Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.09.24. 19:02:28

én is nagyon szeretném hogy jól játszon, és nekem elég véges türelmem van, és én hiszek abban hogy évvégéig visszakapjuk a régi Ronnynkat...
egyébként az hogy lecserélték a Lyon ellen, reméljük jót fog neki tenni és összeszedi magát..talán be AKARJA majd bizonyítani hogy tud ő ugyanúgy játszani mint régen, amikor hozzánk került!:)
doki
Entrenador del Barça

2007.09.24. 18:57:58

Én szeretném a legjobban ,hogy Ronaldinho megint jó játszon.De csak az idény végéig adnék neki időt,ha addig nem sikerül,akkor mehet.Utány értelmetlen lenne megtartani,hiszen a múltból nem lehet megélni.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.24. 18:50:06

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a többség nem elküldeni akarta Ronniet, hanem leültetni egy kicsit a padra, hátha az segít rajta, mint ahogy Decon is segített. :roll:
Primitive
Entrenador del Barça

2007.09.24. 18:37:42

Rivaldinho írta:Nem értem a Ronaldinho kritikákat ? Tavalyelőtti szezonja kivételes volt ugye, ebben megegyezhetünk... tavalyi szezonban pedig a sérült Messi és Eto helyett, Ő vitte a hátán a csapatot, Rossz játékkal! Mert nem jáccott jól! Mert meg volt adva neki hogy nyerni kell nincs mese, Neked kell hoznod a meccseket... rajta volt a teher de így is hozta... februárig ő vitte szinte egyes egyedül a hátán a csapatot... vezettünk míg ő vagdosta a gólokat, de persze rossz játékkal... de vitte és vitte... elfáradt... idén meg játszott eddig 3 tétmeccsen és máris el akarják kapálni ? nem nevetséges ez ? féltávnál talán lehetne valamit modani, de 3 meccsel szezonkezdet után, hogy a tavalyi szezonban sem volt rossz (ha jól tudom 2. v 3. a góllövőlistán, de mondom, roszs játékkal) és msot is küzd hajt akar... szerintem itt már néhány elvakult szurkolók már magukba szugerálják h Ő mekkora egy Sz@R! Már bebeszélik maguknak... ennyit fűznék a témához hozzá...
Ezzel teljesen egyetértek! Nem is az hogy időt kellene neki adni, hanem, azért azt nem kéne elfelejteni, amit tett értünk... Magához képest rosszul játszik, és? 3 meccs után? Nem kéne eltemetni szegény Ronnit, sokaknak okozott örömet.. Bizalmat mindenképp megérdemel, mert ő már elég sokat letett az asztalra(sok társával együtt). Szó ami szó, szerintem örüljünk a jelenlétének, mert még hasznos tagja lesz a csapatnak, ebben biztos vagyok.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.09.24. 18:30:18

Nem értem a Ronaldinho kritikákat ? Tavalyelőtti szezonja kivételes volt ugye, ebben megegyezhetünk... tavalyi szezonban pedig a sérült Messi és Eto helyett, Ő vitte a hátán a csapatot, Rossz játékkal! Mert nem jáccott jól! Mert meg volt adva neki hogy nyerni kell nincs mese, Neked kell hoznod a meccseket... rajta volt a teher de így is hozta... februárig ő vitte szinte egyes egyedül a hátán a csapatot... vezettünk míg ő vagdosta a gólokat, de persze rossz játékkal... de vitte és vitte... elfáradt... idén meg játszott eddig 3 tétmeccsen és máris el akarják kapálni ? nem nevetséges ez ? féltávnál talán lehetne valamit modani, de 3 meccsel szezonkezdet után, hogy a tavalyi szezonban sem volt rossz (ha jól tudom 2. v 3. a góllövőlistán, de mondom, roszs játékkal) és msot is küzd hajt akar... szerintem itt már néhány elvakult szurkolók már magukba szugerálják h Ő mekkora egy Sz@R! Már bebeszélik maguknak... ennyit fűznék a témához hozzá...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.24. 18:30:06

cruyff írta:Egyet is értenék veled, ha nem láttam volna ezt a Barcelonát Ronaldinho nélkül most a Sevilla ellen. Egy színtelen, szagtalan, "akar, de nem megy" csapat. Ronaldinho és Eto'o anno egy meccs kihagyás nélkül végigcsinált 2 szezont, úgy, hogy ők ketten hozták a meccseket. Lett belőle 2 bajnoki cím meg egy BL siker. Valami azt súgja nekem, hogy a Messi-dos Santos-Krkic tengely ezt nem tudná végigcsinálni egy szezonon keresztül. Még a felét sem. De bántsátok csak nyugodtan Eto'o-t és Dinhot. Persze Rijkaarddal nincs semmi baj, Eto'o és Ronaldinho a két főbűnös. Itt vitatkoznak a Barcafórumon, hogy vajon Eto'o vagy Henry -e a jobb, és a többség kihozza, hogy Henry. Lesül a képemről a bőr! Hát tessék. Én itt már mást nem akarok hozzátenni. Nézzétek mire lesz képes Henry itt a spanyol ligában. Az a Henry akit a juventusból (Trezeguet-vel ellentétben, pedig együtt mentek oda) páros lábbal rúgtak ki, annyira becsődőlt. Bezzeg Eto'o mikor idejött nem nyerte ám nekünk sorra a meccseket ugye? Még akkor is amikor rosszul játszottunk, Samuel mindig bevitt egy lasztit az ellenfél kapujába, akár még a félpályáról is. Dos Santos kell Ronaldinho helyett??? Hát tessék. Nézzétek és okuljatok. Dos Santos a jövő! Igaz ugyan, hogy még sokat nem csinált, viszont ez a hülye Ronaldinho még így rossz formában is (mert tényleg abban van, DE NEM CSAK Ő HANEM EGY SOR MÁSIK JÁTÉKOS IS? MAJDNEM MINDEN KÖZÉPPÁLYÁSUNK ÉS CSATÁRUNK? NEM VESZITEK ÉSZRE????????????????????????????????????????????????????????) lehozott egy Bilbao elleni meccset. De elegem van abból, hogy folyton nekem kell védeni ezt a két játékost, és pont itt, egy Barcelona fórumon. Szégyeljétek magatokat! Nagyon kiváncsi vagyok mi lenne, ha ez a két játékos soha többé nem lépne pályára a Barca színeiben, mi lenne? Megérdemelnétek! TISZTELET A KIVÉTELNEK! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Először is: Minek kevered bele Eto'ot, és főleg akkor miért, amikor elvileg nekem írsz?! Honnan tudod, hogy például nekem mi a véleményem róla, a jelenlegi helyzetéről, és a csapatban betöltött szerepéről? Mert én még ezt nem fogalmaztam meg. De ha már ennyire felhoztad, akkor elmondom, hogy vele semmi bajom, nem is volt, most sincs. Aki pedig az Henry-Eto'o összehasonlításból Henry-t hozta ki győztesen, annak süljön ki a szeme, mert nem egyezik a te véleményeddel? Gondolkodjál már! Ezek szubjektív dolgok! És elmondanám, hogy képességei alapján én is jobbnak tartom. Nem vettem észre, hogy kisült volna a szemem...Henrynak nem ment az eddigi meccsein egy olyan Barcában, akinek most össze kell érnie, ráadásul edző terén is hadilábon állunk. Erre vered annyira a melled? Verjed.

Ronaldinho:
Úgylátom azt a Bilbao elleni meccset nagyon megjegyezted. Amin egyébként mindenkinek ment, és nélküle is megnyertük volna.És a Racing és Osasuna ellenivel mi a helyzet? Ott mindenki szutyok volt, szükség lett volna rá. Hol volt? HOL?
Én télig, és még talán szezon végéig is szurkolok neki. Ezt már leírtam párszor, de úgylátszik, nehezedre esik felfogni. De azért Ti nagyon szeretitek az igazatokat villogtatni, pedig még semmi sem utalt erre.
Ja, és még annyit, hogy a fórumozók min. 65-80%a szerint jobban pörögtünka fiatalokkal, mint Ronnieval. Szerinted nem. Még szerencse, hogy van itt pár ilyen okos ember.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.24. 18:15:57

cruyff: a szívemből szóltál, minden szavad úgy igaz, ahogy írtad.
Zozzy: igenis, Ti akik gyalázatos módon nyilatkoztok R10-ről és Eto'o-ról, óvodás módjára viselkedtek és írtok. Néha, gondolkozni kellene.
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.24. 18:06:08

Egyet is értenék veled, ha nem láttam volna ezt a Barcelonát Ronaldinho nélkül most a Sevilla ellen. Egy színtelen, szagtalan, "akar, de nem megy" csapat. Ronaldinho és Eto'o anno egy meccs kihagyás nélkül végigcsinált 2 szezont, úgy, hogy ők ketten hozták a meccseket. Lett belőle 2 bajnoki cím meg egy BL siker. Valami azt súgja nekem, hogy a Messi-dos Santos-Krkic tengely ezt nem tudná végigcsinálni egy szezonon keresztül. Még a felét sem. De bántsátok csak nyugodtan Eto'o-t és Dinhot. Persze Rijkaarddal nincs semmi baj, Eto'o és Ronaldinho a két főbűnös. Itt vitatkoznak a Barcafórumon, hogy vajon Eto'o vagy Henry -e a jobb, és a többség kihozza, hogy Henry. Lesül a képemről a bőr! Hát tessék. Én itt már mást nem akarok hozzátenni. Nézzétek mire lesz képes Henry itt a spanyol ligában. Az a Henry akit a juventusból (Trezeguet-vel ellentétben, pedig együtt mentek oda) páros lábbal rúgtak ki, annyira becsődőlt. Bezzeg Eto'o mikor idejött nem nyerte ám nekünk sorra a meccseket ugye? Még akkor is amikor rosszul játszottunk, Samuel mindig bevitt egy lasztit az ellenfél kapujába, akár még a félpályáról is. Dos Santos kell Ronaldinho helyett??? Hát tessék. Nézzétek és okuljatok. Dos Santos a jövő! Igaz ugyan, hogy még sokat nem csinált, viszont ez a hülye Ronaldinho még így rossz formában is (mert tényleg abban van, DE NEM CSAK Ő HANEM EGY SOR MÁSIK JÁTÉKOS IS? MAJDNEM MINDEN KÖZÉPPÁLYÁSUNK ÉS CSATÁRUNK? NEM VESZITEK ÉSZRE????????????????????????????????????????????????????????) lehozott egy Bilbao elleni meccset. De elegem van abból, hogy folyton nekem kell védeni ezt a két játékost, és pont itt, egy Barcelona fórumon. Szégyeljétek magatokat! Nagyon kiváncsi vagyok mi lenne, ha ez a két játékos soha többé nem lépne pályára a Barca színeiben, mi lenne? Megérdemelnétek! TISZTELET A KIVÉTELNEK! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
VISCA EL BARCA!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.24. 17:00:28

cruyff írta:Ne aggódj Rivaldo. Ezen a fórumon egyik nap még istenítenek valakit, a másik nap meg már úgy leírják, mintha itt se lenne. Ezt tették Eto'o-val, aki ráadásul önhibáján kívül kényszerül kihagyni rengeteg időt, és így állnak ki minden idők egyik lagnagyobb játékosa mellett is. Hát nagyon kiváncsi lennék, hogy Messi, dos Santos és Krkic mit csinálna, ha az egész szezont nekik kellene végigjátszaniuk, mint a bajnok Barcelona két vezéregyéniségének, Eto'o-nak és Ronaldinhonak. De engem már nem izgat. Szórakoztató az ilyen óvodások hsz-eit olvasni.
Már elnézést, de attól, hogy valaki már annyira megunta a hozzáállását, hogy akár el is küldené, még nem óvodás!
Őszintén szólva én még reménykedek vele kapcsolatban, de Ő sajnos folyamatosan megcáfol.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.24. 16:44:53

Ne aggódj Rivaldo. Ezen a fórumon egyik nap még istenítenek valakit, a másik nap meg már úgy leírják, mintha itt se lenne. Ezt tették Eto'o-val, aki ráadásul önhibáján kívül kényszerül kihagyni rengeteg időt, és így állnak ki minden idők egyik lagnagyobb játékosa mellett is. Hát nagyon kiváncsi lennék, hogy Messi, dos Santos és Krkic mit csinálna, ha az egész szezont nekik kellene végigjátszaniuk, mint a bajnok Barcelona két vezéregyéniségének, Eto'o-nak és Ronaldinhonak. De engem már nem izgat. Szórakoztató az ilyen óvodások hsz-eit olvasni.
VISCA EL BARCA!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.24. 16:24:52

Messinho írta:Ronaldinhon látszik, hogy ő már a múlt(legalábbis a Barcában), a jövőt Messi, Dos Santos és Krkic barátunk alkotja!!!
Azért álljunk meg egy szóra. Ronaldinhot nem lehet leírni. fog ő még NÁLUNK bizonyítani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.24. 16:23:35

Replay írta:A real Diego-t akarja, ő egy Deco-hoz nagyon hasonló játékos, helyére (ha egyszer lelép) eltudnám képzelni :)
Max a Portos Decohoz hasonlit Diego, mert itt a Barcában sokkal védekezőbb szerepkörben játxik. Diego nagyon jo játékos, de nem védekezik, itt pedig kéne neki :roll: Fabregas sztem sokkal megfelelőbb lenne arra posztra, ő kb. olyan szerepkörben játxik.
Replay
Director del Fútbol

2007.09.24. 16:17:48

A real Diego-t akarja, ő egy Deco-hoz nagyon hasonló játékos, helyére (ha egyszer lelép) eltudnám képzelni :)
Fernando
Llegenda del Barça

2007.09.22. 14:46:45

Lionel85 írta:Ha el is adnák, akkor sem télen tennék, de bízzunk benne hogy összekapja magát és még sokáig itt marad, mert egy jó Ronaldinhónak mindig szüksége van a Barçának! Gudjohnsen és Ezquerro véleményem szerint a télen biztosan távozik, kíváncsi leszek, hogy az értük kapott össze mekkora lesz, azaz mennyit esett az áruk azóta, mióta a csapathoz kerültek. Bár ahogy tudom, Santi ingyen jött Bilbaóból, hát olyan teljesítményt is nyújtott itt. :roll:
Sztem összesen ha kapunk értük 6-7 milliot, Azzal viszont nem értek egyet h ronaldinho a múlt lenne, Higgyétek el h ha Henry formáb alendül Ronaldinho is. És Nagyon fogják érezni 1mást
Messinho
Jugador del Barça

2007.09.22. 14:41:46

Ronaldinhon látszik, hogy ő már a múlt(legalábbis a Barcában), a jövőt Messi, Dos Santos és Krkic barátunk alkotja!!!
KépKépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.22. 11:15:24

Ha el is adnák, akkor sem télen tennék, de bízzunk benne hogy összekapja magát és még sokáig itt marad, mert egy jó Ronaldinhónak mindig szüksége van a Barçának! Gudjohnsen és Ezquerro véleményem szerint a télen biztosan távozik, kíváncsi leszek, hogy az értük kapott össze mekkora lesz, azaz mennyit esett az áruk azóta, mióta a csapathoz kerültek. Bár ahogy tudom, Santi ingyen jött Bilbaóból, hát olyan teljesítményt is nyújtott itt. :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.22. 10:12:50

Télen.... sokkal kevesebbet fizetnek akkor a játékosokért. :? Ha az edző kap egy évet, ő is megérdemel annyit. Ha meg új edző jön, várjuk meg, hátha ő tudja motiválni. :)
Léfe
Entrenador del Barça

2007.09.22. 09:44:02

A vételek jók, nagyon jók voltak, de tényleg Ezkut és Gudit el kellett volna sütni. Ja igen, sokan irják, hogy Eszku alázatos meg szorgalmas. Tudjátok én is ilyen vagyok. Csak nem tudok ugy focizni. Annyi lehetőséget kaptak, hogy valamit mutassanak, de nem éltek vele. A Barca nem kis csapat, tudták amikor idejöttek,hogy mire számitsanak. Viszont a hangsulyozom jelenlegi helyzetben Ronniet is elednán a téli igazolásokkor, he addig nem kapja magát össze.
Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.22. 07:51:05

Nem csoda...az Arsenal nagyon szeret fiatalokat venni.
Ezt meg ide irom, nem akarom Deco topicját offolni:
merx írta:uhhh hát igen év végén beletudnék törödni deco távozásába ha jönne fabregas, de csak ebben az esetben, ezt viszont nem tartom megvalósíthatónak
Sztem meg nem lehetetlen :? Hiszen olyan játékosok játxanak nálunk, akik jo barátai Cescnek, pl. Messi is azt nyilatkozta, h oriási hiba volt őt elengedni :!: Perxe nemvaloszinü, h pont most hagyná el, az Arsenalt, amikor olyan jol m1 a csapatnak...DE ha esetleg év végén az Arsenal nem lenne bajnok, + BLt sem nyerne, akkor meg lehetne probálni elhozni, hiszen akkor szivesebben jönne. És ha már ő eljönne, akkor már ugy a klubbal is meg lehetne egyezni, igaz mélyen a pénztárcába kéne nyulni, de ekkora zseniért megéri :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.20. 14:35:23

Az Arsenal viszi a nigériai zsenit?

Bár az FC Barcelona és a Tottenham Hotspur is megtette ajánlatát, Arsene Wenger csapata hajlandó felüllicitálni őket is.

Az idei ősz egyik legnagyobb felfedezettje a 17. születésnapját alig egy hónapja ünneplő nigériai csatár, Macauley Chrisantus volt. A nigériai U17-es válogatott csatára a koreai U17-es vb-n a világbajnoki cím mellett egyéni címeket is begyűjtött. Hét góljával aranycipőt kapott, mint a vb gólkirálya, és az ezüstlabdát is megkapta, mint a torna második legjobb játékosa (a német Toni Kroos mögött). Nem csoda, hogy a még hazájában, az Abuja FC-ben futballozó Chrisantus iránt sorban állnak az európai élklubok. Előbb a Tottenham 1.5M-t, majd a Barca 2M fontot kínált az ifjú játékjogáért, de most az Arsenal a katalánoknál is többet kínál angol lapértesülések szerint. A napokban sorra jelennek meg a pletykák átigazolásáról, egyik hír szerint a Tottenham szerződtette öt évre, majd a Liverpoollal is összehozták a nevét. Egyelőre azonban még nem írt alá sehová, az ügynöke a BBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy összesen 12 ajánlat közül választhatnak. Chrisantus egy korábbi nyilatkozatában álmai klubjának az Arsenalt jelölte meg...

(topfoci.hu)
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.09.19. 22:49:56

Abszolut elégedett vagyok az igazolásokkal szinte, meccsről meccsre Abidal és Toure a meccs legjobbjai (nálam) Toure vmi eszméletlen sok támadást akaszt meg, sok labdát szerez és Abidal ladbakezelése és felfutásai élményszámba mennek.

Grat! :wink:
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.02. 15:24:21

LG írta:Hogy bizonyitott volna Ezquerro :?: Husz meccsenként berakták pár percre, ugy q.rvára nem lehet bizonitani. Pedig a Bilbaoban nagyon jo volt. Rijkaard vele is nagyonnagy, ugy mint még sok mással :!: :evil:
Ott volt a kupa, amelyen nem egyszer kezdő volt, mindenféle Badalonák ellen megmutathatta volna, hogy nem ügyetlen!
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.09.02. 12:50:48

LG írta:Hogy bizonyitott volna Ezquerro :?: Husz meccsenként berakták pár percre, ugy q.rvára nem lehet bizonitani. Pedig a Bilbaoban nagyon jo volt. Rijkaard vele is nagyonnagy, ugy mint még sok mással :!: :evil:
Szerintem nincs igazad, mert a a nagysérüléseknél igenis játszot Ezqu és akkor segített legtöbbet a csapaton, ha nem ért labdába, mert ha bekapcsolódott, csak a baj volt. :roll:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.02. 12:44:09

Hogy bizonyitott volna Ezquerro :?: Husz meccsenként berakták pár percre, ugy q.rvára nem lehet bizonitani. Pedig a Bilbaoban nagyon jo volt. Rijkaard vele is nagyonnagy, ugy mint még sok mással :!: :evil:
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.02. 11:46:39

Lionel85 írta:
varga tamás írta:Én örülök Santi maradásának: egy végtelenül szerény, alázatos futballista. Több lehetőség mellett többet mutatott volna. Nem véletlenül igazolták le 2005 nyarán.
Amikor meg lehetőséget kapott, nem élt vele. Többször botlott a labdába, szerintem nem erősítés a Barcának.
És ha elveszi a perceket Bojan elől megeszem a kalapom....
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Lezárt