szó szerint te egy újabb Barcás vagy foci.hu-n is rontja a levegőtm,ez a kis divatdrukker,"szurkol" természtesen a fradinak Barca-nak liverpoolnak milannak munak meg még vagy 10 csapatnak,Szólok Ivánnak,tiltsa ki
1ébként 4 napig el voltam zárva a "külvilágtól"!
Így nem is tudtam,h nálunk van Ezquerro!
Kellemes ,meglepetés volt!
És azt hittem ma játszunk a Sociedad ellen...
az elkövetkezendő 50 éves barca győzelem csak 1 lehetőség a jövőben. Valljuk be h nem a legvalószinűbb én sajna nehezen lehetek 20 éve hűséges, amikor még 16 vagyok és 11 éves koromban még nemsokat törődtem a focival... aztán láttam 1 reál meccset... húú basszus mintha 1 kővel vertek volna fejbe nagyon nagy élmény volt még a TVn keresztül is
jó volt a műsor! még horváth "fehér" ferenc is korrekt volt, bár biztos jobban örült volna, ha a kedvencei ünneplését kommentálhatta volna. azt meg senki sem várja el tőled, h barcás legyél, jó dolog ha az ember hűséges a kedvenceihez. nekem ez már több, mint húsz éve megy. az elkövetkezendő 50 évet meg egész jól látod!
a sport1 télleg igen sokat foglalkozott a barcával, de meg is érdemli. (kivételesen ). a Bajnoki címhez még1szer csak gratulálni tudok/(unk). De ha az elkövetkezendő 50 évben mindent a barca nyerne, akkor sem lennék soha barcás. Nem a csapattal van gond, egész egyszerűen 5 éve vagyok reál madrid drukker és az elkvetkezendő pár évben semmi képp nemfogok megváltozni. max a liverpoolt fogom jobban szeretni ŐRÜLET a 2. kedvenc csapatom BL BAJNOK
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025