Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy lenne jobb, ha elhúznál a francba.GoDJonzen írta:Ez a smiley a kínomat jelezte! Nem mondtam h vicces! Szted örültem akkor mikor megtudtam hogy nincs többé DBZ magyarországon?!![]()
így jobb?:D
Igazad van Zozz(ha megengeded),dehát GoDJonzentől megszokhattuk az ilyeneket,a múltkor pl. a magyar foci sorsáról is ilyen "szmájlikal"írt,pedig nem olyan vicces a helyzet,szóval szerinted abba mi vicces van,hogy vannak olyanok akik ezeket elhiszik??????Puyol pl. ötéves korában azt hitte,hogy olyan mint Superman felkapta a köpenyét és kiugrott a másodikról,szerencséje volt,de képzeld el ha máshogy alakul......GoDJonzen írta: Hála agyereknek aki ledöfte az anyját, hogy aztán újraélessze a nem létező varázsgömbökkel, vagy az a srác aki be állt kamehamézni a vonat elé`> győzött a vonat
És annak aki kiugrott a nem létező varázsfelhőre...
Szerintem ez annyira nem vicces, hogy ide is kitett a vigyorgó jeleidet.GoDJonzen írta: Hála agyereknek aki ledöfte az anyját, hogy aztán újraélessze a nem létező varázsgömbökkel, vagy az a srác aki be állt kamehamézni a vonat elé`> győzött a vonat
És annak aki kiugrott a nem létező varázsfelhőre...
Még jó hogy ez a szituáció sosem fordult elő a sorozatbanOrdog írta: Vmi gonosz el akarja pusztítani a földet, mert pipa a csillagharcosokra, de Gokuék beoldják a szitut:)))
És az milyen dolog, hogy saját magad köszöntöd fel??? Csak azért hagytunk ma nyerni Ozsimikivel, hogy ezzel kívánjunk fórumunk egyetlen shemale-ének BOLDOG NÉVNAPOT!Ordog írta:Boldog névnapot minden Melánia nevű forumozónak!!!
Senki sem köszönti őket?? mennyi bunkó van itt...
Gratula.!PetI írta:A szomorú hír után én egy (számomra mindenképp) örömteli hírt osztok meg Veletek, ugyanis lezárult az első félévem az egyetemen!És nem kellett semmiből sem UV-zem
![]()
Most február 4-ig szünetelek, úgyhogy boldogítalak majd benneteket a fórumon is.
Aki még vizsgázik az elkövetkező hetekben annak sok sikert!
...
PetI, aki fél évvel közelebb került a régésszé váláshoz.
na ahhoz is sok szerencsétLos Banditos írta:Én pedig 26-án magyar és matek központi felvételit írok.![]()
Szintén, bár nekem az egyik IV lesz.Ordog írta:Azigen:DDD
Nekem már csak 5 van, és egyiknek sincs köze az UV-hez:))) Nem fogok unatkozni februárig:DDD