2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben az lesz a legszomorúbb, hogy most igaz jön egy Real, Inter Messi nemlessz, igazság szerint abból a szempontból mindegy is, hogy Blbe jóállunk bőven elég egy x Real ellen szintén, ezt csak letudja hozni a csapat. Figyeld meg, pl Leonesa ellen kezdőnek kéne lennie Malcomnak, Vidalnak mindimum a Leonese ellen de betobhatná máskor is cserének, de megmondom milesz, Semedot lassan padra teszi holott a jövő jobbhátvédje lehet és ügyes, Vidal, Malcom a 2ejük játékideje összeadva kb 30 perc lesz, Rakitic, Busqets márciusra már új szivet kell nekik szerezni. Még azt is kinézem belőle, hogy nincs Messi lesz 442, ha Busqets vagy Rakitic lesérül ami nem lenne meglepő ennyi játékpercel, talán akkor lehet Vidalnak keresni valója, de szerintem akkor Cillessen lesz a védekező középpályásunk. Valamiért Malcom, Vidal pakkot azért vettük, hogy a zsebükbe tegyük a pénzt és csak lazuljanak. Gomest tavaly eröltette, Dembelet elkezte eröltetni sajnos nem sok sikerrel. Miért nem játszhat Malcom, Vidal minden 2. vagy 3. meccsen 10 percet? Senki nem mondhatja rájuk, hogy nem jók. Vidal más stílus igen, de bizonyított nem kis csapatokba, Malcom egy tehetséges játékos aki bizonyított a Bordeauxba, itt esélyjük sincs bizonyítani, mert Valverde épp úgygondolja. Milesz a 2 kis hollandal ha jönnek? Valverdenel akkor van esély bekerülni ha valaki lesérül. Legalább Semedo bizonyíthatott, mert tuti vissza teszi a padra, pedig nálam ő lenne a number1 jobbhátvéd.geridoss írta:Én megértem, hogy nem ő kérte, ezért nem bízik benne. De egyszerűen kizártnak tartom, hogy edzéseken egy nagy nulla lenne Malcom.
Az meg végképp nem fér az agyamba, hogy miért nem nevezi soha a meccskeretbe, mikor már állítólag makk egészséges. Meccsek végén bedobhatná 3 percre, ahhoz úgyis nagyon ért, és talán kiderülne, hogy nem egy szerencsétlen botlábú és még a hasznát is vehetnénk.
De így teljesen derékbevágja egy tehetséges 21 éves srác karrierjét. Nem azt mondom, hogy legyen kezdő, még csak elsőszámú csere se. De ez tényleg nevetséges, amit ez a töketlen EV leművel a cserékkel. Nem érdekel, ha minden kupát megnyerne sem akarom itt látni őt következő szezonban. Már ott tartok vele szemben, hogy ha meglátom a tekintetét, már az idegesít...
Ha támadó focit játszanánk, akkor szerintem Dembele, Malcom, Coutinho 3as sebességével és ügyességével nagyon gólos meccseket láthatnánk, plusz szélen Alva, Semedo. De ez az okos passzolgatós focink tényleg nincs Dembele ínyére, de lehet Malcoméra se lenne, ez kuderülne ha játszana, én is úgygondolom, hogy ügyes és tehetséges. Rémélem bejátsza magát és nem bánja meg, hogy idejött. Láttuk szegény Paco, Digne se kaptak annyi időt amennyit talán járt volna nekik. De legalább bejött a váltás számukra. U.I.remélem Gomesnek is bejön és többet nem kell itt nézegetnem.Subinho írta:Ez a Malcom nem egy ügyetlen gyerek, meg kéne kapnia az időt bizonyításra. Legalább annyit, mint tavaly Deu. Alapvetően ő cserének jött, így nála nincs meg az a helyzet, mint Dembnél, hogy baromi sokba került és erőltetni kell, mert drága cserének. Sajnos Demb ügyes, meg gyors, de nincs sok esze a focihoz, nem lesz itt kezdő sztem sose. Malcom sem, de ő nem is ezért és nem is ennyiért érkezett!
Ne aggódj, majd januárban beáll egy kupameccsre, ott nem fog neki menni a játék, és mindenki habzó szájjal káromolja a vezetőséget, hogy rosszul igazolnak.lesliejr12 írta:Ki ez a Malcom és mióta van nálunk?
Kb így vagyunk vele jelenleg.
Számomra itt megbukik Valverde, nem tud és nem is akar rotálni. Képtelen belátni, hogy néha kéne sebesség a kpra, ami nem Busqets és Rakitic.Tomix354 írta:Egyre több helyen írják, hogy nem EV kérésére jött ezért nem játszik. Lehet kacsa, de inkább ezt igazolja a mellőzése. Nem tudom melyik a leginkább a gáz, az, hogy mivel nem ő kérte ezért még a padra sem teszi, vagy pedig a vezetőség aki kidobott az ablakon 40 millát. Lehetett volna költeni egy értelmes jobbhátvédre
Nemvagyok bennt biztos, de azthiszem inkább támadóközepet szokott játszani. Ahogy tavaly láttam kb max5 meccsen, azokat szépen végig robotolta, ment labdátszerezni, góllövés sem áll tőle messz. Számomra is érthetlen, hogy mi áll a háttérbe, de annyi szent, hogy Malcomot, Vidalt végigjátszattam volna a Leganes ellen. Dembele elmúlt 2 meccses szintjét tudná hozni, plusz még vissza is menne labdát szerezni. De nem én vagyok az edző, csak egy szurkoló, de szerintem Valverde 442je az Atletibe nagyon jó lenne, de a támadó focit amit játszottunk Enrique alatt teljesen képtelennek tűnik a feladatra.Yokozuna írta:Valverde képtelen új embereket beépíteni a csapatba. Malcom végre felépült, most játszhatna, bizonyíthatna a vérszegény csatársorban. De nem, még a keretbe sem kerül!
Számomra érthetetlen.
Ezt már többször írtam, hogy EV 4-3-3-al próbálkozott először, aztán deulofeu nem vált be, dembelé meg sérült volt, más meg egyáltalán nem volt vállalható játékerő 4-3-3-ban a csatársorba. Kényszerből átálltunk amolyan 4-4-2-re (ami nem is igazán az volt), ami bevált, idény közben meg érthető módon nem próbálkozott visszaállni a másikra egy középszerű dembelével.Sinya22 írta: Igen,akiket felsoroltál mellélövések voltak,és még mindig itt vannak páran. De azért mégis csak az edző készíti fel a csapatot a meccsekre,ő dolgozza ki a taktikát,aztán elég fura mikor kér egy Willian-t aztán igazolunk egy 21 éves játékost helyette(nem vagyok Malcom ellen). Ha rosszul sikerül a szezon,akkor az első ember akit elővesznek/kirúgnak az EV lesz,nem Abidal vagy más. Szóval akkor vagy edzőt választottunk rosszul,mert ő totál más stílust és ehhez mérten más játékosokat akar,mint a vezetőség és a szurkolók(én is szívesebben nézek a pályán egy gyors brazilt,franciát mint egy Parejot pl),vagy lehet nem ártana hallgatni rá,mert annak nem lesz értelme hogy Dembelé és Malcom a meccsek felén padozni fog,és helyettük játszik Gomes,vagy Roberto,mert védekezőbb játékot tolunk megint. Persze ez az én véleményem,de az szerintem sokkal valószínűbb hogy marad a védekezőbb 4-4-2,mint hogy majd hirtelen a Coutinho-Messi-Dembelé/Malcom-Suarez négyessel állunk fel,mint alap taktika.
Tetszik az írás, és nem csak azért, mert Oszmánban többet lát, hanem korrekten leírta a két srác közti különbséget, amit amúgy én is így látok : Malcom érettebb, viszont a franciában nagyobb a potenciálCestus írta:Eddig tetszik, amit láttam a sráctól. Meg van benne az a vagányság, ami pl. Neymarban, Ronaldinhoban, Ronaldoban is ott volt, ellenben Dembélében ezt nem látom. Önmagában ez nem biztos, hogy gond, hiszen Messi és Coutinho sem azok a tökös csávók, mégis a legjobbak között vannak. Emellett védekezik is rendesen, ahogy néztem.
Itt egy hosszabb írás egy Bordeaux-rajongótól angolul róla, ha valakit érdekel. Sok jót ír róla az illető.
Igen,akiket felsoroltál mellélövések voltak,és még mindig itt vannak páran. De azért mégis csak az edző készíti fel a csapatot a meccsekre,ő dolgozza ki a taktikát,aztán elég fura mikor kér egy Willian-t aztán igazolunk egy 21 éves játékost helyette(nem vagyok Malcom ellen). Ha rosszul sikerül a szezon,akkor az első ember akit elővesznek/kirúgnak az EV lesz,nem Abidal vagy más. Szóval akkor vagy edzőt választottunk rosszul,mert ő totál más stílust és ehhez mérten más játékosokat akar,mint a vezetőség és a szurkolók(én is szívesebben nézek a pályán egy gyors brazilt,franciát mint egy Parejot pl),vagy lehet nem ártana hallgatni rá,mert annak nem lesz értelme hogy Dembelé és Malcom a meccsek felén padozni fog,és helyettük játszik Gomes,vagy Roberto,mert védekezőbb játékot tolunk megint. Persze ez az én véleményem,de az szerintem sokkal valószínűbb hogy marad a védekezőbb 4-4-2,mint hogy majd hirtelen a Coutinho-Messi-Dembelé/Malcom-Suarez négyessel állunk fel,mint alap taktika.Stalkyard írta: Ez azért nehéz kérdés, mert az sem feltétlenül jó, amikor az edző igazol. Vegyük LE példáját, idehozott egy rakat ide nem illő, full középszer játékost, Arda, Vidal, Paco, Mathieu csak, hogy párat említsek. Plusz annak sincs értelme, ha egy edző feltölti a saját embereivel a keretet, aztán másfél év múlva már rég másik edző van, de azok a játékosok még mindig ott vannak a bivaly szerződéseikkel... Most is van erre példa ugye, nem kell messzire menni.