Ronal.10 írta:Srácok. nem szabad tovább jutnunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!feb.8 Barca-real feb.15 real-BARCA feb.21 csezkij-BARCA..... ez a real meccs elveszi dinho energiáját és még ezzel a kerettel a gyözelem sem biztos a real ellen. Kell eto'o,Deco......

és nem beszélve a Bajnokságrol hiszen a BARCA-real....között még lesz Bajnokság is. KI KELL ESNÜNK,1GOLT LÖVÜNK ÉS JOL VAN!!!!!nem?

NEM! Figyelj. Hidd el, nem könnyű, én is tisztában vagyok vele, hogy ez most meredek lesz, de a fenébe is, minek van a csapat? Azért, hogy játszanak, ez a dolguk! Ezért kapják a lét, és persze azért, hogy minket, szurkolókat szórakoztassanak! Te komolyan megfosztanád magadat ezen meccsek óriási élményétől??? ÉN NEM!!! Én féltem a csapatot, de akkor is azt akarom, hogy jussanak tovább, nyerjenek, játszanak a Realal, jöhet a Chelsea... és igen is ez a keret képes arra, hogy mindent vigyen!!!
És különben is! Ne kezdjük már megint el ezt a: "nem fontos a kupa" dumát, minden év elején elmondja mindenki, hogy idén triplázni fog a csapat, aztán meg jön egy kis 'mély pont', egy apró megtorpanás (ha ezt annak nevezzük), és máris hagyjuk a fenébe, nem kell...
HÁT NEM!!! IGEN IS KELL!!!!