2005.09.20. 08:27:08
Hello HFCB!
A következő keret készülhet a Tornára!
1. M. Zoli
2. Melkor
3. Bercy
4. Deffent
5. Z. Iván
6. Marci
7. Rafu
8. Mehrlin
9. Jaksy
10. Ron17
11. Cory
12. Silvanus
13. Boogess
14. ---???----
15. gnorbert
A szerdai bajnokikon ÚJ rendszert vezetünk be a tisztesebb helytállás reményében!
Ez az új rendszer kevesebb játékosnak ad lehetőséget szerdánként a keretünkből, de ezek a játékosok sokkal többet lesznek pályán az aktuális játéknapon!
Igyekszem úgy szervezni a dolgokat, hogy mindenki a lehetőségekhez (és egymáshoz) képest ugyanannyi bajnokira legyen nevezve.
Ennek fényében a szerdai - bajnoki (tervezett) kerete :
védők
1. M. Zoli
2. Melkor
3. Bercy
4. Marci
5. Z. Iván
középpályások
6. Czinger
7. B. Miki
8. B. Pali
9. A. Gergő
támadók
10. Ronaldinho17
11. Cory
12. Silvanus
13. Boogess
Most szerdán a tabella 13. helyén álló Csuka FC-vel játszunk, kezdés 21:35-kor, tehát a találkozunk 21:00-kor!
Szeretném néhány érdekességre felhívni a figyelmeteket (lehet van aki már észrevette, ha nem íme)!
Jelenleg a Ground FC az első. Ők a három forduló alatt 8 gólt kaptak, ebből 5-öt tőlünk.
A második a Kispest SE, eddig 10 gólt kapott, amiből 4-et nekünk "köszönhet".
Összességében abszolút meg vagyok elégedve az eredményekkel, jól játszunk, ám egyenlőre nem figyelünk oda maximálisan a védelemre.
ÁM EZ TÁVOLRÓL SEM CSAK A VÉDŐINK HIÁNYOSSÁGA!!!
Az egész Csapatnak oda kell figyelnie az ellenfél támadásainak megszűrésére, zavarni kell őket a felpasszoknál, és nem utolsó sorban BELELÉPNI MINDEN KAPURA IRÁNYULÓ LÖVÉSBE!!!!! Nagyon nagy a kapu, és Zolit gyakran hagyjuk kiszolgáltatott helyzetben... Jó lenne ezt a minimumra (cél a nulla!) csökkenteni!
Többet kell futni, valóban annyit amíg bírjuk, és ha már nem cserét kérni és lejönni.
AKKOR, AMIKOR MI TÁMADUNK ÉS VÉLETLENÜL SEM AKKOR, AMIKOR AZ ELLEN VEZETI A TÁMADÁSÁT!!! Nem egy gólt kaptunk már ebből (lásd: a Milan elleni döntőn is egy rosszkor, rosszul végzett csere közepett egyenlítettek...)
Erre elsősorban az én feladatom odafigyelni (tehát az ebből adódó hibák először is engem terhelnek, ami Milan elleni is), másodsorban a Tiétek.
17 Csapat közül most a 16-ik helyen állunk - ami persze nem igazán hízelgő - de mindez elhanyagolható, ha egy nagyon kicsit összeszedjük ezt a védelmet!
Azt gondolom hogy nagyon szép helyen fogunk végezni ebben a bajnokságban ha ez sikerül, márpedig sikerülnie kell!!!
Szerdán tehát bajnoki, szombaton pedig Torna! Hangolódjunk egy kicsit a győzelmekre!
Sűrű hét áll előttünk és szeretném, ha a tudásunknak megfelelően, vagányan, merészen, jól játszanánk.
üdv
gnorbert
ui.:
Még egy apró gondolat amit majdnem elfelejtettem: a hétvégén megnyerjük a Kupát.