Nyugi nem mondom el senkinekSaviola írta: Neki lesznek a mellek,csak titkoltuk,mert szégyenlős..s a seggére fogjuk csináltatni..

Nem..azt csak szeretné..Chris0527 írta:Ja persze el is felejtettem h Drigo hordja a nadrágot.
Drigo![]()
Számlaszámot beirnád pls hogy hova küldjem az adónk 1 %-át, muter ugyse tudta eldönteni hogy kinek segítsen
Ja persze el is felejtettem h Drigo hordja a nadrágotSaviola írta: Drigo így szeret,szóval most nem csináltatom meg..
De lehet, hogy végre lesz rá pénzSaviola írta:Drigo így szeret,szóval most nem csináltatom meg..Chris0527 írta:Még lehet. Am ez a vidi a főszereplön kívül egy nagy 'mi is?'.....
..hallod,ez nem jobb..ennel en is izgalmasabban nyomom..csak nincsenek akkora melleim..Los Banditos írta:Múltkor Saviola(?) linkelt egy hasonló vidit, de ez most jobb.:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uJdoE3X7itc&
Drigo írta:Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Úgy gondolom, az elmúlt pár hozzászólásnál nem is kell jobb alkoholellenes kampány![]()
Ha még én is ott lettem volna...
Biztos jó lehetett, bár messze nem olyan jó, mint egész nap a mátrixok saját értékeivel/vektoraival és egyébb nyalángságokkal bíbelődni
Akkor, lehet, hogy a bírónak lengették. Nem feltétlenül a csapatnak szokott csak szólni.Chris0527 írta:Ezekszerint jól sejtettem ill ennyit hallotam róla de azért nem volt világos mert olyan meccseken is láttam már ahol nem kicsit jól játszott a csapat. Ezt a részét még most sem értemozsimiki írta: U.i.: Kiki! A jelentése az,h nem elégedettek a csapatuk játékával..
Ezekszerint jól sejtettem ill ennyit hallotam róla de azért nem volt világos mert olyan meccseken is láttam már ahol nem kicsit jól játszott a csapat. Ezt a részét még most sem értemozsimiki írta: U.i.: Kiki! A jelentése az,h nem elégedettek a csapatuk játékával.
Vitóhoz beszéltem Gergely!Saviola írta:Zoli ?
hazértem persze! ez olyan igazi sörös-meccses nap volt!!grecki írta:Zoli, ezexerint hazaérkeztél. Bánhatod, mert elég jól mulatunk...