Élő közvetítések 08/09
- pety27
- Capitá del Barça
Az elsőnek biztos,de reméljük hogy az edző megint elvégzi a dolgát a szünetben,mint a múlt héten.kleno04 írta:0-0 szag van ennek az első félidőnek én úgy érzem

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az eddig látottakról egy vers címe jutott az eszembe:
MINEK NEVEZZELEK?
Az eddig látottakra nem tudok megfelelő jelzőt találni.
MINEK NEVEZZELEK?
Az eddig látottakra nem tudok megfelelő jelzőt találni.

eddig a legjobb touré és sergi nálam. iniesta szerintetek is posztidegenül játszik? sosincs a jobb támadó poszton állandoan bent van etoo helyén. föleg ahhoz képest amit bal oldalon tud , meg ahhoz képest amit messi-dani tud jobboldalt ez kifejezetten gyenge eddig.
de ettöl függetlenül nyerünk
a gusztustalan annyát ennek a szimuláns atkának
de ettöl függetlenül nyerünk
a gusztustalan annyát ennek a szimuláns atkának
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menczel 2009.02.01. 17:32:32-kor.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Kívánságod parancs volt most.tomabence írta:Ezt eddig nem értettem h amikor ott kapunk a 16os környékén 1 szabadrúgást...akkor miért mindig Alves lövi?? Amikor ott van 1 másik szabadrúgáslövőmesterünk Xavi vagy ha ő nincs a pályán akkor ott van Marquez aki szabadrúgáslövő VB-t nyert....bár erre nem alapoznék.
De akkorse kéne mindet Alvesnek adnia...mert eddig azt hiszem h 1et vagy 2őt lőtt be....! A többi viszont eléggé gyászos volt.
Hali Mindenkinek!!! Egy linkel megdobhatna valaki pls!! Am milyen a meccs mert most jöttem haz!!!???
ma eddig nagyon kényelmesek vagyunk, kapura még nem lőttünk, meg mintha nem lenne kedvük focizni a fiuknak, felpöröghetnének már
- tomabence
- Jugador d'estrella
Ezt eddig nem értettem h amikor ott kapunk a 16os környékén 1 szabadrúgást...akkor miért mindig Alves lövi?? Amikor ott van 1 másik szabadrúgáslövőmesterünk Xavi vagy ha ő nincs a pályán akkor ott van Marquez aki szabadrúgáslövő VB-t nyert....bár erre nem alapoznék.
De akkorse kéne mindet Alvesnek adnia...mert eddig azt hiszem h 1et vagy 2őt lőtt be....! A többi viszont eléggé gyászos volt.