barca99 írta:Valakinek nincs vmi jó tippje izomlázra?
Tegnap előtt kicsit megterheltem a lábamat, tegnap éreztem is. De régebben mindig azt mondták, dolgozz rá, attól jobb lesz. Rádolgoztam, de mára úgy begörcsölt a jobb vádlim, alig bírok menni.
Már ittam kalciumot, bekentem vmi kenőccsel, de nem igazán javul. Viszont az is biztos, hogy ilyen kva jó időben tuti, hogy nem fogom itthon pihentetni.
ps.: a fűrész nem jó tipp, már páran elsütötték
Tatabányán meg szakad az eső
Izomlázra:
Az izomláz kialakulásának két fő oka lehet: az egyik az erőteljes izommunka következtében, pl. súlyemelők, testépítők körében az izomban apró mikroszakadások keletkeznek. A másik oka az, hogy a hosszabb, folyamatos izommunka következtében rengeteg tejsav képződik a szervezetben. Az izomlázat megelőzhetjük, ha jó előre feltöltjük a szervezetünket ásványi anyagokkal. Sportolás után ajánlatos beülni 15-30 percre egy bázikus, fürdősós, pl. Holt-tengeri sós vízbe, melynek hőmérsékletét variálhatjuk, de ne legyen melegebb 37-38 foknál. Közben a fürdősós vízzel átdörzsölhetjük az igénybe vett testrészeinket, elősegítve a sav és salakanyagok távozását a szervezetünkből. Itt még segíthet a szauna és a jeges fürdő is. Az izmok regenerálódásának a masszázs az egyik leghatásossabb eszköze. A masszázs hatására a tejsav a bőrön át távozik az izomsejtekből, ezzel megkíméljük izmainkat a sav maró hatásától. Különböző borogatásokkal, ásványi anyagokkal teli krémek bevitelével is csökkenthetjük az izomláz kellemetlen érzését.
Most nemrég volt a 24órába online intrjú az FcTatabánya gyúrójával ez az ő tippe
Remélem segítségedre lesz...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure