Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos hogy nem fogják fel.Még mikor 11 ponttal vezettünk akkor is azt mondták hogy még meg lehet nyerni a bajnokságot.Charlie írta:Ez így van,miért a reálosok között van olyan aki azt hiszi hogy a következő 7meccsüket megnyerik?Mert annak csak gratulálni tudok.Egyet nem értek,nem fogják fel hogy 6ponttal vezetünk?balboa7 írta:Most nem azért de szvsz a realnak nehezebb a végjátéka a bajnokságba! Meg nem hiszem hogy megnyernék az összes meccsüket! Most erre az egy mecsre felszívták magukat, de sztem a lufi leenged....
C.
Ez így van,miért a reálosok között van olyan aki azt hiszi hogy a következő 7meccsüket megnyerik?Mert annak csak gratulálni tudok.Egyet nem értek,nem fogják fel hogy 6ponttal vezetünk?balboa7 írta:Most nem azért de szvsz a realnak nehezebb a végjátéka a bajnokságba! Meg nem hiszem hogy megnyernék az összes meccsüket! Most erre az egy mecsre felszívták magukat, de sztem a lufi leenged....
aha és te vagy a másik mi?FIGO 2 írta:sztem ti túl optimisták vagytok...nehogy koppanjatok (mint tegnap![]()
)
laporta most mentegeti a csapatot...
Aynas az egyetlen aki vmit is ért a focihoz és a barcához.
Enrique írta:Szóval: 8 ponttal vezetünk, 11 forduló van még...
A Barca ellenfelei : Bilbao H, Depor V, Betis H, R. MADRID V, Getafe H, Malaga V, Albacete H, Valencia V, Levante V, Villarreal H, R. Sociedad V.
A Madridé: Getafe I, Malaga H, Albacete V, BARCELONA H, Levante V, Villarreal H, R. Sociedad V, Racing H, Sevilla V, Atletico M. H, Zaragoza V.
Meg lehet csinálni, MEG LEHET!!!
Elmondom neked, ha kíváncsi vagy, mert én dobálózok csak úgy a dolgokkal, hanem utána is szoktam nézni...aynas írta:...valamelyik nagyokos statisztikus nézze már meg, hogy a tvaszi idény alapján hol állunk?...
Én sajnos nem láttam a meccset, de azt hiszem a hozzászólásaitokból, hogy ugyanaztokat a hibákat követtük el, amiket a reál szokott, vagy legalábbis korábban tették. Kevés védekezés középpályán, rossz helyzetkihasználás, elölragadás és kevés ütközéses fault a támadókkal szemben. Jól látom?Charlie írta:Ronaldo fejesgólnál Puyol&Marquez 1embert fogtak,ott hibáztak,a beívelés pillanatában seggere ült Belletti és nem ment Ronaldoval + Zidaneal!Zidane góljánál Gio hibázott mert ha kitudja oldalvonalon túlra gurítani a labdát akkor nem gól,de épp hogy csak a cipője orra súrolta a labdát és azt Ronaldo begyűjtötte,és beadhatta,és persze Zidane egyedül érkezett,akiről lemaradt Belletti vagy az egyik belsővédő!
C.