Ezért nem tudom sajnálni!Game90 írta:Eljárás végén minden bizonnyal emelkedni fog, hiszen a brazil törvények szerint az apa fizetésének legkevesebb 15, s maximum 40százalékát köteles fizetni a gyermeket nevelő anyának
![]()
használt volna gumit
Azért ami jár az jár! Bár itt óriási összegekről van szó,de van miből...
Hát ezek mekkora verebek...te jó ég...ozsimiki írta:Hm...
A színesbulvárlap indokai Ronnie rossz formájára...:
http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?page=16780
Ronaldinho mért marad kiBodi írta:Ez a külön edzésprogram elsősorban Ronaldinho-nak és Deconak lett kitalálva,szóval nem túl örömteli,hogy pont ők maradnak ki az utolsó szakaszából.
Pedig sztem sok haszna lehet,már az első szakasz után lehetett látni némi fejlődést.
Ez nekem is eszembe jutott,bár ott már szakírók döntik el,akik talán szakmájukból elvárhatóan,látják is,h Ronnie tavasz óta nem az igazi még,és ezért nem ő fogja kapni,míg Eto'o teljesen megérdemelné!Game90 írta:Hát akkor győzön a jobbSzóval Eto'o
![]()
De ha Ronnie megkapta ezt a díjjat (mondjuk fél évi teljesítményért), akkor az Aranylabda esélyesek közül sem kell kihúzni őt![]()
Az biztos , hogy ket nagy eselyes van iden :Cannavaro es Eto'o (Real-Barca:))ozsimiki írta:Remélem igazad lesz,és Eto'o vhogy megnyerigrecki írta:Én nem adnám neki! Már csak abból a megfontolásból is, hogy nem ő volt a legjobb. Szerintem nincs egyértelmú favorit. Már csak azért sem, mert nincs olyan kiemelkedő játékos, aki klubszinten és a vébén is jól tolta volna. Maximum Cannavaro, de hátvédeknek csak szökőévente szokták odaítélni. Ez a díj 1értelműen a támadó játékosokról szól. Szvsz a leginkább esélyesek:
Henry
Lampard
Eto'o
Kaká
Cannavaro
Ronaldinho
Én Eto'onak adnám, mert idén klubszintem szerintem ő volt a legkiemelkedőbb (remélem nem csak az elfogultság szól belőlem), spanyol bajnok, BL győztes, gólkirály lett, remekelt az összjátékban, hajtott, küzdött. A vébéről lemaradt, de ott sztem nem alkotott senki olyan kimagaslóan nagyot, amivel előrébb lehetne a szavazáson.![]()
![]()
"A választáson 43.000 profi futballista vett részt öt kontinensről, negyvenkét országból, akik végül Ronaldinhót hozták ki győztesnek, az általuk megválasztott legjobb tizenegybe pedig négy Barcelona játékos került."Ronal.10 írta:valaki foglalja össze mit kapott most dinho.. me az a sz@r norton letilt mindent nem tom elolvasni...(amugy megérdemelte)kösssz
Remélem igazad lesz,és Eto'o vhogy megnyerigrecki írta:Én nem adnám neki! Már csak abból a megfontolásból is, hogy nem ő volt a legjobb. Szerintem nincs egyértelmú favorit. Már csak azért sem, mert nincs olyan kiemelkedő játékos, aki klubszinten és a vébén is jól tolta volna. Maximum Cannavaro, de hátvédeknek csak szökőévente szokták odaítélni. Ez a díj 1értelműen a támadó játékosokról szól. Szvsz a leginkább esélyesek:
Henry
Lampard
Eto'o
Kaká
Cannavaro
Ronaldinho
Én Eto'onak adnám, mert idén klubszintem szerintem ő volt a legkiemelkedőbb (remélem nem csak az elfogultság szól belőlem), spanyol bajnok, BL győztes, gólkirály lett, remekelt az összjátékban, hajtott, küzdött. A vébéről lemaradt, de ott sztem nem alkotott senki olyan kimagaslóan nagyot, amivel előrébb lehetne a szavazáson.