A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gnorbert
Capitá del Barça

2005.09.21. 10:25:24

István!

Részben anyagi okokból kifolyólag, részben idő hiányában (így is sok időt vesz már el a foci - sokan többfelé is játszanak még - bajos lenne még egy bajnokságot beiktatni) nem lehetséges...

üdv
gnorbert
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.21. 09:30:33

Norbi!

Szerintem hagyd úgy a keretet, ahogy van.
A csatárokra írt emberek közül úgysincs mindenki legelöl. Erről jut eszembe, mi a felállásunk? 2-1-2? Mert ha igen, akkor bőven elég a mostani keret, hiszen pont az volt a cél, hogy többet játsszon mindenki.

Persze ez csak egy javaslat. Úgyis Te döntesz.

Silvanus! Szerintem nem vagy egyedül a félelmeddel, a tornáról, csak nem mindenki tudja így szavakba foglalni :) , meg nem mindenki foglalkozik vele ilyen szinten. Ha nem kerülünk döntőbe, hát így jártunk. A kupát, az érmeket és a dicsőséget már nem veheti el senki.

Az én hozzászólásomra sem reagált senki, miszerint tavasztól (ha lehet) érdemes lenne benevezni egy másik csapatot egy ilyesmi tornára, mint amilyen a szerdai. Akkor mindenki játszhatna eleget.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.21. 09:18:28

Én, ha kell ma inkább a középpályát próbálom meg erősítem, látom oda kell ember! Elöl a Cory és a Ronaldinho17 úgy is többet lesz fent, és a Pali, és a Gergő is felléphet alkalom adtán. Na indegy, majd meglátjuk... ezt úgy is Norbi dönti el.
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.21. 08:46:32

Gábor no.:2 írta:Sajnálom hogy most szólok, de most aktuális, mert most fáztam meg és lázas is vagyok. Nem akarom kockáztatni a holnapi hideget, szaridőt...úgyhogy kénytelen vagyok kihagyni a szerdai meccset. Bocs srácok! :oops:
Még sztem időben szóltál...
gnorbert
Capitá del Barça

2005.09.21. 08:45:03

Sziasztok!

Mint tegnap kiderült B.Miki, és az előző hozzászólás tudatában Gábor Nr2. sem tud jönni ma, tehát a középpályássorunk frissítérse szorul.

Jelen pillanatban ez a mai felállás:

védők
1. M. Zoli
2. Melkor
3. Bercy
4. Marci
5. Z. Iván
középpályások
6. ---?---
7. ---?---
8. B. Pali
9. A. Gergő
támadók
10. Ronaldinho17
11. Cory
12. Silvanus
13. Boogess

Késsőbb jövök a teljes mai kerettel.

üdv
gnorbert
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.21. 08:43:23

Gábor no.:2 írta:Sajnálom hogy most szólok, de most aktuális, mert most fáztam meg és lázas is vagyok. Nem akarom kockáztatni a holnapi hideget, szaridőt...úgyhogy kénytelen vagyok kihagyni a szerdai meccset. Bocs srácok! :oops:
Jobbulást!
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.21. 08:42:35

mucs1 írta:Nézd,Silva, ha a sok hiányzó ellenére a csapat jol játszik, gólokat rug, jol védekezik, stb. akkor nincs semmi gond.
Úgy legyen!!! 8)
"Més Cuen un Club"
Gábor no.:2
Jugador del Barça

2005.09.20. 21:40:07

Sajnálom hogy most szólok, de most aktuális, mert most fáztam meg és lázas is vagyok. Nem akarom kockáztatni a holnapi hideget, szaridőt...úgyhogy kénytelen vagyok kihagyni a szerdai meccset. Bocs srácok! :oops:
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.20. 19:20:03

Nem mondok újat!Sokat vesztünk hogy nem jönnek Paliék :oops: Nagyon szutyok az idő,azt mondják hétvégén jobb lesz,remélem...
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.20. 17:51:09

Nézd,Silva, ha a sok hiányzó ellenére a csapat jol játszik, gólokat rug, jol védekezik, stb. akkor nincs semmi gond.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Drigo
Eurobarca Staff

2005.09.20. 17:32:17

Silvanus írta: Egyébként ha még nem tudnád: CÍMVÉDŐK VAGYUNK!!! 8)

Egyébként gratula az eredményeidhez!!!
Kössz és NEKTEK IS GRATULA gondoltam ilyen névvel csak jók lehettek na de ennyire!De hát a név kötelez!Aztán legyen ám címvédés!Megpróbálok felmenni de nem száz h ott leszek.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.20. 17:20:31

Drigo írta:Kössz szépen hát az az igazság h edzésekre nem tok járni mer elég messze lakom pesttől :arrow: edzés nélkül nem is játszhatnék (bár játszom nagypályán tavaly bajnokok lettünk serdülővel idén pedig vezetjük a bajnokságot az ifivel) de lehet h szombaton megnézem m nővéremnek van egy lakása pesten aztán majd max ott alszom, de eléggé érdekel h hogy is néz ki egy ilyen aztán HAJRÁ :!: :!: :!:
Tényleg köszi, és gyere!!! Várunk, jól jön a szurkolás! Egyébként ha még nem tudnád: CÍMVÉDŐK VAGYUNK!!! 8)

Egyébként gratula az eredményeidhez!!!
"Més Cuen un Club"
Drigo
Eurobarca Staff

2005.09.20. 17:16:44

Kössz szépen hát az az igazság h edzésekre nem tok járni mer elég messze lakom pesttől :arrow: edzés nélkül nem is játszhatnék (bár játszom nagypályán tavaly bajnokok lettünk serdülővel idén pedig vezetjük a bajnokságot az ifivel) de lehet h szombaton megnézem m nővéremnek van egy lakása pesten aztán majd max ott alszom, de eléggé érdekel h hogy is néz ki egy ilyen aztán HAJRÁ :!: :!: :!:
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.20. 17:13:51

Illetve már van egy 21-22 fős keret, amiből választja ki a 15 főt a tornákra. Csak most pont összejött, hogy 6-7 fő nem tud eljönni különböző okok miatt.

Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.20. 17:07:59

Drigo írta:Hi igazából nem teljesen vágom h mi ez a magyar barca kb annyi világos h talán nagypályán nyomjátok már(legalább is ezt szűrtem le ahogy így beleolvastam a hozzászólásokba de aztán lehet h kispálya) és h lesz vmi szurkolói torna szept 24.-én (vagyis szombaton) de nem tom h hol és h pontosan mikor pedig szívesen megnézném h hogy néz ki egy ilyen meg szívesen játszanék is csak nem tom h Ti mennyire vagytok profik meg h ez milyen korosztály szal ha valaki tudna adni egy bővebb felvilágosítást akkor azt megköszönném.
Drigo - igazából ilyenkor azt szoktuk javasolni, hogy OLVASS VISSZA egy pár oldalt, mert mindent megtalálsz, de azért röviden: 10-50 éves korig mindenkit szeretettel várunk, nem vagyunk profik csak olyan átlagosak, minden héten szombaton 17.00-19.00-ig edzünk Csepelen egy tornateremben, oda bármikor jöhetsz, és az OTT RÉSZTVEVŐK KÖZÜL jelöli ki G. Norbert csapatkapitány a torna keretét!!! Egyébként kispályán nyomjuk!
Most szombaton pedig természetesen szeretettel várunk NÉZŐKÉNT a Fehérvári út 120. szám alatti Tippmix arénában reggel 10-től, ott lesz a VII. Szurkolói Torna!!! :wink:
"Més Cuen un Club"
Drigo
Eurobarca Staff

2005.09.20. 17:01:08

Hi igazából nem teljesen vágom h mi ez a magyar barca kb annyi világos h talán nagypályán nyomjátok már(legalább is ezt szűrtem le ahogy így beleolvastam a hozzászólásokba de aztán lehet h kispálya) és h lesz vmi szurkolói torna szept 24.-én (vagyis szombaton) de nem tom h hol és h pontosan mikor pedig szívesen megnézném h hogy néz ki egy ilyen meg szívesen játszanék is csak nem tom h Ti mennyire vagytok profik meg h ez milyen korosztály szal ha valaki tudna adni egy bővebb felvilágosítást akkor azt megköszönném.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.20. 16:54:11

mucs1 írta:Ne felejtsd el, hogy a tornán több meccs is van, és fokozatosan tudtunk belerázódni, mindenkinek van ideje belőni magát (értsd belőni a kaput) és mindenkinek van ideje belerázódni a játékba. Na meg ott szerencsénk is volt, minden összejött, és a legfontosabb, az előző tornán a keretünk elég bő volt, Paliékkal,A.Gergővel,Gáborokkal, most meg elég sok lesz a hiányzó. Ugyhogy akármi lesz a mostani tornán is, abból nem kell hosszutávú következtetést levonni.
Tény, van igazság abban amit mondasz, én ezt nem is tagadom, pláne a létszám kérdést illetően, de a lényeg akkor is a csapat teljesítménye lesz! Teljesen mindegy ki, hogy, merre, miért...
És én nem akarom leírni magunkat, csak előre figyelmeztetni próbálok mindenkit arra, hogy ne csak abban bízzunk, hogy a torna majd gyengébb lesz, mint a bajnokság...!!! Na mindegy, azért egy kicsit furcsálom, hogy ezzel a véleménnyel ennyire egyedül maradtam!?... :roll:
"Més Cuen un Club"
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.20. 16:53:10

Ron17, nem értelek, már 500szor megbeszéltük, és a Norbi is kiirta a keretet több alkalommal is a fórumra, amiben nincsenek benne. állitolag valami más bajnokságuk vagy meccsük van akkor, de a pontosat én sem tudom.

Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.20. 16:51:08

Akkor az már biztos(ha jól tudom eddig nem volt az)hogy nem jön a tornára (többek között) Pali és Gergő sem?Miért?
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.20. 16:35:53

Ne felejtsd el, hogy a tornán több meccs is van, és fokozatosan tudtunk belerázódni, mindenkinek van ideje belőni magát (értsd belőni a kaput) és mindenkinek van ideje belerázódni a játékba. Na meg ott szerencsénk is volt, minden összejött, és a legfontosabb, az előző tornán a keretünk elég bő volt, Paliékkal,A.Gergővel,Gáborokkal, most meg elég sok lesz a hiányzó. Ugyhogy akármi lesz a mostani tornán is, abból nem kell hosszutávú következtetést levonni.

Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.20. 16:21:48

Na miután sikerül hozzászólássommal többek figyelmét is felkeltenem, íme az okfejtésem:

- Ha a tornán kiválóan teljesítünk, és nyerünk, vagy akár csak a döntőbe kerülünk, akkor nem történt semmi különös, tényleg elhiszem, hogy ekkora különbség van a torna és a bajnokság között (amit én most még nem hiszek!), nagy lesz a boldogság...

- Ha azonban nem nyerünk, sőt döntőbe, vagy akár már elődöntőbe sem jutunk, akkor bizony 'súlyos' gondok vannak (ahhoz képest, hogy miket értünk el anno...), és bizony átértékelődik az, amit mindenki hajtogat, hogy a bajnokság nehezebb sokkal, mint a torna, és hogy így jók vagyunk, meg úgy jók vagyunk, csak a szerencse nem állt mellénk..... folytathatnám, de ha értitek mit akarok ezzel, akkor felesleges! Ez mind csak üres duma, önsajnáltatás! NEM KÖNNYEBB egyik sem a másiknál, TELJESEN MÁS ez igaz, de nem könnyebb, sőt!!! Mondtam már: a bajnokságban még javíthatsz, de a tornán nem!!!
Szembe kell néznünk azzal, hogy egy kicsit *elszállt velünk a ló* a tornagyőzelem óta, vagy az ellenfeleink szálltak el mellettünk... DE ISMÉTLEM: ezek a szavak csak arra az esetre vonatkoznak, ha nem úgy teljesítünk, ahogy szerintem azt mindenki elvárja a csapattól!!!

* Azért csillagoztam meg azt a részt, mert lehet hogy azt egy kicsit erősnek találjátok, én ott arra célzok, hogy a tornán (és addig is) annyira kiválóan működött minden fogaskerék a gépezetben (védelem, középpálya, csatárok...), de azóta... valahogy szétcsúszni látom az egészet, valahogy senki sem veszi komolyan a feladatát, nem vagyunk fegyelmezettek a pályán! No erre értettem azt, hogy talán egy kissé...
"Més Cuen un Club"
Boogess
Jugador del Barça

2005.09.20. 15:45:10

Silvanus írta: Deffent - a fiatalt értsd 8-10 évesnek! :? No comment!

Egyébként egyéb 100 dolgon kívül még azért is várom már nagyon a Tornát, mert érdekes lesz látni, hogy hol is tartunk most!?... Azaz, hogy mit nyújt majd a csapat, és ennek fényében teljesen átértékelődhet az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünk!!!

Mikor elvittem a kissrác mellett a labdát, rögtön utána volt egy pillanat amikor majdnem elindultam kifelé:/ Ennek a focinak csak annyi értelme volt (ha volt?) hogy gyakorolhattuk egy kicsit a "hidegfejjelfocizást". Ja, meg a Csongor-féle kapásbólahosszúra gólt se hagytam volna ki szívesen! :wink: :)

Az átértékelős dolgot gondolom úgy érted, hogy a tornán majd rájöhetünk hogy nem vagyunk annyira gyengék mint amennyire a tabella és az eredmények mutatják...
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
ZTE!
Barça B

2005.09.20. 15:16:25

Helló!
Lenne egy javaslatom!
Kellene még egy kapust keresni a csapathoz mert egy egész idényes bajnoksághoz 1 kapus édes kevés!Minél hamarabb kellene hogy őssze tudjon szokni a csapattal!Mert ha vagy ő vagy én sérülés miatt kiesne akkor nyugodt szívvel védhetne a másik!(Ez így lehet h picit értelmetlen de nem jól beszélem a magyart!)A lényeg h szerintem érti mindenki!+ olyan is lehet h nekem nem megy és neki igen vagy fordítva!majd még beszélünk róla!
Holnap mikor játszunk?Melkor!El tudnál vinni?Esetleg Norbi?
Elöre is kösz!Z.
gnorbert
Capitá del Barça

2005.09.20. 15:05:38

Ron17!

A Tornára biztosra mondta Rafu, és remélhetőleg a Marci cimborája Zoli is (amivel jelentősen erősödik a támadószekciónk) "meglesz".

Tehát 15 fő.

üdv
gnorbert
Lezárt