2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vermaelen hasn't been dispossessed in the last 5 La Liga matches (0⃣ balls lost). In his last 6 matches, Vermaelen has recovered 4⃣3⃣ balls. [md]Varatrix írta:[Mundo] Vermaelen nem veszített labdát az utolsó 5 mérkőzésén.
kire?Samper írta:Akármilyen jó most Verma, nyáron nagy a kísértés lecserélni az ingyen igazolható Stefan de Vrijre
Szerintem fölösleges hozni egy 5. számú védőt mögéjük, azt megoldja egy fiatal a B-ből. Vagy akkor Vermát adjuk el, és hozzunk egy ballábas hátvédet a helyére, Inigo Martínez megfelelő opció lehet.Stalkyard írta:Nem lenne rossz, de kétlem hogy Vrij idejönne padozni Umtiti és Piqué mögé. Mert az nyilvánvaló hogy ők lesznek az alapkezdők jövőre.
Viszont így Mascherano távozásával és Mina valószínűsíthető érkezésével ez a Piqué, Umtiti, Mina, Vermaelen négyes nekem valahogy karcsúnak érződik jövőre... A belga a teljesítményével nagyon is meggyőz, de csoda hogy eddig bírta, meglepődnék ha nem dőlne ki megint pár hónapra rövid időn belül (adja az ég, hogy ne). Ezt a Mina srácot meg én még megmondom őszintén életemben nem láttam játszani, nyilván így nem tudok véleményt formálni róla, de nem lennék nyugodt, ha csak ő lenne a padon, mint opció.
Nem semmi tényleg, hogy ott van és csinálja, és nem is gyenge szinten, tegnap is jó magasra fel tudott ugrani, nem is gondoltam róla. Aztán, az hogy alig kapott játéklehetőséget, aztán most itt van és megmenti a seggünket nagyon dicséretes. Nem lehet, könnyű úgy edzeni, hogy nem tudod mikor játszol. Amúgy ezt kellene csinálni a többi játékossal is, hogy amint van rá lehetőség, beállítani játszani őket, Vidal is milyen boldog volt a góljánál, minél több használható játékos van, annál jobb.Sinya22 írta:soadroli írta:hanyadik meccse is kezdett zsinórban? azt hittem tegnap, hogy Masch lesz a helyén, de Piqué helyett kezdett. szerintem Ernőbá' megbánta, hogy a szezon elején ennyire semmibe vette, most meg Vermaelen mutatja a fuckot, a legjobb védőnk.
Ha jól számolok ez volt a 6. meccse zsinórban kezdőként,előtte ugye tolta a Valencia ellen is illetve a kupában,aztán meg beállt a Celta ellen Umtiti sérülésekor. Szóval az utóbbi 9 meccsen játszott. Egyébként kegyetlen jól tolja,én nem gondoltam volna hogy ennyi sérülés és kölcsön után ő még lesz kezdő nálunk,fontos meccseken is.
soadroli írta:hanyadik meccse is kezdett zsinórban? azt hittem tegnap, hogy Masch lesz a helyén, de Piqué helyett kezdett. szerintem Ernőbá' megbánta, hogy a szezon elején ennyire semmibe vette, most meg Vermaelen mutatja a fuckot, a legjobb védőnk.
a térde ment szét, keresztszalaggal többször műtötték asszem. ezért is nagyon kemény, hogy milyen szinten tért vissza, nem tipikus azért keresztszalag műtétek után, 32 évesen! god üzemmódban tolni.recrea írta: Egyébként milyen sérülései voltak neki, nem emlékszem?!
Vermaelen-nel pontosan ez a gond. A képességeire nem lehet panasz, kiváló védő, csak ahogy mondtad is hosszú távon nem lehet rá számítani, ami főleg egy védő esetében komoly gond. Klasszis játékos lehetne, ezt az Arsenalban is bizonyította. A PL egyik legjobb kh-ja volt, ha éppen nem volt sérültlistán.palesz77 írta:Csak én izgulok azért, hogy ne sérüljön le megint? 3. számú védőnek tökéletes lenne, de szerintem örülhetünk ha Umtiti visszatéréséig bevethető marad. Hosszútávra nem is merek számolni vele én már.
Szerintem így hogy játékban van, talán nehezebben is sérül le mert megszokja a szervezete, meg az izmai a terhelést. Ugye mondta a kommentátor is hogy utoljára az Arsenalban játszott 6 meccset egymás után.palesz77 írta:Csak én izgulok azért, hogy ne sérüljön le megint? 3. számú védőnek tökéletes lenne, de szerintem örülhetünk ha Umtiti visszatéréséig bevethető marad. Hosszútávra nem is merek számolni vele én már.
Masch szerintem semmiképpen sem marad,gondolom január végén lép. Egyébként Verma most mutatja meg igazán,hogy miért is igazoltuk le anno. Kár hogy évek teltek el úgy a karrierjéből,hogy nem tudott 5 meccset játszani egymás után. Ha Umtiti visszajön,akkor stabil 3. számú védő marad,kíváncsi vagyok ezután a teljesítmény után ki lesz a védő igazolás(ha lesz). Az biztos nem fog jól jönni a belgának,hogy kiesik majd a ritmusból,és néha be kell ugrani a padról.Most elkapta a fonalat.soadroli írta:szerintetek majd ha Umtiti felépül,(és ha marad Masch) akkor mennyi lehetőséget fog kapni?
Sztem amennyit eddig, vagyis semmit. Mondjuk még van kb 1-másfél hónapja bizonyítani.soadroli írta:szerintetek majd ha Umtiti felépül,(és ha marad Masch) akkor mennyi lehetőséget fog kapni?
+1.Rivaldo11 írta:Ha egészséges, erre képes. Sose a képességekkel volt baj nála. Reméljük egyben marad most már, mert egyértelmű, hogy minőségi védő. Nagy meccset hozott Ő is.