2005.09.20. 16:21:48
Na miután sikerül hozzászólássommal többek figyelmét is felkeltenem, íme az okfejtésem:
- Ha a tornán kiválóan teljesítünk, és nyerünk, vagy akár csak a döntőbe kerülünk, akkor nem történt semmi különös, tényleg elhiszem, hogy ekkora különbség van a torna és a bajnokság között (amit én most még nem hiszek!), nagy lesz a boldogság...
- Ha azonban nem nyerünk, sőt döntőbe, vagy akár már elődöntőbe sem jutunk, akkor bizony 'súlyos' gondok vannak (ahhoz képest, hogy miket értünk el anno...), és bizony átértékelődik az, amit mindenki hajtogat, hogy a bajnokság nehezebb sokkal, mint a torna, és hogy így jók vagyunk, meg úgy jók vagyunk, csak a szerencse nem állt mellénk..... folytathatnám, de ha értitek mit akarok ezzel, akkor felesleges! Ez mind csak üres duma, önsajnáltatás! NEM KÖNNYEBB egyik sem a másiknál, TELJESEN MÁS ez igaz, de nem könnyebb, sőt!!! Mondtam már: a bajnokságban még javíthatsz, de a tornán nem!!!
Szembe kell néznünk azzal, hogy egy kicsit *elszállt velünk a ló* a tornagyőzelem óta, vagy az ellenfeleink szálltak el mellettünk... DE ISMÉTLEM: ezek a szavak csak arra az esetre vonatkoznak, ha nem úgy teljesítünk, ahogy szerintem azt mindenki elvárja a csapattól!!!
* Azért csillagoztam meg azt a részt, mert lehet hogy azt egy kicsit erősnek találjátok, én ott arra célzok, hogy a tornán (és addig is) annyira kiválóan működött minden fogaskerék a gépezetben (védelem, középpálya, csatárok...), de azóta... valahogy szétcsúszni látom az egészet, valahogy senki sem veszi komolyan a feladatát, nem vagyunk fegyelmezettek a pályán! No erre értettem azt, hogy talán egy kissé...
"Més Cuen un Club"