérülés.
Sergio eredendően középső védő, így azoknak akik ismerik, s nem utolsó sorban folyamatosan nyomon követik a Real Madrid soron következő mérkőzéseit, azok látják hogy szélsőként még Alvaro is sokkal hasznosabb teljesítményre képes. Csak az a fránya sérülés.Aki számomra teljességgel érthetetlen az Ramos
azt hiszem meg kell tanulnunk a világsztárokat a helyükön kezelni. arra, gondolok, hogy ezek az emberek adottságaik, képességeik tehetségük révén tűnneki de ez nem jelenti azt,hogy ez a dolog MINDÉG mindenhol aprópénzre váltható!!miihii írta:Kábé úgy álltatok neki ennek a szezonnak,mint mi tavaly.A többség sztem úgy gondolta,h pár hónapunk rámegy,mire összeáll a játékunk.Türelmesek lettünk volna,de csak akkor,ha látjuk az akarást,a hajtást a pályán.Hála Istennek (és PepnekCS0ki írta:
Én novemberre vártam az értelmesebb játékot, az igazit meg tavaszra, de a rendes hozzáállást az első naptól fogva.![]()
Azt kell írnom, mint amit tőletek sokan: remélem, hogy még jókor jött ez a pofon, és hatalmas nagy lecseszések lesznek a csapatnál...Nem a képességekben van a hiba, ezt tudjuk, a csapatjátékhoz idő is kell, bár az is lasabban megy, mint gondoltam. De amíg nincs meg a rutinos csapatjáték, addig kaparni kell, küzdeni ezerrel, ez a minimum!) előbb érett be a dolog,mint legvadabb álmainkban gondoltuk volna.
![]()
Nálatok is gondolom a többség elnéző lenne,ha esetleg még picit véleményes lenne a játékotok,meg lehetne érteni.De csak akkor,ha látjátok az éhséget a csapaton.
Márpedig ezt én nem igazán láttam viszont a meccseiteken.A mait spec nem láttam,de ez nem is most alakult ki bennem.Korábban is írtam pár negatívumot a látottakról,akkor kaptam a statikat,h ennyi meg annyi győzelem meg gól...
Ezt,amit produkálnak a srácaitok,én sem nézném jó szemmel.Kicsit pont,h jóllakottnak tűnnek a gyerekek.Felhúzták a blankó mezt,kitalálták,h márpedig ez a világ legjobb csapata,mert ffúúúmekkoranevekvannakott,apáááám () és sztem elhitték,h hanyatt fogják dobni magukat az ellenfelek a névsortól.Nem is kell megharcolniuk az ellenfelekkel...
Eddig még viszonylag eredményes a dolog,de az összteljesítmény elég gyász.Persze,lehet,h elfogult vagyok,de én így látom.Ha megjön a tűz a playákba,akkor lehet ebből valami,mert a képességek adottak.De akarat,alázat nélkül mit sem ér.
Monnyuk,azé' annyira nem szomorkodom,h ezt látom odaát
JAh,és természetesen ezzel nem temetni akarom a riválist,csak írom,amit mostanában látok.
Hát, úgy tűnik, hogy ilyesmi van, amit írsz, azért én sem vagyok nagyon szomorú, hogy ezt nyújtja a Madrid. Tegnap úgy tűnt, mintha csak a "raszta" akart volna nyerni, a többiek elporoszkálgattak a pályán. Casillas tegnap nem volt a topon!miihii írta:Kábé úgy álltatok neki ennek a szezonnak,mint mi tavaly.A többség sztem úgy gondolta,h pár hónapunk rámegy,mire összeáll a játékunk.Türelmesek lettünk volna,de csak akkor,ha látjuk az akarást,a hajtást a pályán.Hála Istennek (és PepnekCS0ki írta:
Én novemberre vártam az értelmesebb játékot, az igazit meg tavaszra, de a rendes hozzáállást az első naptól fogva.![]()
Azt kell írnom, mint amit tőletek sokan: remélem, hogy még jókor jött ez a pofon, és hatalmas nagy lecseszések lesznek a csapatnál...Nem a képességekben van a hiba, ezt tudjuk, a csapatjátékhoz idő is kell, bár az is lasabban megy, mint gondoltam. De amíg nincs meg a rutinos csapatjáték, addig kaparni kell, küzdeni ezerrel, ez a minimum!) előbb érett be a dolog,mint legvadabb álmainkban gondoltuk volna.
![]()
Nálatok is gondolom a többség elnéző lenne,ha esetleg még picit véleményes lenne a játékotok,meg lehetne érteni.De csak akkor,ha látjátok az éhséget a csapaton.
Márpedig ezt én nem igazán láttam viszont a meccseiteken.A mait spec nem láttam,de ez nem is most alakult ki bennem.Korábban is írtam pár negatívumot a látottakról,akkor kaptam a statikat,h ennyi meg annyi győzelem meg gól...
Ezt,amit produkálnak a srácaitok,én sem nézném jó szemmel.Kicsit pont,h jóllakottnak tűnnek a gyerekek.Felhúzták a blankó mezt,kitalálták,h márpedig ez a világ legjobb csapata,mert ffúúúmekkoranevekvannakott,apáááám () és sztem elhitték,h hanyatt fogják dobni magukat az ellenfelek a névsortól.Nem is kell megharcolniuk az ellenfelekkel...
Eddig még viszonylag eredményes a dolog,de az összteljesítmény elég gyász.Persze,lehet,h elfogult vagyok,de én így látom.Ha megjön a tűz a playákba,akkor lehet ebből valami,mert a képességek adottak.De akarat,alázat nélkül mit sem ér.
Monnyuk,azé' annyira nem szomorkodom,h ezt látom odaát
JAh,és természetesen ezzel nem temetni akarom a riválist,csak írom,amit mostanában látok.
Kábé úgy álltatok neki ennek a szezonnak,mint mi tavaly.A többség sztem úgy gondolta,h pár hónapunk rámegy,mire összeáll a játékunk.Türelmesek lettünk volna,de csak akkor,ha látjuk az akarást,a hajtást a pályán.Hála Istennek (és PepnekCS0ki írta:
Azt kell írnom, mint amit tőletek sokan: remélem, hogy még jókor jött ez a pofon, és hatalmas nagy lecseszések lesznek a csapatnál...Nem a képességekben van a hiba, ezt tudjuk, a csapatjátékhoz idő is kell, bár az is lasabban megy, mint gondoltam. De amíg nincs meg a rutinos csapatjáték, addig kaparni kell, küzdeni ezerrel, ez a minimum!