CS0ki írta:
Én novemberre vártam az értelmesebb játékot, az igazit meg tavaszra, de a rendes hozzáállást az első naptól fogva.
Azt kell írnom, mint amit tőletek sokan: remélem, hogy még jókor jött ez a pofon, és hatalmas nagy lecseszések lesznek a csapatnál...Nem a képességekben van a hiba, ezt tudjuk, a csapatjátékhoz idő is kell, bár az is lasabban megy, mint gondoltam. De amíg nincs meg a rutinos csapatjáték, addig kaparni kell, küzdeni ezerrel, ez a minimum!
Kábé úgy álltatok neki ennek a szezonnak,mint mi tavaly.A többség sztem úgy gondolta,h pár hónapunk rámegy,mire összeáll a játékunk.Türelmesek lettünk volna,de csak akkor,ha látjuk az akarást,a hajtást a pályán.Hála Istennek (és Pepnek

) előbb érett be a dolog,mint legvadabb álmainkban gondoltuk volna.
Nálatok is gondolom a többség elnéző lenne,ha esetleg még picit véleményes lenne a játékotok,meg lehetne érteni.De csak akkor,ha látjátok az éhséget a csapaton.
Márpedig ezt én nem igazán láttam viszont a meccseiteken.A mait spec nem láttam,de ez nem is most alakult ki bennem.Korábban is írtam pár negatívumot a látottakról,akkor kaptam a statikat,h ennyi meg annyi győzelem meg gól...
Ezt,amit produkálnak a srácaitok,én sem nézném jó szemmel.Kicsit pont,h jóllakottnak tűnnek a gyerekek.Felhúzták a blankó mezt,kitalálták,h márpedig ez a világ legjobb csapata,mert ffúúúmekkoranevekvannakott,apáááám (

) és sztem elhitték,h hanyatt fogják dobni magukat az ellenfelek a névsortól.Nem is kell megharcolniuk az ellenfelekkel...
Eddig még viszonylag eredményes a dolog,de az összteljesítmény elég gyász.Persze,lehet,h elfogult vagyok,de én így látom.Ha megjön a tűz a playákba,akkor lehet ebből valami,mert a képességek adottak.De akarat,alázat nélkül mit sem ér.
Monnyuk,azé' annyira nem szomorkodom,h ezt látom odaát
JAh,és természetesen ezzel nem temetni akarom a riválist,csak írom,amit mostanában látok.