Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nemnem, az nem így volt ,hanem úgy volt hogy bozóky imre volt a partjelző és lest intett ,de puhl felülbírálta és kiderült h jól tette ,GoDJonzen írta:A 97 bl döntőn asszem nagyot hibázott! Most pontosan nem tom mit mert én is kicsi voltam!:D
De amúgy jó spori volt! Határozott és kemény!
ez nagyon nag szó.(valaki nem tudna adni egy linket ahol leirják a Manu.s sárgalapos sztorit mert nem sokat tudok rola mert kicsiKrojf írta:Komáim!
Az IFFHS nevű szervezet minden idők negyedik legjobb játékvezetőjének
szavazta meg Puhl Sándort!!!
Az első Pierluigi Collina 86 ponttal, a második Markus Merk 65 ponttal,
a harmadik Peter Mikkelsen 62 ponttal és negyedik Kim Milton Nilsennel
együtt Puhl Sándor 50 ponttal.
Azt hiszem, hogy gratulálhatunk!!!
Forca, Puhl Sanyi!!!
A Ti Krojf komátok.
Ez Bulma??:)) Nem hiába, Vegitának jó ízlése van:DDDDDDrigo írta:Neten gugliztam. De ez benne van a DB-ben, harmadik, rész. Tegnap láttam, az a rész, amikor Go Ku megkapja a varázsfelhőjét, Bulma pedig Zseniális Teknős sárkánygömbjét, cserébe megmutatja neki a bugyiját, illetve mutatná, csak nem tudja, hogy miközben aludt Go Ku levette róla, hogy megnézze, hogy neki is van-e golyója. Eszméletlen nagy sorozat szétröhögöm rajta az agyam.Slither írta:Honnan van ez a kép? Csak mert elég fan-fictionos kép kering a neten.![]()
Ez tényleg benne van az eredetiben,és a mangában is sőtSlither írta: Honnan van ez a kép? Csak mert elég fan-fictionos kép kering a neten.![]()
A Te fiatalságod pedig khmmmm néha bolondsággal párosul!Zozzy 5 írta:De Tamás, Ronnie kondija a béka feneke alatt khhh vagyis
Isten éltessen!
Neten gugliztam. De ez benne van a DB-ben, harmadik, rész. Tegnap láttam, az a rész, amikor Go Ku megkapja a varázsfelhőjét, Bulma pedig Zseniális Teknős sárkánygömbjét, cserébe megmutatja neki a bugyiját, illetve mutatná, csak nem tudja, hogy miközben aludt Go Ku levette róla, hogy megnézze, hogy neki is van-e golyója. Eszméletlen nagy sorozat szétröhögöm rajta az agyam.Slither írta:Honnan van ez a kép? Csak mert elég fan-fictionos kép kering a neten.![]()
Nagyon tetszett az a csákóskonfettiesősdínomdánomVIII.Henrik írta:Mi az Tamás?
Jó, gondolom, hogy nem csákóskonfettisdínomdánom volt/van/lesz.