Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ja, a jobbkéz csodákra képes...Perrero írta: Kezdek... Ukrán csilipaprikás vodkát tolok az arcba... Kezd megártani. De hál' Istennek nem vagyok egyedül...
Csak az arány nem mind1. Mi, magyarok is lassan elfogyunk.Los Banditos írta: Engem egyáltalán nem zavar, hogy néhol egyre kevesebb lesz az ember. Így is túl sokan vagyunk...
Engem egyáltalán nem zavar, hogy néhol egyre kevesebb lesz az ember. Így is túl sokan vagyunk...Krojf írta:Komáim!
A Durex óvszergyár által megrendelt felmérés alapján tavaly
egyáltalán nem élt nemi életet Japán egynegyede!!!
Ez nagyon komoly, főleg, ha belevesszük azt is, hogy ha a
tendencia így folytatódik, akkor a 127 milliós Japán 2100-ra
a felére fog zsugorodni!!!
Ezen döbbenetes felmérés legfőbb eredményei azt mutatják,
hogy csökken a japánok nemzőképessége, valamint előrébb
való a karrier építése a családi boldogságnál!!!
Hát ilyen nehéz idők jönnek a világ második legerősebb
gazdaságú országára???
Kérdezi elhűlve a Ti Krojf komátok.
Én ezt egyből levágtam azért ez nem olyan bonyolult mint a másik, azért azt is szivesen megnézném hogy csináljákAprieto írta: AKik meg szeretnének maradni abban a hitben hogy az emberek ilyenkor szétszakadnak azok N E nézzék meg a vidit, akiket pedig érdekel a turpisság, azoknak itt van egy szinte ugyanilyen művelet teljes.... MEGOLDÁSSAL
Valszeg mind a felsőtestben, mind az alsó részben két ember működik együtt... de ügyesen csinálják amit csinálnak.barca99 írta:WTF?!
Ilyet láttam a Botica-ban nagyba..teljes normál méret sztem hozzá tudnék szoknimessi1918 írta:N, EZ...
Pénteken megyek Barcelonába majd kiderül ott is vannak-e ilyen cuccokmessi1918 írta:N, EZ...
Miket ki nem találnak!![]()
De azért nem gondoltam, hogy egyszer ide is eljutunk!
Chris0527 írta:Kicsit megkésve, de képet akar a nép!![]()