Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ehhA német nagyszülőktől származó Julio Haus Belletti szürke eminenciása a klubnak
Minek kell egyből prüsszögni?(LG írta:Nem errol beszélek!!!Rapika írta: Sérült volt egy ideig,a villareal ellen pedig sárga lapok miatt nem játszhatott!
Ha jól tudom,akkor 3milla,meg ott hagytuk plusszba Reinát.Charlie írta:Ha jól tom ingyen vagy 1-2millió volt!Bár lehet hogy nagy baromságot mondtam most...LG írta:Mennyibe is kerultCharlie írta:Belletti jól szolgálta a tengeralattjárót,Rijkaardnek tetszett amit művelt,ezért kérte Laportát,ő volt az első igazolásunk is a nyáron!Szval ezért van ő msot nálunk,hála istennek.
C.Ugy tom nem volt tul drága. Sztem ha 10 misiért vettuk volna, most akkor is azt mondhatnánk, megérte.
C.
Ha jól tom ingyen vagy 1-2millió volt!Bár lehet hogy nagy baromságot mondtam most...LG írta:Mennyibe is kerultCharlie írta:Belletti jól szolgálta a tengeralattjárót,Rijkaardnek tetszett amit művelt,ezért kérte Laportát,ő volt az első igazolásunk is a nyáron!Szval ezért van ő msot nálunk,hála istennek.
C.Ugy tom nem volt tul drága. Sztem ha 10 misiért vettuk volna, most akkor is azt mondhatnánk, megérte.
Mennyibe is kerultCharlie írta:Belletti jól szolgálta a tengeralattjárót,Rijkaardnek tetszett amit művelt,ezért kérte Laportát,ő volt az első igazolásunk is a nyáron!Szval ezért van ő msot nálunk,hála istennek.
C.
Cafu vigyázhat a Bellettivel,már a válogatott miatt mondom...lehet,hogy már veri az öreg Cafút.Charlie írta:Belletti jól szolgálta a tengeralattjárót,Rijkaardnek tetszett amit művelt,ezért kérte Laportát,ő volt az első igazolásunk is a nyáron!Szval ezért van ő msot nálunk,hála istennek.
C.
Nem értitek LG mit akart mondani...Miért nem került hamarabb egy nagy csapathoz,ha ilyen jó kis játékos?Sztem ezt szerette volna kifejezni!Rapika írta:Sérült volt egy ideig,a villareal ellen pedig sárga lapok miatt nem játszhatott!LG írta: Nem ti, hanem a csapatok vezetoi. Miért csak most kerult nagy csapatba, hiszen nagy zsugás!
Nem errol beszélek!!!Rapika írta:Sérült volt egy ideig,a villareal ellen pedig sárga lapok miatt nem játszhatott!LG írta:Nem ti, hanem a csapatok vezetoi. Miért csak most kerult nagy csapatba, hiszen nagy zsugás!Rapika írta: Nem mondta senki sem,hogy eddig nem figyeltünk rá!
Sérült volt egy ideig,a villareal ellen pedig sárga lapok miatt nem játszhatott!LG írta:Nem ti, hanem a csapatok vezetoi. Miért csak most kerult nagy csapatba, hiszen nagy zsugás!Rapika írta:Nem mondta senki sem,hogy eddig nem figyeltünk rá!LG írta: Fantasztikus! Mennyibe is kerult? Hogyhogy eddig senki sem figyelt fel rá?
Nem ti, hanem a csapatok vezetoi. Miért csak most kerult nagy csapatba, hiszen nagy zsugás!Rapika írta:Nem mondta senki sem,hogy eddig nem figyeltünk rá!LG írta:Fantasztikus! Mennyibe is kerult? Hogyhogy eddig senki sem figyelt fel rá?Rapika írta:A korábbi meccseken is próbálkozott ilyen löketekkel!
1ik be fog akadni!
Nem mondta senki sem,hogy eddig nem figyeltünk rá!LG írta:Fantasztikus! Mennyibe is kerult? Hogyhogy eddig senki sem figyelt fel rá?Rapika írta:A korábbi meccseken is próbálkozott ilyen löketekkel!
1ik be fog akadni!