Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet adni kellene neki egyet,hogy észrevegye már magát.redlions írta:De!!! Citrom-díjat....Zsolti írta:Úgy ahogy tavasszal,ne úgy ahogy most.Ha tavasszal is ilyen gyengus lett volna akkor nem nagyon kapott volna semmit.
Ezért kapott 2-es osztályzatott és nem 1est a katalán szaklaptól...eszter21 írta:És az kit érdekel, hogy igazságos volt vagy nem? Kiharcolta és berúgta...redlions írta:Egy erősen megkérdőjelezhető 11-esből!eszter21 írta:Azt is. És képzeld rúgott egy gólt...
És az kit érdekel, hogy igazságos volt vagy nem? Kiharcolta és berúgta...redlions írta:Egy erősen megkérdőjelezhető 11-esből!eszter21 írta:Azt is. És képzeld rúgott egy gólt...
Egy erősen megkérdőjelezhető 11-esből!eszter21 írta:Azt is. És képzeld rúgott egy gólt...
És mit? Csak nem mosolygott?eszter21 írta:DEredlions írta: A meccset láttad volna... Összeségében nem csinált semmit!
DEredlions írta:A meccset láttad volna... Összeségében nem csinált semmit!bazsa007 írta:Én sem értek egyet vele! Szerintem is ő a világ legjobb játékosa, csak tavasszal túl magasra tette a mércét, hisz még házi gólkirály is lett asszem, és azt nehéz teljesítenie, amit akkor mutatott. Én a valenciai összefoglaló alapján is azt mondom hogy jó volt. Ja és nem csak én. Szerintem nagy játékos és örülök, hogy nálunk játszik, vannak olyan ismerőseim akik más csapatnak szurkolnak és ők is örülnének, ha az ő kedvenc csapatukban játszana Ronaldinho.
A meccset láttad volna... Összeségében nem csinált semmit!bazsa007 írta:Én sem értek egyet vele! Szerintem is ő a világ legjobb játékosa, csak tavasszal túl magasra tette a mércét, hisz még házi gólkirály is lett asszem, és azt nehéz teljesítenie, amit akkor mutatott. Én a valenciai összefoglaló alapján is azt mondom hogy jó volt. Ja és nem csak én. Szerintem nagy játékos és örülök, hogy nálunk játszik, vannak olyan ismerőseim akik más csapatnak szurkolnak és ők is örülnének, ha az ő kedvenc csapatukban játszana Ronaldinho.
Pontosítanék - folytathatná..redlions írta:Akkor elkezdhetné végre...gyiko írta:Gratulalat Ronaldinhonak, remek játékos egy remek csapatban, ahogyan nyilatkozta hadvezérként kell győzelemre vezetnie a csapatot.
Hagyd már békén. Szerintem nagyon sokat számít a csapattársaknak, hogy ő is ott van a pályán, játszik, küzd...redlions írta:Akkor elkezdhetné végre...gyiko írta:Gratulalat Ronaldinhonak, remek játékos egy remek csapatban, ahogyan nyilatkozta hadvezérként kell győzelemre vezetnie a csapatot.
Akkor elkezdhetné végre...gyiko írta:Gratulalat Ronaldinhonak, remek játékos egy remek csapatban, ahogyan nyilatkozta hadvezérként kell győzelemre vezetnie a csapatot.
De!!! Citrom-díjat....Zsolti írta:Úgy ahogy tavasszal,ne úgy ahogy most.Ha tavasszal is ilyen gyengus lett volna akkor nem nagyon kapott volna semmit.
Mar 4 honapja nem csinal semmit, miota alairta az uj szerzodesetSilvanus írta:Ezzel én nem értek egyet! Lehet, hogy mostanában valóban nem jó, ezzelk egyet értek, de ettől Ő MÉG AZ ÉV JÁTÉKOSA ! ! !
NO COMMENT ! ! !
Remelem igazSaviola írta:Gyerekek azt hallottam,hogy Ronaldinho-t vinné a Chelsea !a kivásárlási ár 150 m euro!Ambramovics még ki is fizetné !![]()
![]()
![]()
Emellett Ronaldinho azt nyilatkozta ,hogy egyszer ott is szeretne játszani !![]()
![]()
![]()
Ha elmegy ,akkor én nyílvános mezégetést rendezek !![]()
![]()
Ma este pedig NYERNI KELL !!!
Forca Barca!
Sztem a nyomorék beszólásokra ne reagálljunk!Bodi írta:Újabb értelmes ember jött közénk......drgenya írta:Rapika írta:Én isörülök!![]()
1ébként meg szerintem pihiznie kéne!
Bár ezt az uccsó meccset kibír6ja!![]()
Fogszabályzót kéne csináltatnia, majd utána is ráérne pihenni.
dr genya,ez a név jellemzi szellemi adottságait....